ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 7 August 2010

Kau layak ke hanjeng!


ni ade benda akak nak tanya korang...

korang tengok profile ni..profile ni dalam tagged ...dia bg message kat akak then akak click lah profile dia..

tu dia gambar badan jantan kekar..siap bersix pack bagai kan....

korang bace lak about me dia..meninggal kan..akak syak dia ni pelakon lucah....ko jangan gila2..yang x leh tahan tu...best features tu....


ko tengok pulak kawan2 dia..tu dia betina segala bagai...tunjuk tetek..kepit puki..tonggeng bagai...segala bagai lah kaedahnya...


then dia bg massage kat akak cam ni..kalau korang buta meh akak bacekan message dia kat akak...

subject : bwak2 lah bertaubat ye...patut
message : bwak2 lah bertaubat ye...patut arr bumi ni makin panas... songsang dah kau ni...

motip disini....akak bukan dah berlagak baik...kalau ko betul2 nak nasihat...adakah ko layak...

sebab ape dia bg akak message cam tu..sebab akak pondan....hanj ke tidak...oooo kalau aku betina mungkin massege ko cam ni ..." let berzina"..kannn

ia ibarat " babi mengata bahawa dia geli ngan anjeng yang bahawasanya anjeng itew binatang haram"...paham ke tidak...

motip ko tunjuk gambar pakai spender ...tunjuk badan...akak tau tu bukan gambar ko..tp kawan2 ko tu betina lucah segala bagai..tetiba ko cakap aku punca bumi panas....kannnn...

kiranya ape ko buat tu..dengan friends ko tu bumi jadi sejuk macam peti ais le...kiranya perbuatan ko tu halal di sisi agama lah...kita sama2 buat jahat,,tp kena lah dengan cara bila nak nasihat...

pelik kan...macam2 jenis orang ni kan.." ibarat anjeng yang cuba mengajar anjeng lain menyanyi"...sesuatu yang mustahil


"hey uoll..mak bukan saje pandai menari ok..malah pandai juga menyanyi...ko mampu"

astagfirullahalazim

31 comments:

Hezesuze said...

dia mmg hanjeng sgt kak senduk....huhu

ezam said...

i like dis!!!!!!!!!!!!

go kak senduk go!!!!!

Cik Agogo said...

manusia2 ni memang jenis tak sedar diri... lain la kat profile letak ala2 islamik/agama lain ke... nak tegur camtu, takde hal la sangat...

memang stok tak sedar diri tu...

MIMIE said...

tersangat best ni entry ni
pendek n pedas - xyah maki panjang2

FiqaSaleh said...

credit kat komen mimie..

betol tu kak sen, maybe die tak de cermin kot nak cermin muke die cam ne..

Cz Aina said...

setuju dgn u...

Mira said...

over la dia tu! omg! you go kak senduk!

marinahunny said...

mengong la org tu..hahaha

Anonymous said...

kain yg anjing tu pakai sesuai utk langsir raya nanti...mesti cantik...

Anonymous said...

perluke ko nak ambik perbuatan mengaji sebagai perumpamaan senduk oiiiii..ambik lah contoh lain...

ianya satu ibadah yg suci dan tidak layak dipadankan dengan haiwan

astagfirullah...senduk2...

yang si jantan tu satu gak..bengong

-nor asmah-

QieFLy si Dolce said...

alaaaa nok ko biarkan je lah dia tu...aku takut ko laser dia sekali terus diam kannnn....mmg hanjs uolssss

Anonymous said...

alo kak senduk...like ur blog...tpi kan akak...saya kurang berminat bile akak tulis menda nie n gmbar anjing kat atas seolah2 akak katakan anjing mengaji...

"hey uoll..mak bukan saje pandai menari ok..malah pandai juga mengaji...ko mampu"

saya peminat blog akak cume yg nie n perkataan mengaji tuh xsesuai la nk digambarkan dgn binatang2 haram...mungkin akak tgh marah sgt msa tulis nie...tpi plss akak...kurang sedap la bile bace gini...papepon...i still one of ur fans... :D

asyikin ツ said...

dy mang bangang tak seda diri .. bia la dy nak kata apa .. janji kita tao sapa kita and kita puas aty ngan diri kita kan :))

Rani Rashid said...

ape2 la nok..lantak la org nk ckp ape..yg penting ko maju gitew :)

FiqaSaleh said...

yeke kak senduk tulis "hey uoll..mak bukan saje pandai menari ok..malah pandai juga mengaji...ko mampu"



setahu aku kak sen tulis "hey uoll..mak bukan saje pandai menari ok..malah pandai juga menyanyi...ko mampu"

astagfirullahalazim


kat mane part mengaji tu? mata aku rabun ke?

Anonymous said...

aku rase kak senduk dah edit...but seyesly mmg arituh aku bace ngaji...FiqaSaleh anda x rabun..cume mungkin anda lmbt sket kot bukak blog nie...hehehe...

Anonymous said...

gelak aku baca mesej dia. kalau dia kat depan aku aku sula, panggang bagi anjing makan je.

itupun kalau laku.


-dahlia-

FiqaSaleh said...

owhh yeke? ingatkan aku yg rabun.. oklah takpe.. kak sen pun dah edit kan.. ^_^

Anonymous said...

kan~harus jantan tew perasan ustaz menjelang bulan puase nie kan...harus x sedar diri perangai ala2 setan durjana takowt dier kene rantai bulan pose nie trus dier menyamar ustaz dengan harapan terlepas dari azab seksa...peduliks kan jer kak~

ustazah jameela

Amor Rizan said...

kellassssss entry ni.. mak lurveeeeeeeee..

syamean said...

akak senduk...
sian akak...
kalo akak jumpe die tolong hentamkan pale hotak die sket....
go akak senduk....

Anonymous said...

selamat menjalankan ibadah puasa dan terawih ...

tujuhhariseminggu said...

like kak senduk... go go girl.. :p

Anonymous said...

maty yuoll dgn manusia mcm uh. verangan nk bg nasihat tp tak sdar diri. tp aq rase bkn nasihat tp hinaan. kannnn

Anonymous said...

akak ada secret admirer la tu..

http://mypanty.blogspot.com

Zackery Zainal said...

SGT BANGAN MEMBANGANG KAN JANS ITTEW!

Anonymous said...

giler poyo gila bab mamad tuh...
da ler letak pic body org len...bajet owg xtau... ayat dia mmg ayat ckp dpn cermin la

cek tipah said...

mmg xbule blah sgt2...
kakakakakakak

sYaza said...

hish..mmg hanjeng sungguh beliau~die pon togel2 ade hati nk mngate org kan kak senduk...

gerhana malam said...

gile kentang dak laki nhe.. ade aty nk nasehat 0wg.. dye sndr mcm @#$%.. bengap t0lll.. biadab t0lll kat0n!

Jim said...

hish..mmg hanjeng sungguh beliau~die pon togel2 ade hati nk mngate org kan kak senduk...

Let's SHOPPING Uollss!