ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 25 March 2009

burung hampir terlepas terbang...

hello uolsss senduk kembali uolsss...ape kabar semua...rindukan senduk..sorry ek akak terimosional ala2 neng yatimah pada entry yang lepas...biase lah semakin tu semakin sensitip lah gamaknya..cuba tengok hotmama..kan sering sentap..sebab ape sebab dia kertu uolss....opss....

tp yang penting hotmama tetap feeling muda uolss.. yang penting hotmama membuat statement berani mati uolss yang mengatakan wajah dia macam " kanak2 yang cubby uolls"...berdebar...akak rase kata2 tu sesuai di gunakan oleh hotmama kalau dia masuk AF8 nanti..."Vote for Hotmama!..kanak2 yang comel"...yer comel sangat muka ko nok..kalau mak terjumpe ko dalam gelap akak rase pasti akak termeninggal...

comelkan i...kanak2 yang cubby katanya

ops back to real story...siang td akak pi giant sebab bos mak suruh beli barang opis...air minuman katanya...so sampai je akak trus masuk..tetiba Cip-Ap akakbersiol..nak kencing uolsss..ape lagi catwalk versi laju2 trus masuk toilet...lepas membuang betul2 kan rambut...touch up skit2 trus kuar...

ramai gak tengah2 hari kat giant ni..so akak pun catwalk lah ala2 Datin paduka di dalam giant dengan muka kekwat dan perasan chantek...lantas ade betina tengok akak jeling2...so dengan angkuh akak trus jeling balik..then dia senyummm..lantak lah kan...

then dengan pose2 mak datin akak lalu depan kedai emas..so kat window display dia ade cincin and gelang bagai..akak pose lah tengok emas tu...konon2 macam banyak duit je pi tengok emas...walhal dintis...semua orang tengok je akak yang ala2 pose kelas ni...ujung2 kat window display tu akak nampak suar akak tidak zip and siap ade baju terkuar dr lubang zip suar tu...

tidaaaaaaakkkkkkkkk!!!!

ops...malu uolsss ..patut lah akak rase angin je..rupanya burung kakak tua akak nak lepas terbang sebab sangkar terbuka...ape lagi terkepit2 akak trus zip and masuk dalam giant..malu tul rasenya...yer yer akak pose ala2 mak datin ujung2 zip x tutup...

terbang burung terbang....

ape lah akak ni..dah le bapok...zip x tutup pulak..pastu leh pulak pose2 berangan mak datin ni..hudoh tul...keji keji...

26 comments:

arep said...

eh.. burung helang katanya... bukan pipit ke?

Invisible_authoR said...

hahaha..

feeling mak datin smpai x perasan katanya.

AlexAlabasta said...

Ingatlah kata2 pujangga ni

"Life must go on~!"

Beyonce pon pernah tersungkur dog atas stage kak, no worries~

Signorina Syima said...

hahahaa nak gelak guling2 kak senduk baca entri ni..

tak pe.. sekali sekala burung nak angin fresh.. haruslah teruskan hidup dgn pose ala2 datin

hidup kak senduk!!!!

aslina said...

hehe...klakar gile...

jap nak imagine...

keh3x!!

jangan marah nooo~~~!!!

rizz said...

hahahhahhahhahah klaka laa kak senduk ni..nsib bek perasan tawww hhaa

linn said...

agaknye org yg dok tgk ko kt cermin tu sb tertgk burung tu kot kak? hikhikhik.

hezesuze said...

hahahakahkahkahhahaha...tguling2 bc n3 kak senduk ni...

tp kalo ze ada kt c2, opkos la dgn segera & gegeh g tau kak senduk yg burung kak senduk nak tbang kuar...

b-boy said...

kah3...mengesot2 gelak nie.. kak SENDUK terlebih taouch up kot kat tandas..sampai sangkar burung lupa tutup.. ekekeke

~Eila @ Along~ said...

tu dia..tgk emas berkilau2..sampai burung pasang niat nak terbang..hehehe..take care ok..mak datin jalan mendada..hehe

MaS-HaNa said...

akak awakkakakka....... hana pon pernah gak kene dulu=))masa sekolah rendah.... dah siap pakai blause nak gi sekolah .. dah tunggu bas dah pon last last rasa lain je=)) rupernya spender tak pakai.... kesian mak hana... kene balik amik spender tu... wkakakkak

Madu Beracun said...

hampir terlepas katenyer..

nasib baik tak terbang ye akak. hehe :P

sHwEeT ByAtcH said...

Memang huduh dan keji btul k!!

eYaNacOMeY said...

wakakakaka...

datin cik sal said...

hahahah... melk dinch mampoo menahan diri dari terus ketawa tergolek dog uols....hahahahhahahhahahahahahhaha

Cik_daya said...

hehehehe.... nak dapat nak menahan diri dr menggelakkan akak...

atty's said...

adeh nasib le tak terbang lagi..

mak kintan said...

kelakar...

Ma'am_Chelsea said...

Ader2 je la kak Senduk nih....

Next time, cek btui2 k!!!

=)

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahaha..
Ko mmg yakin kan Kak!

cokolat said...

kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
naseb tak kena perkosa uolllll...

NieZearm said...

nasib baik la baju je yg tarkeluar... :)

tigrismalaya said...

sesekali burung nak terbang gak kan..

Anonymous said...

kak senduk ... ada burung ke hehehehehheeh ... larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

izal said...

sekali ko nak zip, tengok burung ko dah terbang.... yg tinggal pepek, mesti ko sujud syukur kan??

Mrs. Amie said...

angan mak datin.. angin kat bawah ko tak sedar ek kak.. apa pun akak tetap meletop kan!

Let's SHOPPING Uollss!