ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 January 2012

azam apa uolllsss


slamat tahun baru uolllssss.... walaupun ari ni 13 haribulan january ade aku kesah nak ucap tahun baru...



azam akak maksud kan adalah azam baru xde kaitan dengan azam pitt

tiap2 tahun baru mesti orang ada azam baru..kenapa tahun baru je mesti azam baru... kalau tengah2 tahun x leh ada azam ke... suka hati lah nak azam lama ke baru ke...kannn.


bila akak jengah chat box kat tepi tu 99% cerca akak sebab akak x hupdate kan... so azam tahun baru ni akak nak cari satu persatu yang cerca akak tu...akak nak tarik rambut... tu azam
akak..boleh?..anda bersedia?....

tahun baru hari tu akak sambut kat highway melaka seremban..best ko...hahahah...

cadangnya nak sambut kat melaka..tp kawan akak yang hanjeng itew telah membuatkan kami batalkan niat itew..trus aku pi makan ikan bakar kat duyung melaka...sedap ..murah..dan pantas....

so lepas makan trus balik kl..so alamatnya new year kat lebuhraya gitew....

tahun baru ni akak cadang nak suruh mak akak kurangkan suara petir dia... adakah patut akak pasang menebat petir di pinggir bibir mak akak supaya suara petirnya berkurangan?.. x pun tukatkan rumah akak menjadi bilik kedap bunyi....


cetorrrrr!... petir sambar ko

bila cucu2 dah masuk sekolah balik..tugas mak akak sebagai baby sitter telah bermula..dan dengan kerenah cucu2 yang macam puaka tu membuatkan mak akak memetir tanpa mengira waktu...24/7.... bak kata kalau sapa kena gigit dengan kura2 datang je umah akak...orang kata kalau kena gigit kura2 kena tunggu petir baru dia lepas kan...


lagi satu azam akak join group dangdut sebelah umah akak...

sebelah umah akak tu ada umah indonesia sewa..betul2 sebelah bilik akak...kalau nak pasang disko tecno suka2 dia je... x tau ke akak ni nak baca quran ke...nak hafazan ke... masalahnya disko dangdut tu bukan orang indonesia nyanyi..tapi lagu celine dion, wonder girl tp tukar irama dangdut..ko mampu..kudis, menanah telinga akak...

akak yang no 2 tu..akak namakan kumpulan akak GOYANG JENGKOL

manekan dangdut..kadang tu bangla sebelah tu pulak pasang hindustan macam dia kat negara dia je...

korang mesti tertanya2 akak ni duk area mana ni endon bangsa semua ada kan...jgan ingat akak duk umah kongsi lak yer....

akak duk kawasan kampung kat puchong yang ada banyak endon n bangla...aku pun x paham kenapa diorang suka sangat duk kat sini..nasib baik muka akak ni macam cina2 korea skit..kalau x mesti diorang ingat aku bangla gak....

so korang nyer azam apa?....

49 comments:

Free_Dom90 said...

letop kakak!!!
nasib baik saya xpernah cerca akak..ni first time saya cuba nak cerca akak..sy tinggal kt shah alam je..boleh la akak nk cari nk tarik rambut...



XOXO

shandye. said...

tahun ini saya berazam untuk kurang melacur. eh. hahaha...

Che Kay said...

azam tahun ini utk hidup lebih meriah dari biase~~~ =D

Norehan Othman said...

hi kak senduk...

selamat tahun baru...

Norehan Othman said...

hi kak senduk...

selamat tahun baru...

Cikpuan rara said...

haha hapdet pon.letih tgu update akk.kalah pasha sandha...hehehe.sy tak kutuk akk taw. =)

FatihaNur said...

siap kena panah petir asmara tujuhbelaskali tggu kak senduk hapdet...

aya sofia said...

yeayy dah update
bermakna sungguh idop sy hari ni kak
menunggu kehupdatean akak punye blog
happy new year akak

MaryaYusof said...

Adoyai senduk...nasib baik kat sini dah nak mlm, klau tak mesti laki aku pelik apesal aku gelak guling2 pepagi buta... lpas ni update lah selalu... senang aku nak buat senaman mulut...bg cantik sikit bibir aku ni ha.... gelak sakan* I release nok!

мϊźŽēŘϊŁ® said...

Hahhahahaha.... Terbaek azam k.senduk tahun nie... !!!

cham's said...

akak la pelita idup saya! maaaampu??? HAHAHA

http://shamsulcairol.blogspot.com/2012/01/poke-poke-amai-amai.html

Daddylicious said...

lain macam blog ni...hehe

@lane said...

menjwb soklan kak senduk.azam sy..sy nak kwn lebih byk n jaga hubungan dgn kwn2 sy.nk experimen kuantiti vs kualiti tahun ni...n for u,have a great year ahead.towards all the readers too.


>mcm tak percaya.akak update.yerla org santek n hati baik lagi suci.kot2 kene bunuh sbb org dengki ker ape..betul2 igt akak dah mampus ke ape tau.apepon.keep it up.nanti kitorg klik iklan2 tepi tu ek~~tc n tqvm buat hari sy ceria kak dikala duka lara.bla bla

honeyz said...

tahun ni saya berazam utk kumpul lebih byk anak ikan! hahaha...

DaYaH JeLitA said...

saya berazam nak kapel ngan laki nama azam

yan said...

hai kak senduk!

hari tu nampak akak dekat carrefour puchong. hehe

Anonymous said...

azam taun baghu ni saye nak berazam supaya syaer ade azam...kalau nak tarik rambut meh ar dtb cni kat sentul...opps 1 lagi..nak kurangkan onani, kurang bunyi kentut,pastikan tercirit biar kat sluor jgn kat lantai yesssss!!

ixora said...

amboi gambar banner tu pic 10 tahun lepas ker?berapa ribu upah photoshop tu kak senduk oi...amboi3x mmg marketing strategy kan letak pic meletop tapi propa haha ya ampun kak senduk i love u!

Anonymous said...

Tolonggg!! Aku kna gigit kura2.alamat umah kak senduk,plez.. Huhu...

Anonymous said...

gitewsss..azam macam cite dalam mehrab chinta sgt iteww

Aurora Ice said...

Motip nak tarik rambut mak? Nyah kita LESBI nak? lariiiiiiiiiiiiik

kay masingan said...

saya mau kumpul byk duit...supaya dapat jalan2 ke luar negara...hahahha

PengkiD said...

gelak smp tkentut kak senduk oiiiiii....silent resolution..xleh ckp azam baru nnti syaitan dgr...hahahah





pic atas tu manissssss gitewww!!

RUBY said...

happy new year.Dah lama baru nak wish...hehe.Azam saya ,untuk jadi lebih terbaik.Kak Senduk,sila update blog selalu sebelum kita menghanj kan kamu..hahah

A.N.T.I.B.I.O.T.I.C said...

kak senduk is BACK!!! yeay!!!!
btw, chantek la pic header tu :P x tdo mlm mak

R.R.Z said...

"aku pun x paham kenapa diorang suka sangat duk kat sini..nasib baik muka akak ni macam cina2 korea skit..kalau x mesti diorang ingat aku bangla gak...."


hahahaha terbaikkk!! muahh akak

Anonymous said...

azam tahun ni nak tutuh jubo ko senduk boleh?

vB said...

azam nak jumpa kak senduk la.. :)

Anonymous said...

akak meh la cabut bulu ketiak saya...

azam saya tawon neh nk cabot semua bulu2 yg menyemak kat badan saya.. ko mampu???

ahkak baboon

cantekk said...

haha...kelas ko kak =D
wolopon ko kena ceracaan ktorg ko tetap buat kambek yg melets gitu.. sbb tu ktorg sayang ko kak... tu yg kt tepi2 cetbok tu bukan cercaan tu, tu kaseh syg kateko..

Anonymous said...

senduk, ko hupdate setahun sekali mcm diva....
banyak pahala ko senduk... asyik kena cerca je....
tapi ko jugak yang buka ruang....
sedap cerca ko...
next wall pic, tunjuk la bahagian dada.. nk tengok besar k eidak aset ko.. nasi lemak atau nasik ambeng..

hhhaaaa

Anonymous said...

aset kak senduk besar kucing punya...

Henutmehyt Alias said...

tu diaa! berzaman tunggu kak senduk update blog khenz? kiranya sempat laa kucing2 i dapat menantu cucu bagai... tapi i yakin, kak senduk amat busy dengan kelas2 hafazan quran tazkirah agama bagai. hiks!.. ^^B

Anonymous said...

haram la ko kak senduk..aku gelak ni....ada hati nak hafazan tu..hahahahaha..

Gen2Merah said...

wahh, banyak nya peminat akak senduk kat blog ni,... hebatt

Anonymous said...

akak senduk prasan diva meletooop u all..tu lah skali sbulan jer update blog

Bila Aku BergOsip ! said...

Kak ! Update ler laGi ! Akak cantek , persis ratu africa ..

Mark Kee Chan said...

azam tahun br kte nk dptkn azam pitt...adeerrr...

Aku & Dirimu... said...

waaa kak senduk,,,dah bertambah senduknyer,,yg penting akak mantop's..meriahkan uolls...akak...klu org tak hanjengkan akak...cfm tk meriah blog akak ni....ape pun akak tersuci dan terbaik,,btl tak uolls?...

Anonymous said...

azam tahun ni nak jilat2 puki ko senduk... tapi masalahnyo ko xde puki!!!!

Aleeya (Yaya) said...

canteknye header kak senduk...huhuu cun la akak neh...cam biasa sy suka shape muka akak huhuuu

adell mosess said...

cantik header baru kak senduk.. sy sokong azam baru kak senduk...LOL

izzu said...

kak senduk dok di puchong jaya ka ?

jahajahatable said...

kak sendok sempoi....

alialisa kreatif said...

hadoi..terbaekkk

guguga said...

kak sendok,
kak sendok kalau kat rumah pakai baju tak?

jahajahatable said...

mesti la xpakaiiiiiiiii....bru sexay

Mikah Lurima said...

baru singgah so barulah baca manalah tau ada post pasal azam tahun baru tengah2 bulan. hahahahaha

best! penat tahan gelak sbb baca time waktu org dah tido.

Mikah Lurima said...

baru singgah so barulah baca manalah tau ada post pasal azam tahun baru tengah2 bulan. hahahahaha

best! penat tahan gelak sbb baca time waktu org dah tido.

Let's SHOPPING Uollss!