ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 24 October 2009

pondan2 tolong lah sedar diri!

akak heran lah pada sesetengah pondan ni...perangai yang anjeng mmg telah menjadi darah daging mereka...kalau nampak pondan lain mesti nak pandang2 slek...

suka nak banding kan diri mereka yang mereka lebih chantek..lebih meletop, lebih hebat...kalau cakap x leh nak pijak bumi...kalau cakap dia aje yang hebat..dia lah yang selalu dapat jantan meletop lah, dia lh yang kalau drag lebih woman lah...dia lah yang ade stock2 anak ikan comel2 lah...

haloo..haloooo

tolong lah..semua tu leh buat korang rase korang hebat ke..lain lah kalau kita semua tahu yang ko tu banyak duit sampai melempah ruah...sampai bank kata " cik kena stop simpan duit sebab bank kami xde tempat nak letak duit cik yang banyak gila ni"...lain lah kan...

ini tidak kadang2 tu nak beli teh o ais bungkus pun siap kira2 duit syiling...cam ne...so tolong lah pondan2 di luar sana..x perlu lah korang memandang rendah pada pondan2 lain..sebab pondan2 lain yang bereducated ni cuma gelakkan korang je...

sila pikirkan yer monyet

akak juga menasihati diri akak..bukan nak kata sapa2...cuma akak geram tengok pondan2 kat sebelah opis akak yang kononnya hebat dan chantek sangat...

aku tau ko tu belajar kat " akademi kecantikan yang di taja oleh kerajaan"...so what...perlu ke tiap2 kali aku nak balik n datang keje ko duk sok sek sok sek tengok aku...ko chantek ke...

ko jangan berangan yer..belajar ko pun di taja pastu nak belagak...ko rase belajar mekap kat akedemi ape thah tu buat ko rase hebat ke...duk tiap2 hari usung beg mekap yang kononnya penuh barang mekap tu ko rase ko diva ke...akak tengok hari2 ko datang kelas muka kelabu jugak..ko salah bedak ke or cikgu mekap ko ajar mmg mekap muka kelabu adalah trend mase kini?...

ko duk sok sek sok sek yang kata aku x chantek...ko kenape...ko chantek ke...aku tengok muka ko yang typical sabahan je...x pun aku tengok muka ko cam kacukan belanda!..feeling ni macam dia tu x pecah lobang..feeling macam muka dia tu cam perempuan betu...ahlooooo...dengan loghat sabah ko yang tebal tu aku tau sangat ko tu baru ni lah dapat kuar dr kampung atas gunung ko tu...cam ni lah pondan2 baru nak naik..feeling dia lah paling hebat...x tak tau yang waktu ko baru nak kenal ape itu marvelon aku dah berenti lama dah...

eksyen ni..konon2 dia lah yang paling chantek..bila akak senyum..jeling ko balas kan..xpe...ko tengok lah nanti...

ko rase ngan rambut ko pendek tu ko ade iras2 supermodel ke...haloo..aku x heran lah..belambak kawan2 aku yang jadi mekap artis dan mak2 andam tersohor tau..ko nak lawan..jangan berangan ok..aku bukan nak bangga diri tapi tolong lah..kenape tiap kali aku nampak ko sekumpulan ko duk senyum2 dan ngata2 aku...

hey anjing ko kenal aku ke?...aku ade mengata ko ke...yang ko duk nak pandang2 sinis tu kenape...ko pernah kena sagat kat jalan?...nak cuba?..aku leh tolong...

so pondan2 di luar sana..tolong lah sedar diri...x yah lah kekwat dengan pondan2 lain..walau secantek mane korang..korang tetap bapok di mata masyarakat...orang xkan mengangkat martabat korang sebaris dengan perempuan betul...korang jagan lah mimpi..korang cuma akan di pantang tinggi kalau korang tu berpelajaran dan ade jawatan yang tinggi...paham x anjeng!

so senyum2 lah ..x payah lah buat muka ketat...sebab kalau ko jeling2 pun ko x dapat ape2 ...cuma kalau ko bernasib baik ko akan mendapat penyepak dr aku...


31 comments:

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

alah.. dier jeles lah kot... sbr jer la dear..

Terry said...

haha.. biasala akak..
selalunya kan golongan PLU kan ada inferiority complex .. nak tengok diorang hebat lg and lagi Superior dari PLU2 lain...
tapi semua sama jer.. takder pepewr yng berbeza ponnn..

ucup_mad said...

setuju ngn kaka senduk..pondan2 BERANGAN mmg mcm 2..berangan hebat dan bagus...padahAL NON ADO!!!

Anonymous said...

ye kak senduk
sagat je muka budak sabah tu!
SAGAT!
SAGAT!
hehe*setannye ak membatu api lagi.

bawa bertenang kak senduk,
;)

farish H said...

adoi cian akk..hee die jeles ngn kcntekkan kak senduk tu..saba k;)

sayalahfaizul said...

kak... time to act!!! kasi je penyepak semesta alam ko. bagi mampos pondan2 veranganz ittew...

geng celupar said...

alahai kak senduk...biar jer la kt laha2 tu...yg penting ko ado peminat mcm kak senduk??? GTEW...

*kereta api tanah melayu please!!!!

Cik Cookie said...

sabar nok.bawak mngucap.kalau xckp kaki nak sepak mehh cni Cookie tulung.

fiD said...

pondan memang slalu mendatangkan kemarahan kak.. ohohoh

~natasha~ said...

marah sungguh kak senduk kite ni.. jgn over... nnt keduts... dah xmantop..

Anonymous said...

ape palk nak timbulknisu kenegerian dkt cni.klu yer pun jahat jgnla nk timbulan isu kenegerian plak.aper.org jahat nih kt maner2 ader la!

Anonymous said...

alamak kak senduk..cerca abis nih!!sabar ek kak..

MaMa DaNiA said...

sabar kak...sabar...tpi dengar citer ko ni kak,geram aku gak ni....

Amor Rizan said...

mak nk dtg melawat leh?? (sambil merangka agenda pergaduhan) wakaka

AzAz said...

ape pun, akak ada blog tersohor, dia ado?

QieFLy si Dolce said...

hurm....sapa pondan binatang tu kak...wat malu jer bukan apa coz Qief pown asal sabah....takdela kerek makan hanJ tue...maklumla kak dia ingt dia tu baru study nak makeup orang terus kekwat...tup2 jadi tepong gomak juga kannnn....

akak bagi je URL blog akak kat dia sah2 lepas tu dia sembah sujud kat kak senduk....

Anonymous said...

lol..pondan ngan pondan pon nak gaduh ke...setahu aku semua pondan buruk kot...kecuali senduk..muke macam hyori lee.....ko mmg cantik senduk...

Lee Novotny said...

dah nama pon fefonens uols...sindrom tanak kalah katakannnnnnnnn

Qumairah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

bikin malu sabahan ajer...

ellysha said...

marah tu akak kite nie...
eemmm..sabar yer..tp kalalau kakak kat cukup kaki..kaki mak ade lg.. biasela.. adik2 baru nak naik.. berangan bagai...

ibu shasya said...

ko period ke nok..?! tetiba naik hantu nih..hihihi

june said...

akak tak payah layan bebudak baru nak besar tu...yang penting akak ada peminat satu malaysia...saya yang di utara ni pun tiba- tiba je jd pengikut setia akak....dia ada ke mcm tu??????ha ha ha

FicQ said...

SABAR SAJORKKK...

Yg penting hati...
Kalu die buat kite camtuh...just igt je...die akan kene balasan...

Pencinta Lelaki said...

kalau dah pondan kampung, macam tu lah, kak senduk! =)

faizul darius said...

ini semua ujian tuhan.. sabarlah.

Anonymous said...

sabar nok! harus ko carik2 kan bijik dia.. baru dia tau sapa kak senduk sebenarnya!

duchessofdyke said...

akak, marvelon tu ape ?

Anonymous said...

kak senduk! biar ape org nak kata..yg penting akak marvelous! huhu

Roseriana CA said...

samapai ati kak senduk tau...sy org sbh gak...tapi tak tinggal atas gunung..sedehhhh...:(

Anonymous said...

kak senduk.. ko mampu ketawekan ramai org la. kalo ko jd laki kan.. msti bakal bini ko hari2 ceria je tao.

sori ye jgn sentap. ikhlas ni. sbb tu guna anon. takot nak guna nama betul lah. hihi

Let's SHOPPING Uollss!