ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 5 February 2009

kenape perlu akak

td akak check comment akak...akak terasa macam comment ni di tujukan kepada akak..x tahulah pulak kalau bukan..tp kata2 tu macam perli akak je..tp akak x kisah..mungkin itew untuk peringatan akak dan yang lain juga..tp motip kenape comment ni di tujukan untuk akak..akak pun terkompius uolsss..

buat ape akak nak melatahkan uolss..sebab akak x tulis pun..maklumlah blog akak kan di layari oleh berjuta pengguna..berjuta katanya...then tentu ramai yang baca ape yang di linkkan pada blog akak..entah berapa ramai bapok..berapa ramai perempuan and berapa ramai jantan yang masuk blog akak pun akak x tau uolss....

adakah kerana akak bapok akak di selar dan di tuduh memberi komen itew..entah lah..nasib baik akak ni wanita purdah yang baik hati uolss...comment tu di tulis di comment blog akak..bigini kesahnya...

pondan baju merah putih : hey nyah mak nak tanya ko ni..ko rase ko kak senduk ke yang tulis komen menghanjengkan sorang bloger ni...?..ape pendapat ko
pondan mazidol : entah lah nyah..mak rase x ler..sebab kak senduk tu baik orangnya..budi pekerti...mmg lah dia dulu cik cur uolss... tp sejak dia duduk umah dengan dua pondan ustazah tu..dia pun turut jadi ustazah uolss...x kan dia nak disamakan dengan pondan lain uolss...mak rasenyah dia salah orang ni...

"Wah..berdebar aku dgr statement comment seseorg aku ni kak senduk..dia komen dkt blog aku, tp x mau tulis nama bila dia comment entry aku yg terkini..agaknya dia takut nak cerminkan muka dia yang 'memang anjing itu' dan nak samakan aku pulak. Tak payah tanya halal atau haram lagi? Aku mmg tahu dosanya haram..seperti apa yg dikatakan..yg penting sekarang ni si penulis yg anjing itew takut nak menerima yg perbuatan dia selama ini sememangnya haram..dahlah berzina bagai nak rak dgn ramai org, dijadikan pendapatan sampingan drp pebuatan haram yang di'halal'kannya itew..berani mati gak dia menghantar komen tanpa memeriksa identiti diri dia sebenar..

Be
rusaha gigih untuk mencari rezeki, sesuatu perkara yang halal..kalau kita sayangkan org itew..dan Allah nak bagi kita rezeki dgn cara itew..kita sepatutnya bersyukur dan yg penting kasih syg kita itu ikhlas kepada dia dan ALLAH..supaya kita tak selalunya hidup keseorangan dan kesunyian dan mencari teman untuk nafsu dan bertukar2 pasangan..lagipun apa yg org lakukan bukan org lain tahu..Jgn nak memandai2 nak menyuruh org cermin diri sendiri..sedangkan 'angin' yg selalu bertiup dpn si penulis itew, sudah cukup menjadi cermin supaya dia tahu siapa diri dia..walaupun x guna cermin yang betul.

Yg penting, usaha gigih untuk dptkan kerja xda salahnya..bukan usaha gigih utk dptkan kepuasan nafsu serakah bagaikan syaitan iblis..yg sentiasa tak mahu mengaku kebenaran hukum Allah..mintak2 org yg menulis tu menyedari kesilapannya..Manusia tak lari dari melakukan kesalahan..ttp, jgn cuba menerima kesalahan(yg haram) dan set dalam hati bahawa ianya Halal..cepat2lah insaf. Aku malas nak upload comment dia yg durjana sangat..tp rasanya i tahu siapa yang tulis..memang tk tahu malu berkata begitu yg cuba meletakkan taraf dia yg semmgnya sudah "anjing" itew lebih tinggi dr taraf aku.

Sebgi kawan..aku sentiasa ada selalu dgn ko..dan harap ko x kisah klu aku berkongsi dgn ko. Hidup dia mesti sentiasa dlm masalah agaknya..sunyi, selalu cemburu dgn apa yg org lain ada..dan dia x laku..kalau laku pun untuk kepuasan nafsu jer.. Sama2 kita pikirkannya.. Sakit no..hati aku ini..Dasar Hanjinggg!!! Agaknya dialah anjing itew..."...

berdebar akak baca uolsss

wartawan : kakak senduk yang disayangi ramai, adakah kak senduk akan membuat tindakan undang2 mengenai comment layang yang di hantar pada kat senduk..dan adakah kak senduk akan bergabung dengan rejim israel untuk membalas dendam...
kak senduk : walaupun akak bapok, akak redo dengan ketentuan tuhan uolss...akak x kan buat ape2 uolss..akak ni insan yang lemah..lagi pun akak dah putuskan hubungan dengan rejim israel sebab dia x bagi akak pakai uniform perempuan mase buat serangan tu...sentap akak uolss...so what for akak nak join diorang...akak cuma akak jumpe mak esah di gunung nyiang rapik untuk mendapatkan sautau angin je uolsss...atau pun santau panjang..opsss silap tu rantau panjang kan...

hey uolss dr akak bergaduh baik akak jaga baby akak ni...maaf yer ini bukan anjeng yer..i ni rusa akak..akak pakaikan dia sarung anjeng..tu macam anjeng tu..jangan salah paham ok... so jangan salah paham kay..cute kan..

12 comments:

Anonymous said...

macam setan muka ko di photoshop-kan dengan rusa sarung anjing tu...muka kaler kuning dah macam nak pg thaipusam ahad ni...x se-tona kaler dengan tangan...anyhow, ur entry is a commendable one...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

uiks... akak? konpius dah neh... apa pun cam nie laa.. nie kan blog kita.. blog memasing lantak p ler org nak cakap per...yg penting diri sendiri, Allah, keluarga dan rakan2 terdekat taw saper akak dah... yg lain g mampus ler!!!...

Cyberwira said...

Berdebar Abg Wira baca entry panas lagi sensitif ni.

CW mintak maaf DISEBABKAN entry 'PEREMPUAN ANJING" Telah tempias terkena Kak Senduk yang dikasihi ramai dan dicintai ramai.

Sebab tu kita kena BUANG JAUH-JAUH PEREMPUAN ANJING di Malaysia.. suruh je duduk di KENYA.

MaS-HaNa said...

tamo lah cerca akak :">ni nak puji akak ni:">akak memang kelas gitu:">akak jangan lupa masukkan url kita yek http://mas-hana.blogspot.com hehheheheheh promot lagi ni wakakkakak

nono said...

salam,


NONO dh link akak...leh kan?kan?...ekekekeke...ske blog akak..beshhh..xde nk hipokrit2...like it shoo much..lalalala..

CaBaiKeRinG said...

lama aku tak masuk ngko...

ngko gi tak rihanna concert nanti???

jangan pi lah... nangih rihanna nanti tengok wanita yang lagi meletop dari dia kat situw!

heheh

www.juaimurah.blogspot.com

cabaikering

Jan05 said...

akak spare je cili boh 4 paket dalam tote akak, jumpe die cepat-cepat capai tonyoh ke mulut.

Amour Rizan said...

nyah. mak tk paham la blog ko yg ni. ayat yg mana org tu komen? yg mana penyampai? yg mana komentar ko sendiri? semua ko italic kan text dia.. adik2 gitulah..

arep said...

mak pun tak paham hujung pangkal jugak macam amor..

pls someone sexplain to me..

CW sila jawab..

popo said...

po pun tak paham... tapi apasal lah die nak nyibuk kat blog akak nie... ni blog akak.. umah akak.. lantak pi lah mulut2 hanjing yg tak sedau kediri tue... tapi.. bgi po blog akak ni memang best... klaka...

Cyberwira said...
This comment has been removed by the author.
izal said...

ishhhh sapelah pondan molot hanj tu kannnnn sendukk...mmg jahat...

Let's SHOPPING Uollss!