ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 27 April 2009

Akak Dokong Anjing

semalam lepas lepak2 dengan bapok2 jelita puchong..akak pun kena lah pasang layar kapal untuk balik...dalam kul 1 lebih cam tu...lepas anta kak cam balik..akak trus merempit manja balik ke umah...

sampai je umah akak parking kete, tutup gate n bak bukak grill umah...tetiba akak dengar bunyi macam orang berjalan kat tepi umah akak...tetiba bulu roma naik..oh hantu ker..rase nak terkincit ni..tapi ku tahan jua...akak jengok..xde ape2...then akak tengok tong sampah bersepah...mesti ada anjing ni yang buat sepah..sebab kalau malam keliling umah akak banyak tul anjing jiran2 akak tu dok buat parade...bela anjing tp biar merayau2...

then tepi tong sampah tu ade tong air yang dah rosak..betul2 tepi tong sampah tu..then akak pun tengok sampah terkuar dengan rela ati walaupun tengah2 pagi buta ni..akak dok lah nak kemas balik...

akak sampai je kat tong sampah tu akak selak je tong tu ...tu dia melompat anjing ke arah akak..yang penting2 akak terdokong anjing tu ok...tu dia..x lah besar sangat..kira2 anjing remaja gitu..warna coklat anjing tu...rupanya anjing tu termasuk dalam tong tu n bila akak datang dia terperanjat n trus lompat kat akak...yang penting akak terdokong ala2 dokong anak gitu...haruskah akak timang2 anjing tu uolsss....

ape lagi lepas akak terdokong anjing tu akak trus feeling paris hilton dokong tinkerbell gitew...

tidakkkk....then akak trus jerit macam orang gila....terperanjat satu hal..terdokong anjing lak tu...sial tul...then akak lempar anjing tu mencicit dia lari x cukup tanah...ape lagi sumpah seranah bagai akak lemparkan...then mak akak bangun sebab dengar vokal akak yang bagai patty labble ni...

leh x mak akak gelak bagai nak gila...then mak akak cakap " tulah balik lah pagi2 lagi...ni nasib baik anjing yang ko terdokong...kalau antu bungkus...padan muka ko.....dah pegi korek tanah pi samak....anjing tu sempat jilat ko tak?....sentap uolssss

ape lagi mencangkul lah uolss...trus otot2 yang tersembunyi habis terkuar ...

ape lagi pagi2 buta akak duk mencangkul tanah kat tepi umah akak...sialan punya anjing..kerana ko aku kena membanting tulang korek tanah..nasib baik xde jantan nampak...silap2 ade lah yang kata akak ni pekerja kontrak yang keje overtime...

27 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahahahahah!!!!!
lawak²..
mesti dia hengat akak nih mak tiri dia kot..
hahahah...
kenapa xbelai² jer kak..
pakaikan baju gucci, letak dalam beg prada, very der Paris Hilton tau!
i sembah ratu bila dtg Puchong nti..
hahahahahah!!!

datin cik sal said...

kann.. mak tak tahan part uols menchangkul tanah sajork.. hahaha.. very der pompuan berjuntai...oppsss**matilahmak~ **lariiii

nadzeem said...

orang tua penah berkata..
hnya manikam mengenal jauhari..
maksudnya..
hanya HANAK mengenali MAK nye..
seswuai sgt kan!!
ala2 jejak kasih...
ahakz...

*jgb mara*

slyntah said...

ahahhahaa....lawak2....terus ilusi aku bace cite akak kali ni...hehehe...xpepasal otot2 tersembunyi tu keluar....ahhaha....

rizz said...

hahhahah klaka r kak senduk ni wakakak bdekah dekah rizz ktaw akat opis ni wakakkaakkaka x psal2 kena samak ahhahh keji taww

[z@ck] said...

korek tanah malam2 ibarat cm gali kubur je..
seram..
hehehe..

Maikel said...

wakakkaka.. klaka tahap gaban.. kehanjengan terserlah di tengah malam.. wakakaka.. betul2 hanjengkan.. mencangkul lagi tu..

Hezesuze said...

hahah bapok2 jelita kekdahnye...

agree wit mak kak senduk...sib baek anjing tu xjilat akk kan...

ermm anjing jntan ke betina???huhuhu

arep said...

mrasa u ols kena cerca ngan CW. dia anti hanjeng2 ni... hehehe

Anonymous said...

macam sirih pulang ke gagang...huhu...

mak kintan said...

kau mmg kelakar kak!! nak terberak aku ketawa

Anonymous said...

kahkahkahah..kesian kak senduk dihanjengkan oleh hanjeng itewww..:-p..tapi kira berbaloi la coz dapat gak feelin2 paris kan..hehehe

jengae said...

adeylah kak senduk...
feeling2 dokong anjeng lak dier.

mak akak pon sgt kelakar!!!
harusla merasa mcm pekerja kontrak overtime kekdahnyer...

mimi's mayonnaise said...

okey.. jiran tetangga tak bangun tidur ke mendengar vokal kak senduk?

Bryan Aldridge said...

wah kalau mak
dh histeria agaknye kalau terdokong anjing
gelimat uols ;DD

Kak Senduk said...

pojie - wah wah ko pojie..yer nanti ko yang akak masukkan dalam beg tu nak?..

datin sal - yer mak pompuan berjuntai..maaf yer bukan berjuntai sakok malah berbuah ok...

nadzeem - yer jauhari mengenal manikam..ko nak samekan aku ngan hanjeng kan...brengsek lo..

slintah - harus uolss..otot serta urat kentut semua tersembul uolss

riz- akak bukan saje samah kulit uolss,,malah akak telan tanah liat tu takut tertelan bulu anjeng itu ketika akak menjerit uolss

zack - penggali kubur ..dah betul dah tu...penggali kubur bapok

maikel - nok kalau ko ade mesti mak lagi feeling mencangkul malam2 buta tu sebab ketua anjeng ade kat sebelah mak....

hazesuze - harus anjeng betina jantan sebab dia tengok akak ala2 anjeing betina yang jelita gitew..sebab tu terkam akak tu...

arep - ko ni arep sikit2 CW sikit CW ko taste ngan dia ker..opsss larikkkk

mak kintan - baik ko cek spenda ko ..kot2 ko ketawa siap terkincit tu...

jangae- sekali sekali feeling dokong anjeng...amacam nak join?...

mimi mayonaise - harus lah uolss..vokal akak ni kalau azan bukan sekampung malah sedaerah bangun uolsss....

byan - yer ker geli uolss...x caya lah..abis tu uolss selalu buat pose doggy style tu menda nya...opsss

PATI said...

Senduk, kalau kittun tau, mesti dia pass form KITTUN's CLuB! hehehehe!

@LiYaNNuaR said...

mujur hanjeng tu tak tgeget tinge ko nokkk... huhuhu...

Invisible_authoR said...

hahahaaa.. anjing jntan ke betina tu uol? terpeluk + terdakap anjing la pulak..

sHwEeT ByAtcH said...

habis voguenye segala.. ade ke plak disuruh banting tulang ngorek tanah sebab seekor hanjeng.. sngat hanjeng k!

mummYaeesh said...

wah..paris hilton katanye...

mesti hanj tu terkejut hanj tgk wajah berseri akak pg2 buto!

linn said...

ko kalo terdukung antu bungkus ko samak tak kak senduk?

iena said...

alamak aih....akak tak menjerit ke saat anjing tu melompat ke dukungan akak??? kalo sy awal sket dh kenal lempar anjing tu ke jalan..eeee....

eipul said...

kelakar giler...
harap anjing tu comel cam chihuahua...
baru ada kelass... :)

Anonymous said...

wakakakakaaaaaaaaaaa!!!

reff fizan said...

kalo just terpegang and takde jilatan no need for you to samak..bukan najis pon..yang kena samak just dy nye najis and air liur saje..ade paham kak??

Sekolah Tinggi Managemen Informatika dan Komputer (STMIK)Jakarta said...

hahahaa..

---
Jika Anda membutuhkan info tentang kampus STMIK silahkan klik website kami di http://jak-stik.ac.id

Let's SHOPPING Uollss!