ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 June 2011

halah halah halah

sham : sis, update laaa. tgh exam ni stresss tau takde baca ur new updates. terpaksa korek post lama2

hadek2Songsang: KAK SENDOK OI>> hangin tol aku dgn ko ni.. nape x ngapdate blog ni.. bz ke akas oi...rindu giler babs dgn karya hanjeng ko...! hahaha.. sukses kak senduk sukses!

membantu: akak sy ada jual kopi yg bole menurunkn berat badan dgn cepat. akak saya pon dah cube dn mmg berhasil...akak nak cube kew..???

windukaksenduk: kak oi. hapdet la belog ko cpat!! stress btol tgk muka2 desa ni. pantas!!!

belajar teknik PANCUTKAN SUAMI di sini... !!! pasti bermanfaat !

haha: oi kak senduk!! malasnye ko nk apdet ye.. hampa tao asek tgk entry yg sama. cepat le apdet!!
kinder bueno: sendukkk... whr r u??... update ler ur blog:)

jumiess: Kak Senduk, leh tak u olls komen tentang Adinda Evans yang telah membuat penyataan bahawa beliau sudah tidak dara?

ABanG_SaSa: Senduk, leh tukar gambar kat atas tu tak?? abg suka gambar senduk yg lebih cun

jay: hi senduk ... update lagi .. x sabar nak gelak sampai tercabut gigi palsu


uolls tengok komen2 kat chat box akak ni..azab kan...vinatang tau...

uollsss akak bukan malas ok..akak cuma xde mase... keje balik penat...
memasak bagai...mencuci baju..bagi makan ayam , itik...lembu, kerbau...tenggiling, mentibang laut...busy tau...

akak janji akan akan update as soon as posible...banyak cerita ni tp sibuk sangat ---> walhal malas..opsss

bagi akak masa 24 jam lepas tu pasti aderrrr.... okeyyyy

14 comments:

CHE AM said...

xpe kitorg tunggu,,,kalo xde AWAS!

Emira Darmia said...

alew..dah get ready dah nk gelak td...sekali hampa...hurm..yolah kak oi

CikLilyPutih said...

ermm menanti penuh pasti nie tau.. copek skettt

Aya Ariel said...

lama haku tak jengah sini..tetiba bukak blog ko kak..terus ala-ala nak pengsan tgk header..
wakakak..
cepat hapdate..nati reader ko bosan tunggu..dah ala diva kan..semua org tunggu entry ko kak..aku pon soke!!

Sira-Chan said...

ko make sure ada kak oi. iols tiap2 hari dok jeling tau bile le meriahuols ni nak naik atas (means ada update baru)

cantekk said...

ala,,,kak senduk,,,, dopopatjam? lama tu...

lg pat menet ni kalau ko tak hapdet sumpah ko berak cair kang.. ;-D

*dirasuk

rindu la entry kak senduk,, bg post byk2 skit tau..

Razman Kamarudin said...

susah ko jd popular senduk...

UyaRayza said...

akhirnye ade jugak hehehe

marinahunny said...

hadoi mak! terkejut tgk gambar!

nyahlorong said...

Kak tukar gambar kat atas tu. Tak syok la. Letaklah gambar yg pose ala2 sundal sikit baru meriah hehe..

Eri-chan said...

sebulan tgu posting kak senduk weiii...

Anonymous said...

wooo akak!! mesej saye apsal akak tak tepekkk! bejuta kali komen tp tade pon tepampang. sedehhhhh.. masuk jd ahli gula2 kang T_T

-anonimostakabeh2-

Anonymous said...

perghhh komen aku masuk belog ko la kak. glemer aku cmni. hahaha. ai lap yu kak senduk!!

OOOPPPSSSSS,,,, said...

Akak senduk tak der masa nak hapdate blog ker hapa,,, padahal lepas kerja gi melacur kat belakang lorong mati,, gersang sangat la tu,,, memang hanj akak senduk ni,,, habis pelanggang mak di kebas akak senduk ni,, mak ni dah hilang pelanggang tetap mak tau tak,,,

Let's SHOPPING Uollss!