ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 27 January 2011

alkisah...ratu chantek punya susu anak yenna dapat nama

lapar sangat time lunch...capai handbag (wah handbag...ko ade?).. malas nak pi jauh2...giant kan ada..makan pun dah lewat..kul 2 lebih baru nak mencekik...

sampai giant trus pi singgah kfc..mencekik secara laju..telan bulat2 ayam seketul2..eh sejak bila aku pandai makan ayam ni ek?...bedal je lah

lepas makan jalan2... sampai satu tempat ...kedai sepit-sepit rambut..pose2 chantek tengok sepit ngan cekak..belek2 rak tu..stu2 aku cuba...

sampai je satu cekak ni chantek tp macam terselit kat atas lak...akak tarik tarik...grooooommmmmm trus runtuh satu rak...

ter kesima..terdiam..sebab ada set cermin semua jatuh pecah...matilah dalam poket ada 20 hengget je ni..macam mane ni...sebelah akak ade anak yenna lelaki dalam umur 3 tahun tengah tarik2 cekak siap ade rambut palsu tu..dia pun terkesima..anak yenna ini hadik2 ke...motip budak ni belek2 cekak rambut palsu...

lantas...akak bersuara.. "boy why u pull that rack"..



lantas mak dia datang x cakap banyak terus tampar anak dia..sambil bebelan bahasa ibunda sambil selit2 bahasa inggeris...feeeling..walhal anak ko paham ke...

akak pose2 kekwat..trus jalan..walhal dalam hati berdebar ni takut kena bayar...cabotttttt



macam halilintar akak lari..sampai je kereta....akak pelik..apa dalam genggaman akak ni...

eh...terbawak lari getah rambut plak...opssss

70 comments:

fatt said...

sengal la akak ni...taktik sgt! :D hahahaha...anak yenna tu verangan nak nampak cantek jgk akak..kasik can la sekali...hehehe :P

AmyZa'aba said...

kesian anak yenna tue,,
bru nk jd adik2.,
dah kner TUDUH.,KNER TAMAPAR LAK TUE.,ADUI..,

dUrRaNi said...

hahahahahahaha.......akaaaaaaakkk.....sbr je la...mesti budak 2 akn igt akak smpai bla2...hahahahahahahahaha

clarky said...

ganassss siott makcik iteww!

Nem0 o0h Nem0 said...

hahahah lawak! ni lari sbb takut ne serang ngn yenna tu ke atau sbb nk getah rmbut free..hahaha

pelangi tomey said...

hamboi!! kemain kekwat akk bla erk..?? cian ank yenna tuh kak.. hayyo! haha

a'da syuhaida said...

hah..memang stail lah kak senduk !! nnti nk try jugak lah wat cmtu

NadiRah said...

ops!!! nakal + ganas kak senduk ni yer..
sian ank yenna tu...huhu

A.I said...

sian tambi tu kak! kau kannnnnn..eeee!

Nurul Fahri said...

Tergelak-gelak I bace..
Kesian anak yenna itewww..

Anonymous said...

homaigod!!!!mangse keadaan anak yenna tew...notty tau akak...nasib mak yenna tew x mintak tgk cctv nak bukti~

Mummy Ranger said...

Mak aih kak, ko sabotaj budak tu..hahaha siap bawak lari getah rambut lagi muahahahaha.

NeNeKeBaYaN lUnDu said...

adesh... jaat sungguh.. but bagus gak.... pandainyew kak senduk....

@in said...

taktik kecemasan...wekekekeke... 3 in 1 punya salah tuuu... kak, ada cctv tak kat situ ? kalo ada abis la...

mogobja said...

akak niiii! HAHAHAHA. nakal taw :P

Emon. said...

WAHAHAHA. lawak2. nasib baik la budak tu ada, save poket ;D

Mikah Lurima said...

eeeeeeee!!! x snonoh tol lah kak sendok nih! haha

keji taw!!!

Anna said...

Ish, kesian anak yenna tu. Tak pasal2 makan penampar.

|| A r a W a n i || said...

KEsian anak yenna!!!
Huuu~~~

Anonymous said...

lawakkkkkkkkk...
hahahahhaah..

-shikin-

anak che yah said...

wow.. best betul kejadian tu..
kalo akak sorg je kat situ.sah2 akak yg kene..nasib baik anak yenna tu penyelamat keadaan..

lalink7 said...

sempoii la akak...

hehehhe...mesti xbyr getah rambut tue..hehehehe


i terjah and follow kak senduk..

Nur Qalby said...

hahaha! creative la akak..mmg bijak tp agak keji la..tp sebab yenna so ada aku kisah..hahaha..

mya said...

keji ko kak senduk.
harus anak yenna tu memaki di dalam hati..

Anonymous said...

hahhahaha jahat tau kak senduk...kesian anak yenna tuh baru feeling2 nak jd hadik2

cantekk said...

HAHAHAHAHA =D

akak....kejinye...

hahahaha...

Anonymous said...

kejam nk mati!!!wlupn yenna ak kesian gk la..sbb dy bdk kcik kot.ko mmg keji akak senduk..huhu.

aliefcmoi said...

ko letak dadah ape ek kat blog ko kak senduk???..sebelum aku ada blog lagi,,suka sgt baca blog ko..and now i already have blog..yay!!!(melompat mcm budak2)..-baru je buat..kuno giler babeng...huhu..be the first to join me..ada hadiah..hik3x

http://aliefcmoi.blogspot.com/

Anonymous said...

Anak yenna tu mesti ingat muka kak senduk
Sampai bile2 dan berazam satu hari nanti nk bawak kak senduk jalan2 kat ladang di sekitar banting untuk balas dendam..haha

Anonymous said...

kelesss uolz.. mampu lagi coverina kirana yerrr walau berdebar

itamrazali said...

wkakakaka...

Anonymous said...

dlam kelembutan ade gak keganasan..kijam..

~syasya sulaiman~ said...

yewwwwwww.... jahat hokeyyyy...

Anonymous said...

Baik ko ingat bebaik bentuk muka budak tu.... Sure dia akan carik ko bila dia dah fofular nanti..

Anonymous said...

haha kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

honeypotter396 said...

sengal sgttt..motippppp sgttt..hahahahah XD

SUCI KUDUS said...

klakar la kak!
hehe

payedd said...

hahaha
sian la anak yenna tu

Anonymous said...

keji sungguh perangai!

Anonymous said...

akak senduk... jari uolzs dah patah ker, tak mampooo nak update blogg? mek tertunggu-tunggu yerrr..hehe

aBG m00nchet said...

hahaha..
salam, ahkak senduk..
gile cun ahkak ni?
single lg ke ni?
pes time baca ahkak senduk pnye bl0g..
lawak ah, terputus urat ketiak jap..

KiFli si Dolce said...

hahahah sendok2...ko mmg very the class mencari idea kannnn....bek p minta maaf kat anak yenna tu..tak pown belanja je dia ice cream hahahah

Maigaga Eng said...

ko memang keji kak!!!

Amir said...

Kijam lah akak nie....
Sedih tau anak yenna tu...huhuhu...

Anonymous said...

sempat bawak lari itu getah u all...sgt taktik baekk punya

hatikukata said...

hahahahahaha..
gelak smbil guling2 aku..
sian budak tuuu....


http://hatikukata.blogspot.com/

Anonymous said...

haha,,meriah sgt kan anak yenna tuw..amek kaw..

LayarLara said...

kejam ko kak senduk..hahahaahh sempat lagi mengebas tu...

Brown Sugar said...

hahahaha lawak giler sun ...

Trafalgar D Law said...

terambik xpe.. haha

Anonymous said...

haha.. giler r kak senduk,taktik berjaya sgtt u ollsss nsb baik der anak yenna kat situ.. klau bapak yenna? xker hauk jdnyer nnt.. apepun taktik coverina 5stars u olzzz.. veryyy derhhh!!!

CaBaiKeRinG said...

ttgula ko sendok... ko tak penah tengok ke citer yenna.. bila anak tu besar dia cari ko balas dendam!

masa tu mesti anak ko jadi girlfriend dia yg dia gunakan utk balas dendam ngan ko...

lailon said...

hahhaha.sumpah akak ni pandai menganjeng budak tu :)

Ct Arina said...

bahaha! g bayar kak senduk! harommmmmm! =D

fadzali said...

Bukan senang nak jadi adik-adik. Kecik-kecik lagi dah kena bantai!

pcha farisha said...

keji perangai ko kak...hahahha...

Miss Moon said...

hahahha terbawak balik souvenier gitew nko

Hazzel said...

perbuatan sangat!

kak, berani ko memfitnah anak yenna? ko tak tgk mcm dalam citer tamil harus dah besar nnt dia dendam kat ko! hahaha.

khairul said...

nmpak yer kak senduk...ujung2, mengesop yer....ahahahaha

Ridhwan Marcello said...

kompom lepas nie abg senduk x gie da giant...kan2..

Anonymous said...

x baik tau akak buat mcm tu kat budak tu...kesian dia...tp sy pun mungkin terpaksa buat mcm akak kot kalu sy berada di tempat akak...huhuhu

NenekPenne said...

kesian anak yenna tu kena tampar dek mak dia..tak baik tau...

Anonymous said...

HAHAHAHAHHAHA akak (akak ke? HAHA), saye gelak gile babi dkt semua post akak termasuk post ni . siap selit gmbr org lari dengan ayat nye skali . tak tahan tu .. melodrama sgt akak2 ni :D btw, best gile .

Anonymous said...

bodoh & bangang la akak ni.. ko mmg jahat nk mampos! kalo anak ko kena tampar ko suke? dh la xde duit, perangai lak cam setan....xkira la die tu india ke ape, tp yang ko tuduh die nape? perangai cam sial je kan.. tak layak ko duduk kat dunia ni..
ko yang cam hanjing!

Anonymous said...

La ade org MEROYAN d bulan Puasa nie. sedih lah ko nie, dia buat lawak, yg ko nak emo2 kenapa?

Anonymous said...

lawak ape bendanye.. ko pun hanjing gak cam die..ntah2 ko pun 2 alam cam die..bangang!

Princess Loca said...

akak, meletop entry ni aku abru nak baca, so funnyyyy..lap u lah akak senduk

Rizal Murad said...

Hadoi lawak giler..Ahakss!!

Anonymous said...

HAHAHHAHAHHAHHAHA!!! kdg2 dlm keadaan terpaksa,tindakan reflek menjadi penyelamat.adatla tu!terbaikla akak senduk!kalo jadi kat saya,mmg jadi batu situ.ko mampoo?HAHHHAAHA bestla,sonok baca citer2 dlm blog ni..anak dlm perut pun goyang2 ketawa kurangkan stress sarat mengandung neh...ahaha the best! :)

Anonymous said...

Asshole!

Let's SHOPPING Uollss!