ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 7 August 2010

ni ade benda akak nak tanya korang...

ko rang tengok profile ni..profile ni dalam tagged ...dia bg message kat akak then akak click lah profile dia..

tu dia gambar badan jantan kekar..siap bersix pack bagai kan....




korang bace lak about me dia..meninggal kan..akak syak dia ni pelakon lucah....ko jagan gila2..


ko tengok pulak kawan2 dia..tu dia betina segala bagai...tunjuk tetek..kepit puki..tonggeng bagai...segala bagai lah kaedahnya...


the dia bg massage kat akak cam ni..kalau korang buta meh akak bacekan message dia kat akak...

subject : bwak2 lah bertaubat ye...patut
message : bwak2 lah bertaubat ye...patut arr bumi ni makin panas... songsang dah kau ni...

motip disini....akak bukan dah berlagak baik...kalau ko betul2 nak nasihat...adakah ko layak...

sebab ape dia bg akak message cam tu..sebab akak pondan....hanj ke tidak...

ia ibarat " babi mengata anjeng yang bahawasanya anjeng itew binatang haram"...paham ke tidak...

motip ko tunjuk gambar pakai spender ...tunjuk badan...akak tau tu bukan gambar ko..tp kawan2 ko tu betina lucah segala bagai..tetiba ko cakap aku punca bumi panas....kannnn...

kiranya ape ko buat tu..dengan friends ko tu bumi jadi sejuk macam peti ais le...kita sama2 buat jahat,,tp kena lah dengan cara bila nak nasihat...




No comments:

Let's SHOPPING Uollss!