ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 14 May 2009

akak di himpap pintu almari

hye uolll..amacm semua dah solat....alhamdulilah...akak baru lepas solat kat opis ni...

so ape akak nak borakkan dengan korang ek...ooook citer semalam...kisahnya begini akak ade satu almari kayu yang tercabut pintunya..almari ni yang kita kena pasang sendiri tu...so pintu dia guna ensel yang pin kecik tu....

then pin tu rosak dan tercabut...so pintu almari tu pose ala2 manje lah kan...kalau ter langgar pasti ia tumbang..pintu dia x lah berat mane..tp kalau akak pelangkong korang hospital jugak lah gamaknya...almari tu tingginya bawah sikit dr paras dada...so atas tu akak letak lah cermin and segala kelengkapan..so mmg kesitu lah akak bersiap setiap hari...

semalam lepas balik lepak2 ngan kawan2 akak yang chantek2 tu..akak sampai umah trus mandi...lepas mandi dah pakai baju tidur jarang victoria sicret (baju jarang katanya....matilah..) akak pun pakai2 lah krim mane yang patut...yer lah muka akak ni kan warok so untuk mencantikkan sikit..kena lah pakai krim malam uolsss...

benda ni dah jadi kat akak sekali dulu...kali ni terjadi lagi..pintu kayu almari akak tu tmbang dan himpap betul2 kat ibu jari kaki akak...sakitnya bukan kepalang uolsss...trus akak akak gelap mata...sakit ya amat..ter balik mata akak..tetiba akak trus...


PENGSAN UOLSSS....bila akak sedar alarm handphone akak berbunyi...uolssss yang penting AKAK PENGSAN N TRUS TERTIDUR SAMPAI PAGI KATANYA...

kelas kan...so korang dapat bayangkan x yang betapa sakitnya di himpap pintu almari sampai pengsan n sambung tidur sampai pagi...tapi ape yang penting..pintu almari tu tetap ada atas akak...

so soalan kat sini ...adakah akak pengsan trus tertidur or akak mmg tidor..mmmm...

yang penting waktu akak pernah kena himpap dengan pintu almari yang sama ...mase akak duk umah sewa...setahun yang lepas...nasib baik waktu tu budak umah sewa akak xde ...baru lepas mandi gak mase tu..bila terhimpap trus pengsan..yang penting akak tengah terlanjang uolsss... harus lah trus pose pengsan telanjang macam kate wislet dalam titanic katanya...
ade lah pengsan dalam sepuluh minit cam tu...nasib xde orang..dengan pintu bilik terbuka luas..kalau tidak pasti gambar bogel akak akan tersebar dan menjadi topik bualan anak2 muda kan...

ayoooo...gambar bogel sapa ni...siap pose kate wistlet lagi ni...baik aku delete..kalau pakwe aku tengok ni harus aku trus janda ni...

so sape susah nak tidur pi lah himpap kaki korang ngan almari...lagi elok kalau almari tu dibuat dari kayu jati..pasti korang tidur selama-lamanya pas tu...

21 comments:

suw said...

wahhh..hebat! kna hempap terus tido smpai pagi..maksudnye tak sakit la tu ek? kalo sakit mesti takle tido meraung kat situ smpai pagi hehehe

rizz said...

kah2 lawaknye k senduk ni..xthan gelak siot wakakka kna hempap smpi fengsan ktnyaa! feeling kate winslet gtuh!!

Hezesuze said...

haha tetiba plak bila pengsan kulit jd itam legam kan kekdahnye..huhuhuh

mak aiii xkan fengssan smpai cmtu skali...xkan ler xde sape yg prasan kak snduk oiii...

so ibu jari bengkak tak???? sib baik ibu jari kaki yg sakit...kalo kene tmpat len ..haaa camno tu! larikkkkk

@LiYaNNuaR said...

fuhh... jatiii??? x rela uuuu... kalo beras jatiii... takpa... takpa... huhuhu...

A.I.S.Y.I.T.E.R.U said...

sampai tumpang simpati di atas kejadian yang berlaku...
maksudnya,beli almari baru la kak senduk.beli yang bila pintu terbuka lampu pon menyala..(macam fridge tu..)
(^_^)

annakaigo said...

uall ni memang badut
suker buat lawak..
nasib u all tak dihimpap + pengsan + kench(kencing) kalu tak lagi kontroversi..
annakaigo @ akirapeblos sinatra

Anonymous said...

wakakak sian ko nokss..asik² d hempap kann..klu jejanss candoo xpe gak kan nokkss merasa gak wakaka choiii choiii(veranganzz akaq kanss)


~Kak KERTU~

b-boy said...

nasib baik le pintu je..kena satu almari tu... alamatnya genap 7 hari fengsan nya.. ekekekeke

Madu Beracun said...

alahai kesiannya akak.. apasal x beli almari baru je?

Bryan Aldridge said...

ayo scaryner..
nasib baik leyh bangun..
klau x..
ish3x...

.:Mas Ayu:. said...

sabor yer akak... nanti kena lebih careful..

ibu jari kaki tue dah ok ke blom akak??

veeda_areena said...

nokkkk..... almari ko tu memang puaka..... buang je lah.... kaedah nyer mak pownnn penah kene masa kat umah sewa ko tu.. time nak tdo sebalh ko tu... nasibb mak ni gajah.. tak lut sgt la..... juz small meter... katanyerr.....

linn said...

almari ko yg dulu dgn kes yg semlm tu sama ke kak? kalo gitu aku sokong kak bed tuh. suh tukar je almari dgn yg baru. yg jatuh2 tu ko jual dgn mereka2 yg takleh tido.

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo..
nasib baek tdo xterus mampos..
nyawa ko masih pjg Kak Senduk!
heheh..

mummYaeesh said...

hadoyaiiii...
tu bkn pengsan tu mmg ngantuk tahap dewa kekdahnye..woohoo
malas nak angkat pintu tu trus tdo ek!lawak la uols...

~Eila @ Along~ said...

isk akak ni...gitu sekali rupanya..tak rase sakit ke..ape2 pun..lenkali hati2 ye kak..bahaya juga kalo tertdo takpe..takut tdo terus..takde sape tau penyebabnya...hehe...sabar je laa

peej said...

haha..kelakar kan..nasib xde orang..kalau x mmg terkejut la..tiba2 tgk akak pengsan siap pose kate winslet kan..

sweethOneY said...

ahha
tak tahan betul smpi siap leh tdur, almari tu atas badan akak lg..

hebattt

Asyraf said...
This comment has been removed by the author.
AzLaN MoHaMeD said...

ahahaha.. aduh...

:L:I:L:L:Y: said...

akak..lawak la..xleh concentrate bc la sbb dk gelak2..dh mcm hntu gelak sorg2..gelak smpai mnangis2 ni ha..

Let's SHOPPING Uollss!