ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 23 March 2011

mari beli uollsss

terkesima, terpesona, terpegun, terkentut, terkincit dan segala bagai ter lahhhh gamaknya....
apa yang akak terpegunnya?....tungguuuuuu....

sedapnya x terhingga, menarik hati...sekali gigit..pasti nak gigit lagi...its like sex uollsss...if taste it u want more...gitewwwww kata-kata jahanam sangat....

di adun dengan bahan2 rahsia...di adun dengan rahsia nenek moyang sejak 100 tahun yang lalu..cerita keenakkannya telah di sampai sesegenap benua...bolehhhh....

mari- mari jengok and beli kek Hotmama...

kesedapannya sebarisan dengan kek secret recipe uolssss....

dulu akak hina betina ni buat kek...akak cakap kek betina ni rasa kek kedai puchong perdana (kedai kek ni , kek dia rasa jahanam..x kira lah perisa apa ko beli rasa dia tetap akan membuat anda pening serta merta)....

tapi sekarang pompuan ni buat kek...marvelous uollsss..akak terkesima...leh pitam dengan kesedapan dia...akak syak menuntut ilmu ngan marta steward ni...

mmg sedap...pasti uolsssx menyesal...coklat lebih mencurah-curah...strawberry segar yang di petik sendiri dari ladang..pasti uollsss jilat papan kek tu....percayalah...






Snikers Cheescake (bukan kasut sneaker uollss), Mars cheescake, Oreo Cheescake, Tobleront Cheesecake...kelas nama cheescake dia kan (angkat kedua-dua tangan ke bahu sambil mata pandang ke atas nampak mata putih dan bibir terjuih)

saiz 7 inci. tau x besar panjang mane...ala korang mesti tau 7 inci kan...korang biase kan tujuh inci kan..sedang2 sedapppp...sedang2 lemak tuu..kannnn..herganya RM 55 ringgit..murah kan..

lagi satu 9 inci..sais negro gitew..besar tu uollsss...herga dia RM 70 je..murah banget uollssss..bahan dia meriah..coklat pekat..rasa sedap...puasss...

ape lagi uolsss order sekarang....selagi pompuan ni termampu..jagan pulak hotmama ni kusta sebab banyak tempahan baru uolss nak order..maknenya tahun depan lah baru dapat...

nak tengok gambar kek yang lazat itew leh lah jengok kat blog hotmama . kalau korang jumpe betina pakai baju merah muka ala2 megan fox dukung anak, tu lah blog dia...

so selesai sudah tugasan akak sebagai promoter kek hotmama..kalau nak order tu sebut2 skit nama akak...dapat bahan2 atas kek tu lebih uollssss...

31 comments:

ijam ismail said...

ok..di akui sgt menyelerekann
sdpnyeeeeee

JEFRI said...

kak senduk rajin update ek skang nih...hihi..bagus2...

eh, mesti hotmama terima order utk yg dekat2 jek...kalu wat delivery best gak...~

*kalu duk bangi leh hantar x? hehe

cantekk said...

WAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH.........
*kna guna font beso pasal teruja sgt =D

maveles sgt....murah plak tu..
lau sikret recipe mau 80hengget
tp cara akak promot ni seram plak haku...haha =D style kan..
to hotmama, stdby oke..tempahan bagai hujan nti

@rep said...

okay. birthday i ni i tempah k. sedih kan b-day kek beli sendiri.. *nanges

Tasha said...

adoi.....tetiba jer buat I mengidam tau!!!

Zukifli Amir said...

sedap nyer. aku tak tahan keterangan pasal saiz itu. hahaha

hOtMaMa said...

thanks nok.. susah2 jek promote katanyer (sambil2 tangan didada & mata keatas yer hadek2) kikiki

btw, nie cara2 penghantaran yer :

~ FREE delivery within Puchong, USJ, Shah Alam Area or Equine. Pick-Up point will be at TESCO Puchong, Mydin USJ, PROTON Shah Alam or Jusco Equine.

tempat yg jauh2 tu mak terpaksa la charge duhet minyak yuholls.. dh la ciskek mak murs2 sajork... setakat nie delivery kt menara citibank ampang tu mak charge rm15 jek.. murs2 kan..

str8 act said...

pls update frequently. TQ

SHAREH said...

Suruh hot mama bukak kedai trus la....hehe...

FiqaSaleh said...

delivery ke sarawak boleh tak? hehehehe.. 7inch sudahhh...

Miszy Cat said...

WAHHHHHHHHHH MMG SEDAP BOLE ORDER NI FOR MY BIRTHDAY...

NeNeKeBaYaN lUnDu said...

cam sial je kan... kak senduk buat promotion cake cam buat promotion tuk anak2 hayam jew... kak senduk selalu buat erk??? kantoi suda.... btw... hepi besday kak senduk...

tujuhhariseminggu said...

ahaaaiiiiii... sedap plan tgk snikers atas kek tuh.... :)

Cikgu Fikri said...

aduhai..
sedap kotttttt..
ni yg tringin nak rasa ni..
terbaik ar....

Lazyf said...

so dilisyes...

Anonymous said...

;) sedap sungguh

budakcantekangat said...

cmane akak tau negro nye 9 inci?org melayu kurang due inci je dr negro?hahahahaha klaka haduss kak neh^^

Suhad Radzal said...

cm sedap je..nyammm..

Anonymous said...

kak senduk! da tgk lom anu dlm botol? hahahaha~

Mem Aluya said...

Hah... kan Mem dah merembes tengok kekz hOtMaMa itew !

mysha said...

hyE kak seNduk.. kTe tersInggaH kat akak nyEr blog..klako ar..kTe add akak ek...

eh kAk keCur aIr liuR tGk kek tu kak.. klo nak orDer pun dekaT jer.. sha kat putRajaya jer.. hehehe..

Ayu Nizam said...

haha.. dahsyat la penerangan ko nyah, terkesima mak.

emmm, anyway memang menyelerakan nmpk nyer... harus eden torai nih

Ayu Nizam said...

haha.. dahsyat la penerangan ko nyah, terkesima mak.

emmm, anyway memang menyelerakan nmpk nyer... harus eden torai nih

syazmie hamzah said...

nak beli pkai pos laju bleh x nok~
haha

adeqadeq_05 said...

meletopsssssssssssss
memng deliciousssssss

kuzz_79 said...

gilerrrrr arrr... kalau lah kita duk dekat ...dh lama bankrupt tauu... hari2 order.. iskhh meyelerakan betul... coklat tu..size tk penting noksss !!.. hahahahaha

Shamzie74 said...

Uolz,,jgn lupa approve my FB k..
Azizah Abdul Kadir
I Like ur blog...huhuhu:-)
Pasti nya memang meriahhh Uolzzz:-)

aku zue said...

hapdate la cpt..huhu

watie wyyn said...

wah..megan fox katanye! kelas ko hotmama.. psstt bpe hotmama kasi percent ni? ke tajaan bday kek sepanjang hayat..woohoo..

pasni mak nak lantik uols jd promoter blog mak yg da tak suam langusng tu plak.. percent non ado..setarbak juga..huhu

Nil said...

akak oi
nk nanges aku bce entry ni
gelak sakan
lawak

Anonymous said...

senduk i miss u..bila nk update

Let's SHOPPING Uollss!