ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 5 May 2009

Ape pondan borak kan tu?

hey uolsss..amacam cantik x akak feeling2 dato CT kat ats tu..dato CT jangan mare yer..i pinjam badan u jap...yang penting meriah uolsss...to kak bed sorry yer i amik gambar dato Ct je n photoshop jadi gambar akak..ko jagan risau kak bed sebab gambar CT tanjong perak akak x usik..sebab akak tau Ct tanjong perak ko yang punya....

ok sapa nak dengar citer perihal pondan sila angkat tangan

sayaaaaaaa!!!

uolss semua tau x kalau pondan2 berjumpe ape perkara2 yang di borak kan?....pondan2 mesti tau..pompuan2 tau x?...akak tau cuma pompuan stok2 macam hotmama je yang tau selok belok perihal pondan...maklum lah hotmama pun selalu feeling2 yang dia pondan..motipppppp!....

walau ape korang kata ..mak tetap paling cantek sekali...

1) sape lebih cantek
- akak cantek ke kak bed cantek....cuba cakap sekarang....mesti lah kak bed kan...tapi ape pun kak bed tetap kalah dengan kecantikan kak cam....gitew lah gamaknya kalau pondan2 berjumpe...kecantikan adalah topik paling utama.."sapa cantik..cantik ke dia"..antara ayat yang sering kuar..ape pun ko cantik ke tidak ke..ade akak kesah.....

ko nak cerca mak?..pedulik ape..talk to the hand honey...

2) ko cerca aku aku cerca ko
- sape x tahan ngan mulut pondan leh pack baju n balik kampung yer....pondan mmg mulut lahar tapi sekadar bergurau je...sape dengar pasti ingat nak bergaduh...tp kami gurau mmg cam tu..x cerca bukan pondan namanya..hotmama pun sekarang dah feeling cerca mencerca....ape pun kalu di cerca kembali jangan le sentap..sebab weolss gurau2 sajork....


mak kalau dapat jantan tu mak jilat badan dia nok...

3) jantan oh jantan
- x kiralah kat mane pun..topik jantan mesti ade..lagi tengah lepak then jantan lalu..trus feeling masing2..pastu masing2 berangan lah dengan jantan tu...so kalau uolss dengar pondan2 feeling cam tu..jagan lah amik serius sebab kami mmg cam tu...lagi satu kalau uolss kuar ngan laki or pakwe..then nampak pondan pandang2 laki or pakwe uolss x yah lah uolss naik hantu..sebab kalau pondan dah mula pandang laki or pakwe korang tu...maknenya pakwe or laki uolss tu menarik or ensem lah tu...pondan ni kan memilih skit...so uolss patut bangga kalau ade pondan suka kat laki uolss..sebab bukan senang pondan nak pilih jantan tau...so maknenya laki korang meletop....


amacam mak cukup fahionable x bedah?....

4) fashion
- pondan ni mmg gila fashion..walaupun mereka sendiri x berfesyen pun..tapi bila bab komen tentang fashion mmg hebat...so kalau uols nak tanya tips berfesyen leh lah tanya pondan ..insyaallah mereka tolong... pastu jangan lah uolss hanjengkan mereka lak...

oh mak ko petir...

5) suara macam petir
- kalau berborak mmg dari kampung sebelah pun leh dengar suara mereka...kalau gelak macam guruh...tapi jangan terperanjat lak yer..sebab mmg macam tu..kadang tu semua rahsia diorang uolss dapat dengar tanpa kenal diorang pun..sebab ape suara kuat macam petir..so sape2 kena gigit ngan kura2 tu pi lah cari pondan sebab hanya bunyi petir leh buat kura2 lepas gigitan diaorang...suruh pondan tu jerit skit....hahahahh


u better watch out...

ko kalau nampak pondan tu jangan le buat muka2 pelik..sebab kitorang pantang tengok orang lain macam skit..kalau takut kena cerca..senyum2 lah..ingat senyum kena ikhlas tau..kalau senyum sinis silap2 uolss pulak kena tampar nanti..awas uolsss...ingat kitorang x kisah kalau olss nak kawan ngan weollss tapi jagan over lak kay..sebab kitorang je yang leh over...gitew...

12 comments:

rizz said...

ahaha bgtew kan bile pon bjumpa? hahak clust sgt! xsabo nk jupe k senduk ahhahak

afiq said...

specchless*

mrsmummy said...

hahaaaa.......mmnag itu jje la yg dibualkan....aku pun rmai kwan2 pondan....walaupun mulut mcm laha,tpi hati baik katanyerrr....gitewwww kn....whatever pun.hidup pondan.......waaahhhhh

mrsmummy said...

kak senduk....aku ni silent reader ko......tiap kali baca en3 ko,bagai nk pecah perut aku ni ha......whateverpun,pondan mmng ader clas....wahhhh....talabih sudehhhh.......

atty's said...

salam senduk..golak akak tgk semua gambau tuh..lagi gambo ct yg ko pinjam badan ek

hOtMaMa said...

kannnnnnn..fonfuan2 stok mcm mak jew yg tahu pasal pondan yer... nak kata apa noks...! yg penting siap ada org ingat mak pondan pun ada okeh... ko ingat tak senduk hari tu yg masa kita jalan bertiga dng kak cam dng aku2 kena kompangkan sekali dng mat rempit tu kan...hanjeng sangat... tak pasal2 mak terlibat uols..hihihihi..

momguess said...

hohoh
klasss ko kak senduk...
aku suka bc statement ko nie!!!!

annakaigo said...

meletss kak senduk
ermm dah buat thesis pasai
habit ponds,
kak senduk ape lagi u all..
bole ambik master lepas ni
miphp(master in pondans habits dan
Psychology)
hhehe jangan mara u all...
take care..

Annakaigo@akirapeblos sinatra

Hezesuze said...

sape yg kuat sentap jgn ler ada hati nak kwn ngan kak senduk kan???

pangai pondan2 mmg camtuh..tp ze suke...outspoken gtew...

p/s jgn lupa ahad ni kita jmpa kt ulu yam....yehaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Roseriana CA said...

I tak kisah pun Kak senduk mulut lahar??suara bagai petir memecah alam??I suka pe...

reriff. said...

suke kak senduk kelakar
t teman i shoping k.....

||| PöJìé PööH ||| said...

ko jgn giler² Kak Senduk!
ko dtg serbu Ulu Yam nti harosss runtuh Ulu Yam tuh ngan sore petir ko..
hahahha!!

Let's SHOPPING Uollss!