ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 7 February 2009

Kancil Idol Bermula uolsss

setelah sekian lama di war2kan uolss..akhirnya pertandingan Kancil Idol bermula ok...so semalam semua para gajah telah berkumpul di rumah hotmama untuk sesi penimbangan uolsss....


so sepatutnya timbang harus bogel uolss..tp semua malu sebab semua mempunyai kerak dan panau yang harus di sembunyikan uolsss...so luaran je lah uollsss...sebelum ni semua berbalah sape paling gajah antara kawan2..so kita timbang dulu...so sekarang kita dah tau sape paling gajah sekarang...so jangan lah sentap kalau berat di ketahui ramai uolsss...



so lets kita lihat deligasi2 gajah yang bakal berentap untuk memenangi pertandingan ini uolss....



siti senduk
berat : 74.4 KG
tinggi : 175 cm
princess of elephant


hotmama
berat : 81.6 KG
Tinggi : 160 cm
queen of elephant


haizat
Berat : 69.3 KG
Tinggi : 173 cm
Baby elephant


pojie
Berat : 77.7 KG
Tinggi : 177 cm
prince of elephant

hafiz
Berat : 89 KG
Tinggi : 174 cm
King of elephant


anak makcik rokiah adik kepada zaiton
Berat : 71.1 KG
Tinggi : 175 cm
prince II of elephant


salah sorang gajah tidak dapat menghadirkan diri kerana menjaga anak katanya...so dia kategori sebagai mak gajah lah yer...mak gajah itew akan di timbang kemudian uolss...gajah itew adalah TigrisMalaya....
permaisuri gajah iaitu Kak Bed telah menarik diri kerana kak bed feel so beautiful and comfortable dengan bentuk badan gajah dia sekarang...lagi satu laki dia mmg suka dia berbadan gajah....
so sesi penyingkiran pertama akan diadakan minggu depan pada sesiapa yang x turun berat uolss..so tunggu lah uolss....so akak menyeru kepada semua gajah2 di luar sana untuk bersama2 mengancilkan diri...
so gajah2 sekalian lets stop thinking about tebu and all the foods..semoga berjaya uolssss....
lets kurus uolsss....

17 comments:

chronicles of angelzz said...

kak chaiyok chaiyok...

farah amoi said...

x tahan nak gelak !

tigrismalaya said...

yer ai gajah uols...

irfan tdo dari petang lena benor, esok2 mak gi timbang laa

~BEE~ said...

good luck kak senduk...idup kak senduk...go go kak senduk...yeay (sambil buat cheer leading)

suw said...

good luck..seminggu ni harus teguk air kosong jela.. :)

izal said...

go sendukkkkkkk go!!!!!

tak sabar nak tgk ko kurus....

rizz said...

haha lucu la kak senduk ni...hahahha mkn lite2 je taw..bru slimmm

veeda_areena said...

mak doakan semua peserta pertandingan akannn kurusss...... amin..........

hanis said...

all the best...

KV said...

baru nak tanya berat kak bed berapa. Hahaha

popo said...

lepas ni akak senduk kna makan salad je lah... baru slim g2...

@LiYaNNuaR said...

best... besttt....

jemari-sepi said...

nak gelak nak gelakkk....

moga berjaya..hihi

jemari nak kongsi petua juga nih..dulu jemari 84kg tau dengan ketinggian 157cm...skrg dah 57 ker 58...petuanya....JANGAN MAKAN NASI & JANGAN MINUM AIS...huhhhhh...ader berani...?

cuba tauuuuu...

arenaKu uKanera said...

layak ke baby elephant & price of elephant tu??? mcm dah kurus je

Anonymous said...

Kak senduk..lain kali jgn le gi timbang kai jeans..
suar tu dia sendiri dh berat sekilo..

ogy said...

HEHEHEHE BEST LA BACA BLOG AKAK SENDUK NI... TERASA DIRI INI MACAM DI CABAR GAK NI.... NI YG MCM NK JOINT KANCIL IDOL NI... KITA PON GAJAH GAK NI....

mummYaeesh said...

nak join gak..tapi syarat2 nak masuk kancil idol ni kena mendapat jemputan dari kak senduk kan??malu weols nak join takde jemputan katanye...woohoo..
xpelah weols timbang kat uma jek ek..pastu kita tgklah macamana...

Let's SHOPPING Uollss!