ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 25 June 2009

kak senduk kesedihan uolss

belum pernah akak rase sebegini... sekian lama akak menunggu akhirnya balasannya sebegini...seharian akak menunggu mase nak berjumpe...sampaikan x sempat nak makan ...

tapi ape balasan akak dapat mmg hampe..sanggup ko buat akak cam ni..akak memang x sangka...nak menangis xde gunanya lagi..nak menyesal..semua dah jadi...akak x patut percayakan dia..ko mmg sengaja buat macam ni kan..ko nak tengok akak tersiksakan...

sampai hati kau siksa hati ini...

kehebatan cinta akak terhadap ko ...ko balas dengan kesengsaraan..kenape...kenape... ko mmg saje je kan nak lihat aku tersiksa...ape salah aku... akak mmg suka kat ko..tapi semuanya sia2...

aku sedar sape diri aku..yang terlalu mengagung2kan kau.. aku terlalu mencintai kau...terlalu mengidolakan kau...tapi..sakitnya akak... kalau akak tau ini balasannya akak x ingin pandang kau..ape thah lagi sentuh kau...

sekarang biarkan lah akak sendiri..akak terpakse menjauhkan diri akak dr kau..bukan benci..tapi akak cuma ingin berhati2... mungkin kali ini kau kenakan aku..tapi tidak lagi mase depan..akak akan sentiasa berhati2.. maafkan akak kerana terpakse melupakan kau seketika...


bukan ape uolsss... akak cirit birit kerana sambal udang petai yang akak makan semalam... masuk 14 kali akak ke jamban...sentap tau...

mungkin ade mase ..kita jumpe lagi wahai sambal udang.......


29 comments:

Mummy ranger said...

mak aihhh...sungguh dramatik skali entry kali ni ek kak senduk..sume angkara si sambal udang petai..ciz nan betui..tipah tertipu di situ.

nadia alias said...

ni mesti cirit gyle ni.. sabarla kak senduk oi..~

rizz said...

haha ingat sal jntan cett psal smbal udang ktnya wakakkaaa

hOtMaMa said...

entry paling hanjeng di abad ini!!

Dahlia said...

haha!
kak senduk nih!
buat suspen2 jew!!

NenekPenne said...

apa lah akak ni.... kasi suspender jer......

Anonymous said...

hayoooo
sentap bjik mak baca
haha

JiEjAh_DeEn said...

sedapppppppppnya sambal udang petai..
cirit pun aku rela hahahaha

~~SyuQ Always Smile~~ said...

ha ha ha...

udang rupanya...

mommyct said...

Sabor je lah kak sendok oiii....entry cirit pun mcm entry putuis cinta dahh

~Eila @ Along~ said...

ceh...kes sambal ke...ni mesti kes udang tak buang taik die kat tengah2 badan tuuu

AzLaN MoHaMeD said...

hahaha.. siottt jer! ingatkan ape tdi... ahahahahak...

lelaki_ini said...

hahaha..igtkan masalah cinta la td.. =P

Rich said...

ni ceri beri tahap sambal udang petai berbaris kat hujung pintu syurga...

::@FiQ said...

ke pasai petai kak??? mkan petai mmg tecirit sekejap...

afifisa said...

isy...
menyesal sya feeling lbey2

b-boy said...

kak senduk tetap dengan title extrafagansa ittew kann..hek3

Lien Fayzal said...

sadis sggh la entry nie.. huhu..

Anonymous said...

ni kes sambal x masak betul... x goreng smpi pecah minyak sb tu kena cirit-birit

Uncle Iss said...

kanz....bwahahaha. akak cuba try minum air teh yang pekat (tak campo gula) nak bagi stop cerry berry tuh...

||| PöJìé PööH ||| said...

siottt jer!
ingatkan jantan mana dah tggl kan Kak Senduk blogger diva pujaan rmai nih!

Hazzel said...

jadah!

::narita:: said...

org pon penah kena..
tp bukan chery berry tp angin dlm perut..
adoiilaa..
kembung perut sb mkan petai byk sgt

Hezesuze said...

kak senduk mmg sengal ler...wakakaka

ingatkan frust ngan boyprenz ke anak ikan ke...ujung ngan sambal tumis udang petai...waduh!!

cyberwira said...

WHATTT??? Petai? Ada ke manusia moden makan petai lg? Setahu i, petai tu bau mcm kencing anjing kan? Busuk. I tak leh sentuh petai. I rasa mcm dah nak terceret je dgr perkataan petai.

::@FiQ said...

uiiitt....
halamkk.. aku yang makan petai due tige papan nih.. x moden la ???
aduii...kesian aku...

arep said...

cyberwira ..hear this.. petai petai petai petai petai petai..

sajer nak suh u cirit..

*larikkk

Kak Senduk said...

-cyberwira.... eleh jawa je ko kan.. x makan petai konon..sudahhhh ..walhal ko makan petai macam makan gula2 kan...

KhaiDrus said...

Hhahahahahahaha!!!~~

Let's SHOPPING Uollss!