ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 30 March 2010

akak terpaksa...


kung kung kung....kungggggggggggggg...jap ek kak buat latihan vokal ngan hotmama jap..gitewww kannnn

ok start....

akak ade kenal sorang mamat ni..name dia sofian...putih kuning kulitnya...berbudi bahasa orangnya...manis je bila senyum...sekarang ni dia mmg close ngan akak..

tiap kali akak jumpe dia mesti pegang tangan akak...akak malu nak pegang takut orang nampak..tp dia yang nak pegang nak buat cam ne kan...

dia nak pegang..nak wat cam ner

tp setiap kali akak jumpe dia je nak kena bagi duit..tiap kali jumpe je nak bg duit....akak bukan spedo dia..tp dia mintak...akak ni kan wanita yang lemah kadang2....selalunya lebih kuat dr jantan ok...

akak cuba x nak bg duit kat dia..tp akak terpaksa..kalau akak x bg duit dia marah2 akak...ape nak buat kan terpakse...bila akak bg tau kawan akak ..dia orang gelak dan cakap akak no bodoh...kadang2 tu terasa ape yang kawan2 cakap tp ape nak buat...akak terpakse bg dia duit...

akak terpakse uollssss...kalau x sofian marah akak...

bukan lah banyak pun akak bg dia..tp kalau akak ingat2 lah..banyak jugak akak bg duit kat dia..cam ne ek?

kadang2 tu akak nak jumpe dia tp dia x de..ade pompuan lain lak yang ade..akak kompius..sap tu ek..pompuan tu kawan dia ke...kadang2 tu akak nampak dia satu bilik ngan pompuan..akak malas nak cakap banyak...

x baik tuduh2 kan...lepas tu yang hangin pompuan tu pun mintak duit kat akak...akak cuba gak elak tp di pakse akak...walau berat hati akak terpakse bg gak...

korang rase ape akak patut buat kat sopian tu ek...akak geram sangat..sampai ati dia buat akak cam ni..masalahnya ari2 dia jumpe akak...akak x leh nak lari...

korang nak tau x sape sofian tu.....


dia penjaga toll ...bleyy!


60 comments:

razzi@ajeet said...

hampehhhhhhhhhh

nama saya aslina said...

tol... memang takley lari la kan...

Sh@h said...

yaii......
baru jer nak menyalak kan jejanz tersebut kan....
heheheh....

sayalahfaizul said...

hanjeng la uols...

ixoralina_am said...

erk eleh...hampeh tol la kak senduk...hahaha..nice entry..u make me smile back..^_^

Hezesuze said...

tipah tertipu noks....mihahahaha

Anonymous said...

terbaik la lawak akak ni..hehehe

cikgadis said...

ok...
maka kami pembaca tegar blog ini telah ditipu
sekian.

HAHA

aSh aBd Rahman said...

dah sah sah mmg kene bagi duit.. sempat je die usha nama mamat yg keje tol tu... :p

RhyZe said...

aaaa... tertekan baca entri nehh!!!

aRien de GreaT said...

trima kaseh la akk :P

yusuf mujahidin ™ said...

hahaha...kalo tkmo bg tkpe ke?

Anonymous said...

kak, kau dah lama tak dapat sex ke? pasal tu kau jadik camni? bantai kang

ztsuhaily abdmalib said...

haha. ku mmg dah agak dah jwpn die tol. haha. pandai akak buat story. hebat! patut dicontuhi! :)

Anonymous said...

alaa... takyah bg kat die.. lalu smat tag je.. huhu..

JaNgGuT CiPuT said...

Darrrrrr!!!!!!!!!!!!
Tu je utk kak senduk....

Anonymous said...

hensem x sofian 2..nk pgg tgn sofian jgk..agaggaga~~

halimah said...

feeling btol2 akak ade teman..
lastly feeling yg hampeh!

Soraya Adam said...

ANJING, BINATANG !

arep said...

dear kak senduk yg kebabaom

i like u

nasihat saya....

kalau x nak pegang tangan dan tak nak jumpa dah sufian tu.. senang sahaja

kak senduk g beli touch n go n nak lagi best beli smart tag device skali.. zasssssss .. jeling pong x sempat apatah lagi nak pegang tangan..

sekian nasihat saya.

yang benar

xoxo

milah said...

wawawa..aku tertipu...

Anonymous said...

hahahaha..ciss.!

Life Fizry said...

nier dah tahap lady gaga nier... hahahaha

dee 87 said...

haha.. meriah je aku rasa pg2 kelam camni..

love me yes not said...

hahah~ agak sengoks la hakak...

the black pinky.. said...

kesengalan melanda dirik...larikk...

yan said...

hahaha.. punye la ingat akak ni baik hati sgt, leh la sy pun nak tumpang mintak wuit kat akak..upenye tol..hampeh...hahaha

Fauzan said...

sebenarnya kak senduk taste ngn sofian
tu kan??

hahaha!!!!

meriahuolsssss!!!!!!!!!!!

JuLie said...

Keji laaa entry ko kali ni senduk..hampeh

Mr. Bobo said...

terbaik dari ladang entry kali nie wakaka

dena said...

kak senduk tolong jgn buat entry keji camni lagi.. benciiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Anonymous said...

apsal letak gmbr hanjeng..letak la gmbr sofian... :D

Anonymous said...

bodo taw kak senduk ni..wat suspender jer..

Anonymous said...

meriah u ollsss...meks tertipu..
choi!!

Eri-chan said...

aku benci ko kak...
aku yeye baca..
aku ingat nak belasah sofian on behalf kau kak...
kalau sofian itu, mmg kena bgla duit..kau pun gatal kak asyik nak masuk lorong yg sofian je jaga..

Anonymous said...

ko mmg lawak tahappp gaban la kak senduk.....memula tu wat mek naik darah tinggi jer....lallalalal

CikMelur said...

syaitannn kakak!!!


orang ingat sopian tu laki betul!! hahaha.. tekena betul!!~

cyrusdavirus said...

fucker molek kak senduk ni~ tertipu kawe~

Anonymous said...

kakak....
hati2....tu pasal i xdate ngan sofian kak~~
pegang2 tngan ..
ayyoo..
cite melayu sgt..
i minat ngan Sem Ad Tague~class uollss..
tp lalu jer..dia x heran pon..siap suroh kter jalan g..
tp skrg ngah date ngan Tocci no Gocci,tp i x heran sgt...ons jerr..touch n go~~

meriah ker tidak???

hOtMaMa said...

comel nyer gambar kita 2 ekor tu nok... nak feeling2 binatang la.. mmg hanj ko kan!! lupa kita mmg hari2 menyalak sama2 kan.. woff woff!

JMR said...

untung jadi penjaga tol tu..hehehe

Anonymous said...

ko mmg BABI le senduk!!!

Anonymous said...

vaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiss


APRI FOOL HAHJEEEEEENG

AJ said...

kah kah kah kah!!! bengong ar kak senduk nie..dh agak dh...ni mesti feeling bercanda di tepi pantai nie..kang kna tsunami baru tau...

Above all, SUKA!! SUKA!! hehehe

tujuhhariseminggu said...

hahahhaaa... baru nak g serang si sofian tuh.. :p

SURIA AMANDA said...

OMG!!baru jer terlintas dalam kepala nak bagi petua nak elakkan org2 mcm nih..hakak...!!!maletopss..lawak mantop!!

~Eila @ Along~ said...

wahhh wahh wahhh sopian ekkkkk!!
cehhh keji betul... ingatkan kena pau ke...alahai kak sendukkk!!

y a y a ! said...

hanjengg tol lahhh kak senduukk oii!!

arenaKu uKanera said...

siot je!

Anonymous said...

mati-mati ingat sofian tu boyfriend kak senduk siap berpegangan tangan...cehhh!!!!!!!!!


regards,
zk

dUrRaNi said...

hahahahaha.......pecah peruut gelak bca entry nii...aduuiiii~!! lawak..lawak....

MomTom said...

tak guna punya akak
saya rasa, kwn2 akak tu yg bodo

Cath J said...

Sabarrrrrrrrrrrrrrr je lahhhhhhhhhh..... hahaha...

SyuQ said...

mengong

..: AzFaRuL sEdAp:.. said...

wait, motip tau nama? siap beberapa kali lak tu. klu org lain bertukar2 penjaga gol nye sbb lane x pnh sama. scanning ke uols????

Anonymous said...

choy la kakak!haha

FiqaSaleh said...

aku hampir2 terpedaya... T_T

anyway anyhow.. nice.. :p

sYaza said...

hrhehehhe...daku tertipu..td syaza hampir2 nk mrh akak sbb asik bg duit kat sopian..rupenye tol!!ahhah...naseb baik...

fiza zul said...

wahaha. salu jd silent reader je. arini wa tak tahan, wa kne sumpah gak lu, kak. hawauuuuuuuuuuuuuuuu!

bang senduk said...

heyyyyy akak!! abg tertipoooooo

Let's SHOPPING Uollss!