ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 March 2009

Laki orang ke laki Bujang?

mmm korang rase?...soalan ini x yah lah korang tanya pada kak cam..sebab korang sudah tahu jawapannya...walaupun kak cam selalu meminati suami orang...tapi soalan ini selalu pula bermain di pikiran orang lain..."minat ke laki orang pada kak cam?"...so itew hak individu lah untuk menentukannya..bak kata pepatah "tepok tetek tanya selera"...slera ke tidak...kalau tetek yang di tepok ibarat tetek pamela anderson.. mungkin ya..kalau tepok tetek yang sekangkang kera lagi tandus...soalannya selera ker?...gitew lah gamaknya....

kalau korang lah korang rase laki bujang ni romentik ke laki dah kawen romentik?

mengikut kajian akak, romentik atau tidak bergantung pada individu itew sendiri..kadang2 orang yang dah kawen lebih romentik dr yang belom kawen....akak telah menebual kak cam @ name sebenarnya Nurcameliana ziana lela bte dato rosli ( rase nak meninggal akak bila menyebutnya) seorang pakar untuk mengupas lebih lanjut tentang perihal romentiknya suami orang...

kenape akak menemubual kak cam..sebab bg kak cam dia telah berkenalan dengan ramai suami orang dan dia mengatakan bahawa laki orang lebih romentik dr orang bujang...dia juga telah sedaya upaya mencuba mengurat laki hotmama dengan memaksa hotmama mengirim salam pada laki hotmama setiap kali mereka berjumpe...walaupun setiap kali kak cam melepak di rumah hotmama belum pernah sekali pun laki hotmama mengenyit mata pada kak cam.... tetapi kak cam begitu gigih mengurat laki hotmama..sehinggakan akak rase ingin menerajang kak cam dengan jayanya kerana kebohsiaan kak cam terhadap laki hotmama...ape pun akak ucapkan selamat berjaya kak cam...

ok kak cam leh kita mulakan interview sekarang?...amacm dah mekap?...mekap artist plz mekap kak cam cepattttttttttttttttttttttttttt!

oh maaf akak telah termerepek panjang..so kita berbalik pada temubual akak bersama kak cam..semua temubual ini adalah hasil compilasi dr temubual dr tahun 2000 hingga kini..so kira2 cam compilasi lah uolsss.....

yer kak cam kenape suami orang lebih romantik?

dengan segera cam can terus merampas mic dan menjawab pertanyaan akak itew...

- bg saya lelaki dah kawen ni lebih pengalaman...lebih caring...kadang lebih bijak dalam berbicara..mereka lebih pandai menyusun kata..dan kebanyakkan mereka menunaikan janji yang mereka telah buat..x macam laki bujang..selalu propa...so lelaki dah kawen ini selalunya lebih terbuka dan bijak...kalau dengan lelaki bujang kadang kala saya yang tepaksa bersikap romentik..sebab mereka ni kurang romentik

soalan kedua yer kak cam.... kenape kak cam rase lelaki bujang kurang menarik?

sama chantek dan same menarik..kannnnn

- saya sedar yang saya x lah cantek mane pun...tp kalau dalam gambar saya ngan kak bed tu mmg fight lah...walaupun kak bed selalu mengatakan saya wajahsaya bisa tp hakikatnya saya ngan kak bed sama bisanya...kira sedap mata memandang cukup..x perlu cantek sangat...tp bg saya lelaki bujang ini lebih sukakan seseorang yang cantek, memukau dan gigih dr semua benda contohnya kak bed..opsss..maksud saya dr segi kecantikan..kak bed kan cantek...saya bukan lah manusia yang nak ikut perintah je..saya ada jalan saya sendiri...kadang2 lelaki bujang ni x sensitip..mereka nak kan sesuatu dengan tergopoh gapah..topik yang selalu di bincangkan hanya menjurus tentang bab2 sex sahaja..tp laki orang lebih kepada kerjaya dan kehidupan..itew yang saya suka...lelaki bujang bila dah dapat ape yang meraka nak dia akan lupa pengorbanan kita...saya bercakap bukan dlm kontek pondan tp dalam konteks ganeral...pandangan untuk semua pihak...

ape pendapat kak cam tentang lelaki bujang yang romentik?

- x semua lelaki bujang itew x romentik...ade jugak yang romentik..tp kurang..boleh kira...itew pendapat saya..tentu lain kalau di tanya pada kak bed...tentu kak bed kata lelaki bujang lebih romentik...sebab ape ?...itew ade sebab tersendiri...bg saya lelaki bujang atau tidak itew x penting...yang penting kejujuran dan kefefahaman...(ke saya yang feeling lebih ni) kalau lelaki bujang kadang2 kita lihat mereka juga jujur tp bila mengayat je...waktu mengayat mmg romentik..tapi lama kelamaan per kataan ROMENTIK itew telah di buang TIK nya..ape yang tinggal hanya lah ROMEN...itew bosan tu..

ini lah yang kak cam maksud kan..

buat mase ni itew saja temubual akak ngan kak cam...pendapat yang diberikan kak cam amat bernas dan bijak..sungguh kagum akak...nampak kak cam macam x bijak..rupa2 bijak dia ni...mungkinkah kata2 kak cam itew betul?...ataupun salah?..adakah jawapan kak cam hanya berpihak pada laki orang kerana dia mmg perampas?..or dia mmg bercakap mengikut akal or main bedal je..or dia menggunakan lututnya untuk berfikir...ape pu akak salute dengan kak cam..bravo cam cam bravo..u such a interligent Wo-Man....

itew yang akak inginkan pendapat uolss...akak sedar banyak dr pembaca blog akak di kategorikan sebagai mak-mak orang....tp xpe ..akak suka..lebih banyak pendapat lebih banyak yang kita pelajari... entry kali ini bukan untuk menghanjengkan kak cam tp untuk mencari jawapan kepada persoalan ini...bagaimana kata uolss?....

lepas interview kak cam terus berlalu pergi..sebelum berlalu kak cam sempat menghempaskan rambut ala2 iklan syampoo Kao Merit sambil berkata "ok nyah..mak nak pegi dulu..mak ade commitment besar"...(itew ayat ko kak cam..ape yang besar pun akak x tau...)

17 comments:

IBU KUMBANG said...

hahaha! kirim salam ngan kak cam!

rizz said...

hahahah kemen lg nk romantik bgai..ermm 4 me rsenya laki yg da kawen kot romantik.haha larikkkkkkk

veeda_areena said...

yer nok.... mak ngan kak kem kan sama cantek....... ko ngan sapa plak?.........eeemmmm......

Maya Qistina said...

EHM...MEK SETUJU DGN PENDAPAT KAK CAM CUMER....CUMER....

hanis said...

setuju.
setuju.
eh! apa yg aku setuju nih.
warhahahhaha~

Tengku Anggerik said...

aluu..bonjourrr... nyah..mak tk kenal nko nyah..tapi mak suker nko nyah.. nko ni kalau jadi penulis..hebat..bakat besar... ngan segan nyah... depa tangan cepat peluk mak..

ok nyah.. GO Go!... mak sayang kamu nyah..

( mak ckp gini sebab mak rindu ngan temen2 mak kt malaysia nunn..rindu ngan geng makeup artis & tk artis .. huhuhuu )..

Kak Senduk said...

tengku anggerik - nyah ape blog ko...hebat ni mak dapat kawan luar negara...leh kita link

cikmune said...

tapi... tanak lah kawin ngan laki orang kalau boleh >.<

~Heekmah!~ said...

nape x tanye siti nurhaliza?hak3

m.e l_0ve y.0u said...

wawawwa... ade jgak yg bujang romantik jiwang karat tahap leleh air hingus hakhakhak... tp pape pon i suka laki org lagi :)):)) pengakuan berani mati aku nehh huhuhuhu

MaS-HaNa said...

MISKIM PON SUKER LAKI ORANG=))=))WAKAKKA AKKAKA NYAH.. MAK SUKER DUDE:">DUDE ROMANTIK NYAH....EEEEEEE GELENYOK LAK MAK NI=)) WKAKAKKAKAK LAKI BUJANG LAK MAK SUKER YANG ALA ALA ANAK IKAN=))NI BOLEH BUAT MAK TERASA MUDA=))=))

Tengku Anggerik said...

no problem..linkkan je ler... mak lagi sukerrr..(*^_^*)

Maya Qistina said...

akak sendudk...eh silap,akak senduk,i ader tag akak...

Maikel said...

akak senduduk pun ok jugak nyah..

mummYaeesh said...

hamboi kak cam, jwp soklan sampai terangkat kening katanye..

pd weols la kan..lelaki akan jd romantik bile diorang nak ngorat seseorang tak kiralah dia bujang ke laki org ke bapak org ke hatta atuk org skalipun!

mungkin laki org akan romantik pada kekasih gelap nye tp tdk pd wifenye sbb waktu dia bujang dia da romantik sakan dgn bakal wife dia tu!

so pada weols keromantikan seseorg lelaki tu terletak pada keinginannye utk mengorat bkn pada status nye..

wah gitew..panjang ngalahkan n3 komen weols katanye!

Tengku Anggerik said...

linkk.?? boleh... silakann.. terima kasihh...

Amatrice sexy said...

wawawwa... ade jgak yg bujang romantik jiwang karat tahap leleh air hingus nape x tanye siti nurhaliza?hak3

Let's SHOPPING Uollss!