ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 5 May 2009

Pondan simpanan

minggu lepas...waktu akak ngah siap2 nak pi meronggeng rokiah..mak akak panggil akak... " semalam mak jumpe kawan mak..dia kata di jumpe ko kat restoran kat puchong prima tu, dengan perempuan yang separuh umur ----> eh semalam aku nampak anak ko dengan perempuan badan besar separuh umur minum2 kat kedai...mesra sangat aku tengok...cuba ko tanya anak ko..jangan2 anak ko di simpan dengan pompuan tu tak?"

setelah mendengar kata2 mak akak itew...ape lagi akak trus

pengsannnn!!!!!

lantas akak membalas...
"mak ni biar benar..sape lah yang suka buat citer ni ..hilang akal ke ape?"

awas ko senduk

then mak akak cakap..."cik senah ko tu mabok agaknya...kening ko je dah buat orang geleng kepala 10 kali..ade ke ko di simpan..mak x kisah sangat lah kalau dia kata perempuan gemok yang simpan ko...jagan lah pulak kalau dia cakap lelaki tua yang simpan ko lain le..mau aku x tanya banyak kat ko..mak trus sembelih je ko..."

trus akak ter kesima dengan kata2 mak akak....trus akak capai selendang dan berkata..." x kan lah anak mak nak buat cam tu...mane ade pompuan gemok simpan senduk mak oi...".. sebab ape mak...


sebab senduk ni woman mak..dan bukan lesbo...


sape pulak perempuan gemok tu ek..akak pun dah lupa...

hotmama...is that u dear?...


17 comments:

hanis said...

sian hot mama ko nih!
lazer disc tol

suezensuzanna said...

hahahahaha...sbr je lah

jiejah said...

wakakakakkaaaaa suka pic last tuh miahaha

Roseriana CA said...

cian hotmama lah kak senduk ni..ish2x...

momguess said...

rasa2
brp size pingang
pic last tuuu
ader pingang kerrr???
larikssssssss

Railey said...

Hahaha....

Hezesuze said...

wakaka opkos ler hotmama besprenz kak senduk tu...huhuhu

bkn ke kak snduk yg gi tau mlm2 date ngan dia...opssssss!!!

hOtMaMa said...

hanjenggggggggggggggg kau kannnnnnn!!!!!!!.. motip hujung2 mak plak yg kena.... walhal ko dng kak lela time tu kan... dah sah2 ko yg cerita kat mak... takut kak lela sentap arr tu...!!

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha!!!!
ko mmg lawak la Kak Senduk!!
c u in Ulu Yam ok!!!

rizz said...

hahahahh klko tol kak senduk ni wakaka hot mama ke ahahak:)

mummYaeesh said...

wah..ujung2 hotmama yg kena!
perempuan gemok separuh umo katanye..
mula2 baca td ingatkan kak bed!whoops...larikssssss

hOtMaMa said...

yes uols... gambar yg last tu.. klu pandang dari belakang mmg sebijik mcm kak bed yg tengah bersantai..hahahahhaa!! matilah mak kena carut dng kak bed nanti nih... tp tak per... hr nih kak bed tak de kat mesia.. dia pg bershopping di obersi uols..! so mebi dia tak sempat nak bc blog neh..hihihi

darling8tabby said...

cian hot mama yer..heheeh

mrsmummy said...

wahhh...harus sentap hotmama.....blik2 hotmama gak yg di hanjengkan......harus kena panah petir ko kak senduk.....awas ko kak........hehehehee

peej said...

kepochi betul makcik tu kan..
tp masa awal2 baca dah agak mesti hotmama jugak yg kena..

[-suziey-] said...

hahaah...gelak guling2 dulu..ekkek;D

izal said...

tak sangka ko pulak jadik child fish versi pechah....hehehe go gurl

Let's SHOPPING Uollss!