ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 2 February 2010

Nampak Muda

semalam akak pegi farmasi beli ubat mak akak...ubat darah tinggi ngan kencing manis..akak mmg selalu beli ubat kat situ then orang tu tanya akak

orang kedai : ubat ni untuk u makan ke...
akak : kenape?...
orang kedai : hey muda2 dah makan ubat darah tinggi ngan kencing manis...
akak : bukan ..ini untuk mak saya..
orang kedai : ingat awak yang makan..muda lag dah sakit..tu saya terkejut tu...
akak : awak tengok saya ..agak2 umur saya bape...
orang kedai..awak ni muda lagi ni..dalam 22..23 tahun kan...

akak senyum..kembang je..oh mudanya ku...

akak : x lah saya dah 29 dah...
orang kedai..hah yerke..nampak muda lah..cam ne jaga badan ek...nampaknya saya lebih muda dr awak...saya 26 tahun...(tapi muka dia cam 36 tahun ade anak 5)
akak: saya makan rumput...
orang kedai: hah?..makan rumput..(lepas tu muka blur)

kak nita nampak muda dengan air sembahyang ngan makan ulam-ulaman uolsss

bayar ubat dan terus berambus....

kembang kempis hidung akak orang cakap akak 23 tahun..atleast 6 tahun muda...kannnnnnn!
walaupun kan...

sekarang akak makan benda ni..indon mari..x lama lagi dian ni tercampak lah dengan kejelitaan akak...

19 comments:

JiEjAh_DeEn said...

ahahahahha kembang kempis idung seminggu ehhhh ??

nama saya aslina said...

wahhh~~~ kalo saye makan tu confirm orang ingat saya darjah 6 pulak...huhu...

Anonymous said...

mkn tu boleh jd ape senduk?

Primadona69 said...

wahh...
makan natur-e tu...
kulit leh jd cantek x kak senduk?

yang benar,
hadek2 yg baru nak naik..
hiks!!

Kniedaz said...

salam,
singgah tumpang baca..kak senduk ni buat akak tersengih sorang2 plak..salam kenal ya!

Hezesuze said...

mak xmakan produk tambahan noks..mak amalkan petua2 jek....huhuhu

wah lebih muda katenye..sib baik kembang jek...kalo idak maunye spender tu koyak...muhahahhaha

HafizChan said...

wudhu' Insya Allah akan menambah seri wajah.

mummYaeesh said...

ye..k.nita juga amalkan minum air suam setiap ari sblm tdo, slps tdo, sblm g botox..whoops!

A.I said...

kembang kempis dada ku...lalalalalala

||| PöJìé PööH ||| said...

kembang Kak Senduk..
kira i tetap juara la kann..
Umor dah masuk 32 org tetap cakap 18..
Anto adik pi kelas kat UPM, org ingat exchange student..
How??!
**matilerr xmau kalah!

CikMelur said...

kak senduk, ni iklan ta berbayar ke?

baik hati..hee~

Anonymous said...

propa la kau senduk.. ada2 je ko kan!

Anonymous said...

makan telur biawak uolss

sWeEtDaRLinG said...

waah lagi meriah kalau kak senduk edit gambar dian tu buh muka kak senduk.. apalagi request dari peminat niiii

ZIANA ♥ FARREL said...

sama umur rupanya kite yerk...nak beli kat mana "rumput" tu...hehehhe..iklankan skit kak senduk oooiiii...

Riesna Zasly said...

salam kak senduk..

mak makan gak ubat tu... beli kat kedai jamu... bertahun2 makan, memang bagus, krn kulit kering semua terbuang elok...

la ni bila behenti makan,
kulit terkupas2 teruk sangat...

tak leh behenti makan rupanyer ye

Anonymous said...

ADA AKU KESAH ??!!?

nabila said...

akak kan natural beauty gitu...muda belia selalu senyum kan?? authoriri nmpk muda, org kdai ubat...xpyh la amek ubat2....

hot sangaaattt

thinker bell said...

i tak larat iklan kak nita tu u. heheh. air smayang and ulaman katenyeee...lol.

Let's SHOPPING Uollss!