ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 June 2011

amacam ok tak

amacam...terperanjat?....

sebab tu lah akak..opsss abang lama x online..abang pi bina badan...penat diet..penat ari2 pi gym...
amacam ade sape2 nak tackle abang?...

hahahh amacam suka..puas hati..berani mati...kannn...

sekarang ni mmg busy...keje..sosial..family...pelbagai lah....

sekarang ni ngah pikir2 nak buat busniness apa dekat2 nak raya ni...jual tudung?...jual kek...jual baju kurung....makcik2 sangat kan meniaga bila nak raya..hahahha

ok sepanjang minggu ni banyak habiskan masa ngan kawan2..jalan2 pi johor..tu x de masa hadap blog....

sempat singgah ayer hitam johor..tengok pase...sooooo makcik2 kan...tapi x beli sebab semua petern patern lama...mak mak suka lah kan...sambil2 cari hadiah kawan kawen dekat2 air hitam tu...mane tau ade chantek...

motip sah sah orang yang kawen tu muak nak pegi ayer hitam ni kan...ade aku kesah...cari2 punya carik..ujung2 beli jam ada ayat2 quran...kira ok lah tu kan..nanti dia leh letak kat umah baru...

nak hadiahkan pengantin pompuan baju tidor sexy macam x kena lak..sebab pengantin perempuan tu ala2 desa muka dia..kang pakai baju tidur lace dah mirip wan maimunah lak...

paling x leh blah pengantin lelaki pakai safety boot sebab ujan n lecak..sedeh tau...kira ok lah tu sytlo..walaupun...

nak hadiah kan tv 42 inci macam x sesuai...sebab pengantin x suka tengok tv..kannn..sebab dia sebok buat keje lain malam tu...

ahah ek..kenapa akak x belikan cadar and sarung bantal warna hitam..x lah tinggal kan stain malam tu...hahaha..hanjeng sangat aku kan...

ape pun nanti abang update lagi..

gua chowww dulu..sambil tabik feeling2 lelaki sebenar...


33 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

muka tetap akak walau badan abg.. kekekekeke. tak bleh la header baru kak senduk.. kelakar siot

Cikgu Fikri said...

terkejut aku tgk header kak senduk...
nak bukan dpn org pun cover2 gak..
tkut org pikir bukan2....
ha?
kain cadar hitam?
hahhahahahahahah..
ish..ish..ish...

wardmazman said...

kak senduk!!! eh, abang senduk!! hahaha...rindu tauu..tgh down giler ni n kak senduk telah mencheriakan idup!! thank u!!

ps: kak senduk best!!

Lili Sakina said...

pergh dah jadi abang senduk dah phewwit

A.I said...

eeeeeee..ngeri la abg senduk!! badan berketol2, tp tang muka wanita sgt! ish...no no no

cantekk said...

gile la Bang senduk ;-D

patot lama ilang,,
masuk ptandingan llaki perkasa, ni kategori 80kg ke?

haha

La dOLcE mEa_nAtt said...

ahhaha tergoda i tengok badan ketul2 u....

Razman Kamarudin said...

dahsyat la mu eh jang... tp muka je feeling2 liza hanim... badan kalah daniel woo... hahaha... anyway, ko still klako cm dulu... cayalah...

Eri-chan said...

terkujat jap aku kak eh abang senduk...walaupun ko sasa aku suka yg comel jugak...kekekekek

maisarah sarah said...

ahaks hensem akak opss abg senduk.hehehe.,.
nape xbeli teddy bear je kt pgntin tu.hahaah

nijam. said...

kak senduk pandai mengedit gambar sial!! tabikk.

Miszy Cat said...

rindu..rindu serindu rindunya nk baca entry terbaru kak senduk opss abg eh awek eh what eber la..meroyan2 kalah hindu dapat baca entry baru kak senduk ni..chaiyokkkkkkkkkk!!

Siti Fatimah said...

i love you lah 'abang'! please keep it up! remember Allah knows best. :D

+whuttadilly? said...

*pengsan*

Meloreyta said...

ko,kejap abang,hujung2 jd akak plak.apo2lah janji ko buat aku gelak gak!hahaha..ok,adios me amor!

[Nizt89] said...

sy respect hbs niat abang dah ada sikit perubahan. :D sy sokong n doakan abang betul2 berubah 100% satu hari nnt. tak sbr nak tgk abang pakai baju melayu smart2 n songkok semua :D kalau abang betul2 da berubah, upload gambar tau! sy doakan kejayaan abang!!

budakcantekangat said...

oh.kahwinlah dgn ku.

Siti Nurbaya said...

Badan jantan sangat nokk..tang muke je kantoi tetiba kening pantis..adee?

BTW

Miss u ah kak senduk..lama tak hapdet..merembes tgu ko apdet nieh..

Amalina Sulaiman said...

walaweyy abang ...nak ngorat bleyy?? hehe...manyak ensem suda bile akak jadik abang... xD

Anonymous said...

wahhh page abang senduk penuh dengan gadis gadiss!! ni belom jd abang betol lagi ni (wpun pd asalnye mmg btol abang. kekekee) ..

eleh senduk fotoshop kepala je. badan tu dah mmg badan ori dia. kannn?

duk (panggilan manja saye kat senduk ni). duk, satu hari satu apdet plis

-anonimospenakotlagike-

Fendi Ibrahim said...

matilaa...kne dftr prsatuan org buta semalaysia la pasni...pengsan!haha...

deliena said...

kalu header sblm ni bukan utk org lemah semangat, tp yg kali ni boleh bikin org gugur jantung babe..err bro..err noks :) janji terubat rindu kat kak senduk.. u r da best!! jgn la malas2.. hapdate!hapdate!hapdate!

Fauzan 'Jahn' Abas said...

ah kak senduk sudah bertukar jadi bro so-dick!!! hahahaha!!!

bkn rapunzel said...

tak kisahlah
abang senduk ke
akak senduk ke
sy ttp syg ^^

yeahhhhh!!

Suhami Ahmad said...

abang senduk meletop!

Emira Darmia said...

abg rainduk kan..kelas sgt kau kak..hahahah

Ct Arina said...

wakaka! x boleh blah kak!!

Terry Nur Iman said...

wah, tergoda tengok pic abang . =__= ! tapi muka still hakak2. konfius2.
takpela2. teringat filem 2alam. very the cando .

Amir said...

wow mengeletis iolls tgk akak..oppss..abg senduk..
kih...kih...kih...
Gile Babeng banner tak hengat...
Syabas betay....

NinaKhoo said...

Alhamdulillah sound like senduk will be Mr Senduk...(ye ke???) pe pun akak doakan yg terbaik wat u ya...all the best...

ratusauna said...

hoi kak sendok, pergi FF kat IOI ke?
sasah kt situ ramei AREN, DINCH!

Anonymous said...

abang, badan dah tough dah, tapi kening tetap pantis.

Anonymous said...

kak sendukkk!!!
apa abang abang plaks ni???
tak feel la gini...

balik la kak senduk oi!

Let's SHOPPING Uollss!