ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 25 March 2009

setapak ke hadapan

hye uolsss ...sempat gak akak update tengah2 malam ni..kebetulan anak buah akak tido umah akak..so akak lanyak lah laptop dia...


anyway thanks to all of u yang wish birthday kat akak...so akak melangkah setapak lagi ke hadapan..sekarang akak officialy 28 years old...tua dah akak..dulu waktu zaman2 18 tahun sering akak tertanya2 ape lah akan jadi or rupa akak bila dah 28 tahun nanti..but now the the day has come..and this whay i am today...and akak kena teruskan hidup yang masih jauh...

the best birthday present that i got is..i still have all my family and all my best best friends around me...u are the best...akak syukur di kurniakan umur yang panjang dan sihat tubuh badan...alhamdulillah...akak harap tahun ni akak kan lebih matang..dan lebih sedar diri...

to CW, hafiz, kak cam, hotmama, farokh, haizat, Ali, baby bee, kak bed, tona, pojie and yang lain2 thanks a lot sebab jadi kawan akak selama ni...terima kasih..korang lah hadiah yang paling bermakna selain keluarga akak...korang lah hadiah paling mahal dan tiada tandingan yang pernah akak dapat...akak gembira dapat korang semua sebagai kawan...akak tahu yang akak ni kadang2 terlalu out spoken kan..tp thats is me...sorry kay...i love uolsss...to uoll akak mintak maaf kalau akak ade terkasar bahasa akak mohon maaf..kalau ade yang terkecil hati akak susun sepuluh jari...suka duka yang akak lalui bersama uolss akak amat2 hargai hingga akhir hayat...

terima kasih Allah sebab kurniakan keluarga yang memahami akak... thanks mak dan abah.....sebab paham anak lembut macam senduk ni... mak ngan abah banyak pekak kan telinga dengar orang kata pasal senduk..senduk janji senduk xkan sia2 kan uolss..u are the best parent in the world...to long, kak intan, kak nana, abang fathul, abang man, akak amy and ayien...u are my heart and soul..u are the best brother and sister i ever had...maafkan senduk kalau senduk ade buat silap..senduk tahu senduk x sempurna macam orang lain..tp senduk akan cuba berubah..percaya lah...

and to all blogger out there a million thanks to u all sebab sudi sokong akak di mase susah dan gembira akak...thanks uolsss..walau pun kita x pernah jumpe tp korang sering dekat di hati akak...insyaallah kalau ade rezeki dan umur panjang kita jumpe ek...

sedang akak taip ni akak x perasan yang air mata akak mengalir...sorry for being a bit emotional... mungkin ini lah yang di katakan air mata kegembiraan...mmmm...kenape akak gembira..sebab akak ade uolss semua di sekeliling akak.

all of u adalah hadiah terbaik yang pernah akak terima..thanks uolss i love u..

42 comments:

Cik_daya said...

Semoga panjang umur yer...
selamat menyambut ulang tahun kelahiran...

VersedAnggerik said...

Happy Birthday to U!

Many U have many many more birthdays in the future!

suw said...

sob sob..bace entry ni terus rase sebak

:P

suezensuzanna said...

yes..entry nih menyebakkan org..sob sob...nway....smoga ceria2 slalu....n murah rezeki gitu, boleh lah tukar tayar br..:)

marinahunny said...

selamat hari lahir yg ke 28 kak..moga rahmat Allah sntiasa bersamamu...moga sntiasa d murahkan rezeki so blh akak beli tayar baru nanti n dpt g mkn angin mana2 pun yg akak nak..

rizz said...

hepi besday agian kaks enduk yipiee!

KV said...

wah, kita ketinggalan!!!
hepi belated besday senduk!!
Moga apa yg dihajati tercapai dgn izinNYA.

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

happy birthday, reez....
many happy returns!! semoga panjang umor & sihat...bukan panjang umur & sakit tau...and murah rezeki memanjang!!!

peej said...

happy birthday kak..
emoga akan bertambah2 bahagia..
takpe..yg penting ada family n close friend pun dah bahagia kan..

hanis said...

wah ucapan cam nak amik award gitew!

PATI said...

Happy Besday Senduk! Semoga panjang umur dan murah rezeki! Bila nak buat besday party?

l0ti f00l garden said...

hepi besday sis senduk!!!!sweet 28 la...huhuhuhuhuhu...semoga akak tambah ngentop

NuaK said...

happy besday u 2 ...
may god bless u and appy always k ...

IBU KUMBANG said...

aku pun sebak... kalu mak abah ko baca ni mesti diorang terharu.. Aku harap, aku boleh jadi parent yg memahami anak aku, walau mcm manapun keadaan diorg mcm mak abah ko.

nway, semoga murah rezeki dapat beli tayar!

annakaigo said...

happy birthday kak senduk

Tijah said...

happy bday senduk! may u'll be blessed and all the best!!!

*matik la mak spiking landen niari!

jemari-sepi said...

Selamat ulangtahun..
Moga berbahagia sokmo k

Anonymous said...

Ucapan macam ambik best actress kat oscar...kalah Halle Berry...ehh...ko kan Reez Berry...samala tu ek...

jee_ainn08 said...

PANJANG...UMUR NYA..PANJANG UMUR NYA..PANJANG UMUR NYA SERTA MULIA...SERTA MULIA..N ALLAH SELAMAT KAN KAMU..ALLAH SELAMAT KAN KAMU....
ALLAH SELAMAT KAN KAK SENDUK..EHHH ADIK SENDUK..MAK LAGI KERTU..
ANY WAY..MOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI...TETAPKAN IMAN..CEPAT BERLAKI EKK..

Noq the present yg ade..family n kawan2 yang selama ini menyokong and memahami... HAPPY 28th birthday..
mudenye kor dekk...

veeda_areena said...

epy besdey nok....... selagi ko tak jemu berkawan ngan mak selagik tu lah mak akan jejaki bayagan ko ... gitoooo.....

b-boy said...

ucapan ikhlas...happy besday kak sendukk...tetap meriahuollsss!!

linn said...

wahhh btol besday ko yea nok. hepi besday occay! ko punye ucapan dah mcm hari raya laa nok. terharu aku dgr. tp best kan dpt adiah family & kwn2 yg memahami.

||| PöJìé PööH ||| said...

KaK sENduk!!
Happy birthday!
Wish all ur dreams come true..
Hehehe..

jiejah d'blogger said...

sob sob sob ..even tertinggal train,nak ucap gak hepi belated besday tuk senduk ..

jgn emo² ... 28 tu jauhhhhh lagi nak sampai ke 48 hahahahaha

datin cik sal said...

hepi belated besday norks.. **age is just a number...**matila akak speaking

arep said...

sedih dan terharu entry ni..

hepi b-day darling

Diva PariTs said...

happy beday noksi.. semoga bertambah julitaaa

Anonymous said...

hepy bday kak senduk hidup begitu borin xbaca blog uolss we luv u...pjg umur murah rezeki....

~M i z a ~ said...

happy besday akak snduk!
blog kak senduk is d best!

cyberwira said...

Ucapan Besday yang paling ikhlas sekali pernah CW dengar. Anyway hepi besday semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki. Apa-apapun, hari yang paling gembira sekali adalah pada hari kematian untuk menuju ke akhirat di mana, kita semua akan dekat menghadap neraka mahupun syurga.

ULTRAMAN said...

HAPPY BIRTHDAY, KAK!!!!!...
semoga rezeki akak melimpah ruah

adibah said...

Happy birthday, K.Senduk...Semoga dirahmati Allah selalu.. Mudah2an.

Tengok tajuk entry tadi, ingatkan nak cerita pasal ada orang tanya "kak senduk, Setapak kat mana?" hehe..

Invisible_authoR said...

happy besday kak senduk.. moga dipanjangkan umo dan makin MERIAHHH..


amen..

~~SyuQ Always Smile~~ said...

selamat hari lahir kak senduk
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

eYaNacOMeY said...

eppi belated bezday kak senduk..

semoga dgn bertambahnye umur, makin brtambahlah amalan & seiring dgn bertambahnyee keimanan..hehe

moga hidup senantiasa dirahmati & diberkati.. :)

narita said...

happy birthday kak senduk...from peminat setia blog akak...smoga panjang umur murah rezeki...

Roseriana CA said...

memang sedeyy bace entry kali ni..kak senduk..aku pun peminat setia blog mu..akak tak cakap bahasa yg tak difahami, everything yg ada di sini adalah suka duka kehidupan..hepy birthday!!

miss huda said...

hepi belated besday k.senduk!

mummYaeesh said...

aiseyman...bday uols ke??happy bday la yek..da lama tak berblogging sungguh ketinggalan rasanye!

takde retro party ke uols??bleh weols sponsor karipap sardin lagi..woohoo..

mimi's mayonnaise said...

Hi kak senduk.. tarikh lahir kak senduk 25/3 ke..??

Samalah lah kitaaAAaaa..

saya pun 25/3 gakszz..

Happy bisday untuk kita yerr...

Anonymous said...

akak. hepi besday 2 thn lepas. tp thn ni baru tgh april. hepi besdya lepas 2 tahun iaitu tahun ni lah. -balik2 anon penakot tu- .. bila nak katam ni kakkk..

Anonymous said...

eh alamak akak. silap kira. 3 tahun lepas lah. sori dulu math kredit je. -anon tadi-

Let's SHOPPING Uollss!