ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 29 April 2011

alamak mak dia lerrrr

balik keje..pi lah jalan2 kat giant...


nak beli yogurt katanya...bukan nak jaga badan..nak beli sekali wafer mentega kacang 2 keping..
gajah kan...

then jalan2 sambil belek2 benda kat luar kedai2 giant.

tengah jalan ade orang pandang2 akak..
dia tenung sambil senyum...
pompuan india ngan perempuan melayu...

dalam hati kata..." mesti diorang baca blog aku ni"...

feeling2 dah prepare nak cakap kalau orang tanya.." u kak senduk ek?..."...
feeling sangat macam popular...macam femes...walhal

akak terus control jalan...depan dia then dia tegur...

" macam kenal lah u ni...kat mane ek i jumpe'...dalam hati feeling2 popular n chantek..gil kannn

ujung2 dia cakap " u yang jatuhkan rak kat kedai sana lepas tu tuduh anak i buat kan"...

ni mesti emak yenna ari tu...

buat2 x dengar..lajukan langkah kepada dua kali ganda...sambil gigit2 kuku bagi nampak kiut..
hati berkata..mau kena cakar ngan minah yenna ni...

larrrr sendukkk...

run for ur life!


31 comments:

fifymeow said...

kantoi sudaa.hahaha

t e m b u m e said...

hahahahahaha!!!
tak sangke boleh jumpa mak budak tuh!!

kahkahkah!!

yuyu lar said...

hahaha..kak senduk kantoiiii...

Tasha said...

adoi..... mmng kejam kot. hahahahaha.....

Mikah Lurima said...

KAH3! Mamposzzz! kak sendok kantoi sudeyh. sapelah yg perasan kak sendok sebenonya yg tolak rak tu kan? yg pelik diorang ingat lak tu. msti ade org perhatikan kak sendok selama ni. *seram*

fatt said...

sah kantoi dlm cctv ni akak. pasni ban la giant tu. jgn gatal nak terjah lagi. matilahh...hahaha

Lady SharpShouter said...

hahahaha, agak lama dah gak benda tuh jadi kan?gilalah dia siap boleh igt lagi.abihla kak senduk, baik akak igt muka mak dia pulak, kot2 jumpa lagi pas ni, leh sembunyi siap2.haha

Ana Montana said...

hahahahahaha..
kantoi xpasal2 dah nie..

NadiRah said...

hahahhaha!!! tu lah...
JAHAT BUDAK JAHAT!!!
kih3

aku zue said...

ahahaha!!

Rahimah Hedlund Sazali said...

karma!!! hahahhaa

Cikgu Fikri said...

hahahahhaahaahaha...
lawak..lawak..
dah lah yenna tu siap penampar anak dia, aleh2 baru dia tau yang itu bukan salah anak dia..
cmner dia tahu itu?
uhuhuhhu...
anyway, citer yenna tu merupakan salah satu crita dlm blog ni yang best!!!! :)

CikLilyPutih said...

hahahahah kan dah kantoi kan

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wakakaka.. felling terkenal alih2 mak yena kenal sebab dajalkan anak dia

@in said...

abis laaa... dah jadi fofular sebab RAK...wekekeke.....

LiTtle_siS said...

hahaha.. apelah kak senduk nih :p

Anonymous said...

ntah2 mak yenna kici tuh terbaca blog ko,senduk...

hehehehe...

Anonymous said...

ntah2 mak yenna kici tuh terbaca blog ko,senduk...

hehehehe...

budakcantekangat said...

jangan pegi giant tu dah weh.seram siot!

bighagenjo said...

haha!Kak senduk betol2 buat rupanya, ingtkan cerita lelebih jew.

cantekk said...

hahaha... ;-D
kak, aku rase anak dia mesti da buat sumpah laknat tu,,yg dia tak jatuhkan rak..haha
wajib la yenna tu hengat lagi raot wajah akak ms tu,,,

Suhad Radzal said...

hhaahaha..dunia mmg kecik.

Anonymous said...

Blog pondan paling bangang penah aku bace...klu dah laki tu..wat care laki ...xkan ikan kembung nak jd ikan keli...bodo nye pondan...xde akai kaaa...

anak Che Yah said...

terbaik la.. msti dia kejr smpai kete then ingat no plet akak..

SUCI KUDUS said...

kalau mek, harus feeling2 jantan.. sambil buat muka konpiden seraya berkata.. 'do i know u?' gittew..

Opah Kentang said...

baru ingat nak kene puji ye..

sekali bile dye habis kan ayat hujung..
Akak pun laju je..hehhee
:))

fafa punya said...

alahai. pehal la si anon tu.. nak kutuk2 padahal baca jugak. cakap je lah dia tu follower private. adeh.

Niway

adeh akak oit, lain kali salam je ngan macek tu. Bagi flying kiss dulu then baru lari.. hehe

pstu jerit2.

RUN FOR UR LIFE! TSUNAMI datang!!

Ct Arina said...

hahaha! buat x kenal sudah!

Daria said...

kak senduk, idea ni bernas sgt....sukee.....tapi tu la sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya mak yenna kenal jugak.... ;)

BudakNakal said...

minta nyawa!!! minta nyawa!!! hhahaha

aisyaa.imz said...

hahahhahhaahahahaha memang hanjeng.

Let's SHOPPING Uollss!