ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 28 January 2009

six pack

hey uolss...akak busy sangat..ni pun akak auto publish je ni..dah lame taip cuma tinggal nak publish je...

ape korang buat kalau korang dapat badan six pack abs....kalau akak menjerit uolss..bukan untuk perut korang tp perut jantan or pompuan yang korang suka...akak mmg gila babi tengok jantan kalau ade sixpack..walaupu muka dia buruk tp bila ade sixpack dia mampu membuatkan diri akak lupa yang akak ni bapok..terus feeling2 woman sebenar...

akak menggigil uolss tengok perut2 sixpack ni...bg akak x nak lah perut akak ade six pack..ape kejadahnya bapok berperut sic pax kan..tu namanya bapok perkasa uolss.. x kuase akak...
lagi2 pulak dah le ade six pack pastu ade lak curve bentuk v kat bawah dia...

oh tuhan.....

akak rase perempuan pakai tudung litup pun leh pengsan terinzal uolsss


bayangkan berketol2 cam ni...berdebar akak uolssss....

dapat pulak badan sixpack...elok lak tu siap ade curve bentuk v kat bawah dia..pastu dapat pulak ciknik sebesar lengan ....x ker pengsan uolss...

oh tuhan....terbatal air sembahyang akak...


muka pulak meletup..terletak elok je...sesuai je lak tu...lagi lah...harus dr akak pakai tudung litup trus tukat micri mini skirt...

kalau betina lak yang bersixpack rupa jahanam le pulak.....macam sial.....dah rupa bini hulk dah...

ni akak nak tanya ni pada tijah and cokelat...
laki korang si carlos and si yeop tu ade ke sixpack uolss?
x yah lah korang jawab..biar akak je yang jawab kan..nan adooooo
mesti 1 pack je kan...

ko rang tau kalau akak dapat jantan sixpax ni akak buat ape?

?



?


?


?

?


jilat le uolsssss....

hahahahahhahahah (gelak macam setan)

18 comments:

Umi Mia said...

ahahaha...dulu sebelum kawin...husband kita berpack-pack...dah lepas kawin..habis pack..boroi yg dapat...mentang dia dah dapat madu....pack dibuang...mencik....

Baby Fifiana Layola said...

tijah dan cokolat.....hahahahaha (gelak setan guling2 mcm tenggiling)

PKP don't give a damn said...

mula-mula nak singgah baca ja tak nak komen, sekali tak tahan la...

jilattt??? adex soookaaaaa!!! hahahaha..

ok..ok..isgtifar..lupa adex bawah umur...hehehe isteri2 abang carlos and abang yoep..dont forget to balas...hehehehe

Nad Eusoff said...

oh...it makes gals out there feel horny..
ahaha
kejam ko noks..

Tijah Lawa said...

nok!!!! wah. tak tahan okehhhh!!! terus terang la eh?? betul...laki mak ade sepeket jer. tapi mak redha nok. mak sangat redha akan ketentuan ilahi...sbb lagi pun "aset" dia bukan tang perut sajork.

wakakakakakakakakakakka
(*cok...jawab cepat cok, jawabbb!!!!tolong mak nihhh...)

ko saja kan senduk?? kan mak dah horny nih...

||| PöJìé PööH ||| said...

Kakak wat lawak tau!!
Guling² kiter tergelak²!

cokolat said...

tij.. mak datang ni...

yer... mak setuju dengan tij.

senjata utama tak bergantung pada berapa peket yang ada di perot laki mak.. setakat ada 6 peket tu tapi ujung2 dah game cepat... tak guna wahai senduk carey! tak guna!!!!!!!

Tijah Lawa said...

cok! gimme 5 cok!!!

*mak rasa ni la kali pertama mak sangat2 sehaluan dgn ko nok!!!

huhuhu

arep said...

senduk carey katanya...

game cepat katanya...

korang memang kelakar

AJ said...

hahahaahah...mampus la mcm nie aku gelak kak senduk oi...hahahahaha....terguling2 aku gelak...hahahaha

Baby Fifiana Layola said...

Perut boroi sah2 la ciknek teperosok ke dalam! Betulkan senduk.....Lareyyyyyyy

ULTRAMAN said...

pergh..... nsb iman dpt tahan ag.....kui2...

Sherita Aziz said...

noks, mak byk koleksi gambar cikjants yg ber six pack bagai... nak tak??? hikss!!

monas2petronas said...

sen (short cut senduk).
cupcake dompet aku tu tak jadi lagi la...heheheh..sedang gigih menjahit,,kalau laku nanti aku kirim...tp aku tak buat cupcakes la..aku buat design laen kat ko..wakkakaka...

Anonymous said...

Terasa terkeluar air inzal i tgk six pack tu.

CaBaiKeRinG said...

senduk...

wakakakak...!

mestia da banyak jantan sixpax yang cari hag lepaih nih!

www.juaimurah.blogspot.com

cabaikering

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

adoaiiii mmg giler aku baca entry neh wakakak dah berapa kali aku mendinding huhuh... pembaziran sungguh wakakaka

rizz said...

hahaha lawak x hengatt!!!!

Let's SHOPPING Uollss!