ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 20 October 2009

sampai hati ko kan!

sungguh besar ujianmu ya tuhan..kenape ko uji aku sebegini besar...kenape aku selalu mendapat ujian yang hebat2 dari kamu ya allah...

ape aku nak cakap pada semua orang...ape aku nak cakap pada mak bapak aku...mesti mereka malu...orang kampung dah mula cakap2...sedara dah mula umpat mengumpat..kawan2 dah mula sent sms berbaur hina...

kawan kerja dah mula ketawakan akak sikit2..jumpe akak je pekok mulut tahan gelak...ape akak nak buat uolsss... duit dah banyak habis... cerita mula dah tersebar luas....cam ner ni...

baju dah akak tempah

kasut dah di sediakan

mac dah anta mekap sponcer

nurul syukur dah beribu kali talifon akak nak make-up kan akak

baju tambahan dah satu trailer sampai

backing vokal dah lama practice

peminat dah di kumpulkan jadi penyokong

paparazzi dah x sudah2 amik gambar n buat interview

orang kampung dah mula ber picket buat bising

bila akak call beyonce...

akak : nyah sampai ati ko postpone concert..akak dah buat persiapan uolss..mane akak nak letak muka ni..malu tau..duit dah banyak kuar ni...orang kampung dah mula mengumpat ni...

beyonce : nyah mak bukan sengaja nak postpone uolss...tapi tapi......mmmm

beyonce : mak takut uolss rampas mic macam kanye west rampas mic taylor swift nanti..mak tau uolss lebih ramai peminat..tu mak cancel tu...mak tak bersedia uolsss

akak terus pengsan uolsssss....

nak kata ape....sudah past ni akak nak jumpe PM nak propose Lady gaga wat koncert lak...
so lepas ni lady gaga akan berduet ngan lady gajah..tamat..

18 comments:

hanis said...

cancel teros weh...

FicQ said...

bukan postponed uoalssss...CANCELLL!!!!!


xde maknenye konsert postponed...


~~~malas nak layan konsert2 besar...lebeh2 lg artisnye sexy...coz comfirm akan cancel...

||| PöJìé PööH ||| said...

alahaiii kempunan la i sebagai peminat no 1 Kak Senduk nk bduet bersama Beyonce ntni..
i nk panggil batu belah batu bertangkup la macam nih!

HasiibHarun said...

ticket kan dah boleh REFUND. means tu tanda2 x jadik la tu..

kak senduk, cara u huraikan cerita, siap ngan gambo2 tu yg bes..
nnt jumpa, i blanja u eskim..k?
:D

HasiibHarun said...

ticket kan dah boleh REFUND. means tu tanda2 x jadik la tu..

kak senduk, cara u huraikan cerita, siap ngan gambo2 tu yg bes..
nnt jumpa, i blanja u eskim..k?
:D

Beautiful Disaster said...

sedih la kak senduk. da beli tiket punye pakat beli yg duduk row depan. tetiba tak jadi kaaaaaannn. benci!

xXrucciXx said...

katenyer minah ni kekwat lebih..
siap nak official letter dr PM untuk pastikan keselamatan die...
ape ko hengat Malaysia hura-hara ke??

Hezesuze said...

kakakakakakaka
*hanya mampu gelak

QieFLy si Dolce said...

hahahahha ingt kan apa la entry tu kan...rupanyer pasal beyonce...mmg clustttt....

taw takpe saje je postponed show dia....

cookie devine said...

sabar ahh nok.Mak tau u malu ngn diva puchong.sabar ehhh.

Lazyf... said...

kak senduk...
wat suspen jer...hahahaha

farish H said...

hahahaha klko la akk ni.emm last2 beyonce x dtg kanzz

Aziesham74 said...

hahahahah...so funny lah citer senduk ni'mek x leh tahan ngk gambar yg last tuuu..senduk jatuh mcm tu ruper kewwww..ohhh tidakkkk...kecian sendukkkk..mek jauh ler nak tolong ,,gitewwww

shandye. said...

gambar yg last tuh gambar sape sbenarnye? klakar gle weh...

oh.. kesian kat my fwen... terbantut niat nk pg tgk beyonce. dh batal pun. huhu...

CHE AM said...

OWHHH NOOOO!!!!!

baru ingat nak join kak senduk duet....3 jagi 1....

huerm kne la pulang balik suma baju sponsor....arghh....

xpe kak senduk nnti kita buat konsert skali then anta memo kat beyonce,,,,cakap kat dye....xpyh la nak buat konsert da lepas ni takot dye taraf backup singer akak je nnti...

* matiler stetment

Jumie Samsudin said...

kak senduk sampai lani jumie tak dapat nak redeem the ticket...babi betui..banyak pulak songeh and procedure dia!

shukrie zain said...

kak senduk.....ni kurie....kenall....smvpr dulu.....

FiqaSaleh said...

rase nye pic paling last tu pic beyonce terjatuh tergolek time die turun tangga.. penah tgk vid kat youtube.. :p yeke pic beyonce ni? hehehehhe... sori klu silap.. :p

Let's SHOPPING Uollss!