ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 25 May 2009

isap rokok!

hye uolss..semua sentap sebab akak asyik bg teka teki je kan..ok lah ...korang ni x leh nak tengok akak pose2 manja kejap tau..ade je yang nak suruh akak hapdate....

ok kali ni pasal rokok...

akak dah lama cuba nak stop smoking...akak mula start smoking waktu akak umur 14 tahun..waktu zaman bohsia2 akak dulu...gitew...dalam geng akak..akak sorang je yang pailang isap rokok...then sampai sekarang akak masih lagi isap rokok...

dalam umah akak semua lelaki termasuk akak (lelaki ke) semua isap rokok..cuma mak akak je x hisap rokok...akak, abah akak, abang semua isap rokok...mak akak selalu bising sebab bau rokok...manekan lagi habuk rokok yang sepah2...

selalu dia bising..." ya tuhan..mane - mane celah umah ni pun ade habuk rokok..heran aku"..sian dia...selalu kena sapu...hey akak pun sapu gak kay...so sebab sian ngan mak akak..akak pun isap lah rokok luar umah...

satu hari tu akak duk isap rokok petang2 depan umah sambil pakai suar pendik...then anak buah akak tegur..." uda kenape uda isap rokok ..uda x takut ke..cikgu abang cakap sape isap rokok kan dia sama macam monyet xde otak"....

tersentap biji akak uolsss

tetiba ade suara petir yang menyambung.....

"dah betul dah tu, dengan pakai suar pendek dengan isap rokok, rambut panjang mengerbang duduk pulak atas tembok tu..mmg serupa ngan monyet"


sentap akak..dengar kata2 tu...tapi makin sentap makin laju lak akak isap rokok tu...

15 comments:

Anonymous said...

hahahaha...sama gak la!

Isbjørn Fra Nord said...

hi..I slalu baca u punye blog..best siap goleng2 ketawa....kita sam gak isap rokok time bohsia dulu hahahaha...now nak stop so my style is try buat2 busy sampai rokok pun x tau ltak mane...so kurang la isap rokok....so makin lama makis x menghisap...but lately makin kuat hisap...bingung lagi bengong....sama la kita jd monyet hahahahha

mrsmummy said...

hahahaaa.....sentap sgt la ko kak oiii.....harus la sentap sb membanding kan diri kau dgn si monyet itewww.....ko kan lg cantik kater nye.....hehehehe..

hapdet lg kak....hapdet.....(dgn besorakan tepuk tgn.....gitewww....)

AlexAlabasta said...

Rokok is a nedd, not a want~!

Long live smokers all around da globe!!!

(Bukan utk org yg baru2 nak mencuba)

armouris said...

info tentang rokok kat sini - Some Facts About Tobacco

Invisible_authoR said...

"dah betul dah tu, dengan pakai suar pendek dengan isap rokok, rambut panjang mengerbang duduk pulak atas tembok tu..mmg serupa ngan monyet" <--- pedih siot statement itu !

.:Mas Ayu:. said...

minah kiwi x isap rokok ...

hehehe

http://minahkiwi.blogspot.com/

mummYaeesh said...

manalak cikgu dia dpt perumpamaan itu yerk??tp bagus betulla idea tu..bleh ckp kat ahkau lak pasni!woohoo

hamboii kak senduk..zaman2 bohsia katanye..woohoo

hanis said...

tentu comel ko duk atas tembok sambil isap rokok kan kak...?
wakakakka

JuLie said...

La...sebijik sebijon monyet tu ngan kau....mcm sedara kembar gitu..
ampunnnnnnnn..lariiiiiiiiiii

rizz said...

kah2 lawak la kak senduk ni cm monyet ktnya wakaakaa

i'm shin... i'm inesen said...

apa fasal ek.. asal isap rokok jer org ckp bosia.. asal bosia jer isap rokok... tukar la.. isap gegula lolipop ker.. cerut ker.. makan sireh ker.. songel ker.. ngee~

apapon.. merokok membahayakan dompet anda!

Anonymous said...

bekas perokok tegar
takelh seh
dulu
klu takde marlboro 3 kotak (20 btg punyer)
aku cam gileh seh
klu takde
aku isap rokor lenteng (rokor gulung)
pergghh!!!nikmatnyer.
tpi skunk dh kwin n dh ade ank
sian plak klu aku rokok blik
huahuahuhauha
terpaksa benti
laki aku pun tak isap rokok!
amik ko!
berhenti pun sebab aku dh muntah darah.
hehehhhe..
tpi memoir tol time pas mkn..
pekena sedas dua or sebtg
nikmat!nikmat!

Delissa said...

info tentang rokok kat sini - Some Facts About Tobacco

Anonymous said...

Hey there! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks
My website > http://more4you.ws/articles/article.php/04-02-2013How-To-Get-Rid-Of-Acne-With-One-Of-These-Remarkable-Tips.htm

Let's SHOPPING Uollss!