ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 4 October 2010

kak zabedah?..sape dia?


hey uolllsssss...sorry akak lambat update..akak busy ngan open house...

tdi akak saje bukak email..then akak dapat email dr pembaca ni..akak terkesima dengan akak zabedah ini...lantas pengsan..ini alkesahnya


Assalamualaikum,

Saya Puan Zabedah dari Putrajaya. Saya ada terbaca blog puan
http://meriahuoll.blogspot.com/2009/07/tetek-besar-or-muka-chantek.html

Di sini saya ingin menceritakan pengalaman saya sebagai seorang dalam kategori tetek besar. Puan boleh letakkan pengalaman saya ini utk dikongsi dalam blog puan.

Beberapa bulan lepas saya pegi ke hospital putrajaya untuk buat mamogram, mula2 buat pendaftaran kat kaunter, pastu tunggu la giliran, ramai jugak wanita2 lain yg buat mamogram hari tu.
Bila tiba giliran sy, nurse pon panggil masuk ke dalam bilik dan sy diarahkan untuk menanggalkan tudung dan baju termasuk coli, maka topless lah saya.

Semasa dalam bilik nurse tu dh bagitau jurumamogram hanya ada seorang di hospital tu dan dia lelaki, mmg nurse bagitau awal2 kat semua wanita yg buat mamogram supaya tak terkejut apabila lelaki masuk dalam bilik mamogram.

Saya call dulu suami saya bagitau saya akan dimamogram oleh lelaki, dia kata OK asalkan ada nurse temankan, dia memang tak kisah sebab masa saya bersalin dulu pun kena telanjang bulat dalam dewan bersalin, lagipun suami saya memang sporting orangnya.

So saya pon masuklah ke bilik mamogram dengan nurse tadi, kemudian sambil menunggu jurumamogram masuk, nurse tu pun tanyakan tentang tetek saya yang mantop ni! ;)
Saya pon promote la pasal SSQ dgn thanyaporn, produk homeopati utk pembesaran dan menegangkan payudara.

Tak lama lepas tu masuk la jurumamogram tu, dia dalam umur lewat 30an dan dah banyak pengalaman buat mamogram, tp bila dia masuk dan ternampak je tetek saya, terus tergamam!
Haaa....tu la kehebatan SSQ dan thanyaporn! Dia pon tanya nama dan masing2 kenalkan diri, pastu dia tanya pernah mamogram tak, saya jawab tak pernah. Dia pun terus pegang tetek saya sebelah kiri dgn kedua2 tangan dia dan letak atas plat mamogram, kemudian dia buat la setting kt mesin tu dan ambil imej mamogram, selesai tetek kiri, dia bergerak ke kanan saya dan pegang tetek kanan dgn kedua2 tangan dia dan letakkan atas plat dan ulangi prosedur yang sama. Sambil tu dia tanya apa rahsia tetek saya besar tp tak londeh/jatuh, tegang walaupun tanpa coli, saya ceritalah pasal produk dan dia pon minat nak bagi isteri dia cuba!

Dia dh banyak tengok tetek perempuan, biasanya bila buka coli tetek akan jatuh, kecuali tetek anak dara, tapi tetek saya mmg mantop! Haha

Masa tu saya memang rasa malu sangat tp apa boleh buat kan? Tengah mamogram tu masuk pulak sorang nurse lagi nak bagi kertas kat nurse yg temankan kak, dia kata "Wow! Tetek"! Semua orang pecah ketawa termasuk saya!

Selepas mamogram saya tunggu kat bilik menunggu tadi, sambil sembang2 dgn nurse2 tadi dan beberapa rakan mereka yang masuk ke bilik, dia orang boleh tengok sendiri testimoni kehebatan produk! Semua minat nak cuba, ada yang tetek kecil, ada yang tetek besar tapi londeh.

Dengan keadaan tetek saya masih terdedah tu, jurumamogram tadi masuk ke bilik dan serahkan filem mamogram tadi, terus dia tanya macam mana nak order SSQ dan thanyaporn untuk isteri dia! Lepas tu kak diarahkan oleh nurse untuk pakai semula baju dan diaorang cakap kat jurumamogram tu "dah la tu, cukup2 lah tengok tetek bini orang, tengok tetek bini sendiri pulak", semua ketawa termasuk kak! dia pun keluar dan tengah saya pakai baju masuk pula wanita lain nak buat mamogram, mmg untunglah kerja jurumamogram ni, hari2 tengok dan pegang tetek!
Ada mana2 lelaki minat nak kerja jurumammogram tak?

Hahahaha!
Kak Zabedah


dalam bayangan kepala akak...cam ni kot kak zabedah tu

ko x meninggal ke dengar pengalaman akak zabedah ni...sape nak tetek besar cam kak zabedah nanti akak bg email ..akak sendiri nak tanya akak zabedah ni cam ne besar n membuak2...

akak teringin kenal ngan kak zabedah ni...adakah dia chantek?...muda?..tua...entahhh

tapi akak syak kak zabedah ni sebenarnya PAMELA ANDERSON...pitammmmm

p/s kak zabedah ade tak tips nak bagi tetek saya yang padang jarak padang tekukur ni jadi cam gunung everest...

70 comments:

Zaza Khadri said...

hahaha! adoi. mmg hebat lah kak zabedah nih hah. congrats kepada beliau oke. huhu. tp sanggup plak bg doktor tuh pgg ek? takpe lah. asalkan dah selamat.

Rani Rashid said...

Haha...lawak giler kak senduk..nak tetek cam kak zabed la...:) boleh ? bg email dia kak senduk...ni promote tetek ni

yuyu said...

kah3...lawak3...pecah perut aku bace..

Anna said...

Hui, memang kelakau lah Kak Zabedah ni. Betul ke ada ubat cam tu, nak gak cuba, biar pengsan laki aku tengok.

Gadis✿ said...

haha lawak!
xdpt dibayangkan
nasib bek ada gmbr
haha adoiiii la

izulman said...

ade keje kosong tak tempat tu. LOL!

sydney mari,
izulman

sllu silent reader, tp entry ni mmg gile hanj* hahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

Hah, apa lagi kak jom kita bersama² minta petua sama Kak Zabedah tuh.. Bior muka warokkk tp ble org tgok, wow tetek. Hahaha!

Love,
PojiePooh Abdullah

Anonymous said...

yang penting kak Zabedah memang x bute.. sebab die panggil Kak Senduk ni PUAN.. sah² la Kak Senduk memang lansung x pecah lobang.. hahahahahahahaha.. mati dikk.. pondan laen dengar harus hiris tangan pakai pisau jilit..

Eri-chan said...

gila kentang kak zabedah ni....adoyai..mesti staf momogram tu kalau boleh harap kak zabedah dtg buat pemeriksaan lagi..boleh pgg lagi..giler......................tak sanggup dowh..

entry paling dasyat aku gelak kak senduk wei.......pengsan!

Ada aku kesah? said...

Tetek besar mcm belon udara sekalipun kalau kemutan ala2 trowong smart tunnel, x guna gak nok!

Anonymous said...

pitam uolls!!!matila kak zabedah seronoks diraba2...feeling2 bace citer blue uolls...matila kak zabedah sempat wat promotion kan...harus laki dier kalo taw pitam neh....yang x tahan tuh intro email ala2 suci murni ujung2 nan ado~

theblabber. said...

jurumammogram? MAHU!!
haha

Anonymous said...

jangan lupa kasik emel kak zabedah tu ye akak senduk..ramai org nak mencuba neh..haha!

J. Abdullah said...

ok PS tu kelakar. kahkahkah!

Anonymous said...

tapela...

40E ni pun dah cukup. haha!

Anonymous said...

nk apply jd jurumamogram..

Jay said...

hahaha naik bulu roma peha la baca...ngilu pun ada..xrelaaaaaaa dibelek dan ditelek sebegitu.. hmm bole percaya ker..sekali kang tetiba sblah ngala utara sblah lak ke selatan...tapi...xcuse me k.senduk sila kasi email ituu...hihihihi

FiqaSaleh said...

mamogram ni utk ape ek? nak jegah kanser ke?

Cik Alejandra Amante said...

nak email add kak zabed boleh?? huhuh

dymy Azad..>3 said...

hahaha...
klaka...sajer nyinggah nih...btw klaka la blog akak..come visit my blog too...

Kak Senduk said...

uollsss...kerana permintaan ramai ini dia email kak zabedah. zabedahkptm@gmail.com'

habis lah lepas ni pembaca blok kak senduk semua tetek membuak2..

pitammmm

Hezesuze said...

wow! trus mak carik produk SSQ tu noks....ahakss!!

wah siap bagi email kak zabedah nie...thanks noks..

Anonymous said...

pengsan baca email kak bedah tu.....

anugerah tetek termantop pasti milik kak bedah...

regards,
zk

QieFLy si Dolce said...

tak tahan nurse tu kata wow tetek !! hahaha

perfumebez! said...

xleh blah nurse tue...wow!
hahahhaha...

pss..xtau lak sume nie pnting utk laki2..huhuhu

www.dayahperfumes.com

zabedah said...

tak la sebesar gambar tu tetek i! saiznya cuma 38D! dalam gambar tu melampau sangat! hahaha

ada sesaper pernah ada pengalaman buat mamogram? share la

Anonymous said...

tu dia..skali kak zabedah mai sendiri komen. Ni kak zabedah..kalau dah tetek sedia dah landor..buleh tegang ke balik if pakai product yg kak zabedah guna tu>?

zabedah said...

anon 10:54, insya allah boleh, u try la dulu, tapi pakai la jugak korset pembentuk badan dari elken, memang berkesan utk push up dan tegangkan tetek

zabedah said...

zaza khadri, bukan doktor yang buat mamogram tapi jurumamogram (kira macam juru x-ray la)

fiqa saleh, mamogram untuk kesan kanser atau ketulan, penting utk kesihatan kita!

Anonymous said...

kak zabedah ada mention masa dia bersalin kena telanjang bulat? kat hospital mana tu? kakak saya pun ada cerita pengalaman sama, malu besar dia kata, ramai2 dalam dewan tu, semua gitu, dahla kangkang, pastu nurse jalan2 tengok sorang2 macam mandur

sharifah said...

erk! kena telanjang bulat ke masa bersalin? malunye!! nasib baik kita ni belum kahwin

Anonymous said...

meletop kao kak bedah!!!akak respek kao uolls pandai kao jage tetek bagi laki x lariks kan...

Anonymous said...

kak zabedah.. tak memudaratkan kesihatan ker?? tgk pakai SSQ tu terus kena kanser payudara

Anonymous said...

saya beranak tak payah telanjang pun..bohong la...sya masih berbaju dan berkain batik masa tu...

Foursecs said...

Sebenarnya, Kak Zabedah tu tak wujud. Ia hanyalah spam bot yang scan untuk kata kunci tertentu dalam blog2. Dalam kes ni, dia scan perkataan "tetek besar". Pastu spam bot ini akan hantar email kat tuan punya blog untuk memasarkan barang. Dlm kes ni, dia memasarkan SSQ dan apa-kebenda-porn ntah.

AMARAN!

Berhati-hati bila send email to "Kak Zabedah" ni. Lepas ni korang nya email inbox akan penuh dgn spam dan mungkin akan dapat malware, spyware dan sebagainya.

BERHATI_HATI YA SEMUA!

Anonymous said...

lawak cam haramm okeee kak sendukk. HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAH

zabedah said...

foursecs, wahh! baru sehari dua akak sibuk, dah ada orang kata akak ni spam bot! dah ada beberapa pengunjung website ni yang email direct kat akak, akak reply email diaorang, tak de la pulak malware, spyware atau tupperware! hahaha

dah jadi robot pulak aku ni! robot tak payah buat mamogram la cik foursecs oi!

nzn said...

Robot buat mamogram ...hhahahahahahahahaahahahahahahahahahaha...aku gelak la wei. Kak Zabedah tu org la

foursecs said...

Korang ni tak faham... Bukan kata kak senduk yang spam bot. Kak zabedah tu yang spam bot.

Spam bot ni berasal dari programmers atau org yang tahu buat coding. So programmers tu akan buat satu template cerita cam criter Kak zabedah ni dan akan dihantar kat sesiapa je yang blog pasal "tetek besar". Pastu blogger tu akan disuruh/dijemput untuk post isi kandungan email kat blog dia.

Memang la kak senduk takkan kena spyware atau malware, sebab tujuan dia supaya kak senduk sebarkan crite dia ke semua pembaca kak senduk dan akan berminat nak hantar email ke address dia..

Saya bagi amaran ni untuk kebaikan semua....

Disalahfami plak...

Anonymous said...

anon 12:23, terpulanglah saudari nk percaya atau tidak tp memang berlaku kpd kakak saya, tp dh lama, tahun 90an dulu, sekarang mungkin dh banyak improvement

Anonymous said...

ler baru 38D.
takleh celen aku punya 40E.

okeh boleh pass award tu kat aku. haha!

Anonymous said...

Mak ko000000000.....besarnya tetek dierrrrrrrrrr...mcm buah watermelon gitu....huhuhuhu.... akak x nk wat tetek mcm gitu krr??? sexy u....

Panas2hot said...

Mak ko000000000.....besarnya tetek dierrrrrrrrrr...mcm buah watermelon gitu....huhuhuhu.... akak x nk wat tetek mcm gitu krr??? sexy u....

aniza said...

mamogram ni penting utk kesan kanser payudara, sy pun pernah buat, kebetulan jurumamogramnya lelaki, nak buat mcm mana, terpaksa la tayang jugak buah rahsia ni...yang penting sihat

rymamarky said...

tak tau nak percaya yang mana satu..
kak zabedah nie meragukan aku la..

Amir said...

Lawak Lah Entry Kak senduk nie...huhuhu...
alah, kalo korang nak tau spam ke tak....try ajer lah bere-mail ngan kan bedak tue...
lagipun kan skang nie dunie dah moden gitu, banyak perisian ati-spyware kat internet yg boleh di download gitu...
harus korang semua nie buta IT....

anonxanon said...

kak senduk, blog akak dapat top 10 dalam blog neh...sumer gara2 citer kak zabedah...hoho...check it out...hehe....

http://kalaulahboleh.blogspot.com/2010/10/kalaulahboleh-top10.html

Anonymous said...

bila nak hupdet blog ni... bila dah bersawang baru huppdet.. boringlah camni akak senduk

sweetdarling said...

Salam Tuan Umah,

Pemberitahuan, saya dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com.. anda dijemput, silalah berkunjung

Anonymous said...

Aku nak apply kerja jurumamogram lah!
Best kerja ni! Hari2 aku dapat pegang dan tengok tetek free!
Gaji pun lumayan beb!

Anonymous said...

kak sendukk...
kasik hapdet la,,
busan la idup tanpa post2 kak senduk..

nurayunni said...

haha,,,,klakar gile..

Anonymous said...

tetek besar kalo berpeluh pastu mesti masam...buwerrkkkk!!!!mcm de sorang kwn tu cakap gak...kalo tetek jer besar tapi kemutan tak kuat tak de maknanya pada somi...n tetek besar bwt tmbh dosa jer tarik perhatian org n naikkan nafsu org...bersyukur je la dgn apa yg ada...

Anonymous said...

tetek besar kalo berpeluh pastu mesti masam...buwerrkkkk!!!!mcm de sorang kwn tu cakap gak...kalo tetek jer besar tapi kemutan tak kuat tak de maknanya pada somi...n tetek besar bwt tmbh dosa jer tarik perhatian org n naikkan nafsu org...bersyukur je la dgn apa yg ada...

kathy said...

bila baca cerita ni teringat balik bila kak zabedah sebut kena telanjang bulat dalam dewan bersalin.
masa I dulu mmg begitulah keadaanya, harap sekarang dah diperbaiki

bayangkan berpuluh2 mak buyung terbaring atas katil dalam dewan tu macam ayam kat pasar, telanjang bogel, togel!

doktor pulak ramai yang lelaki, pompuan sorang dua je...jadi free show la!

Anonymous said...

wow! cuci mata la kat dalam dewan bersalin tu!

Anonymous said...

akak mane akak ni.. hari2 saye tunggu post akak tau.. cpt2 la tulis post baru

alinac lover said...

hehe~ hebat!

chairooL ruLez said...

biol trus tengok kak bedah nih...
@_@ %$#$#~

Anonymous said...

mane lg update akak ni...lama da saye tggu tau...

Nur Farihin said...

kak senduk! nak ambik jd kakak angkat bleh??

roffe said...

air bags???

K I E R A said...

Gila kentang lah Kak Zabedah

HAHAHA ;D

ZaroL said...

Makk oii...gila kau . Besar tegang gitu. Haishh !

Kak senduk..nak email dio. kak bedah tu haa.

Anonymous said...

hmmm... actually buat mammogram tu mmg la ko kena tanggal segala coli, brg kemas & baju but dia bagi ko sarung baju mcm lab coat tu coz baju tu if not mistaken ada penapis ultra ray. tapi agak2 kalo ko mmg saja nak tayang tetek ke hape ke, mmg la ko topless je!!

so sapa yg nak apply keje kat imaging dept tu, rentikan je la kalo ko takat nak ghairah tgk tetek org!! xde maknanye!!!

bab bersalin bogel tu cuma applies to dire strait cases je normally, most delivery cases cuma selak kain je!! huiss korg ni, agak2 la kalo nak exaggerate citer pun!! luku kepala kang!!

Mr.PinGu said...

sedapnya pegang tetek ahh

Anonymous said...

salam.rase bangga!bkn rase berdosa tayang aurat n dipegang2...yg komen rase seronok!bkn rase malu!dunia akhir zmn...

Anonymous said...

Bertuah la juru mamogram. tu ye..hari2 buat dosa...

Let it Be said...

naik adik saya bila baca semua ni ...bahagianya kalo saya dpt nikmati tetek lembut& ucuk acam tu ..kalo la saya blh dpt T_T

Anonymous said...

gila la zabedah ni..dengar nama pun dah tau besar

Let's SHOPPING Uollss!