ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 4 February 2012

kesengalan FACEBOOK

Hey uolllll.... Sihat... Lama x update blog. Sibuk sgt...


Akak nak tanya korang. Korang gila facebook x. Akak heran sgat kenapa orang gila babi update facebook.


Bukan apa.... Bila update facebook je. ...like..pantang xde kena mengena pun like. Bagi tau orang meninggal pun like.


Ceritanya begini.... Makcik akak suruh akak carikan rumah sewa untuk dia.. Sebab anak buah makcik akak suruh carikan rumah sewa....


So akak letak lah kak facebook.... " sapa tau rumah sewa kat puchong murah2" tetiba ada 3 orang like.... Motip like... Akak mintak tlg ni tp dia like plak... Naik hantu akak...sengal2 tapioca sgat. Motip like... Ada kah dia suka sebab akak cari rumah sewa?. ... Adakah dia gembira sebab akak kena cari rumah sewa...


Agak2 lah nak like tu... Asal update status je like...letak gambar like... Sedih like... Demam like...


Ada benda yang leh ko like... Tapi x kan semua benda nak like kan.... Sengal tul...


Akak dengar facebook nak tutup.. Suka akak.. Xde lah ko nak like2 lagi kannnnn..... Lepas ni apa je kawan ko cakap ko pegi depan muka dia ko jerit kuat2 " like" ....


Lepas ni merasa kan lah ko kena lepuk kat muka... Amacam like?..


Jadi orang tu jangan jadi SENGAL TAPIOCA sangat


Published with Blogger-droid v2.0.4

46 comments:

Anonymous said...

Like

Kak Senduk said...

Kannnnn.... Like jugakkk

||aLeaSaRa|| said...

erkkk nak tekan button S.U.K.A ngeee ^^

saya x minat Fb,blog saya suka sebab minat menulis dan bercerita,konon nak jadi wartawan kononlah dulu2 masa kecil hehehe

AMALINA said...

like comment

Anonymous said...

saya komen je, sy tak like...wuuwuwuwuwuw

onie said...

a'ah aku rasa si mark zulkberg(macam salah eja,ahh lantak la) ni nak tutup betoi ja..bulan 3 tak silap aku,tapi dengan kabo berita macam tak jadik pulak,sooo..lantak la yg mana satu,hahaha....


aku rasa orang yang like ni jenih tak jumpa button alphabet maybe...tu yg sakan duk like tu,haha....memang SENGAL TAPIOCA

Saya Suka Baca Blog! Ninie Simmons said...

LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! hahaha

Anonymous said...

diaorang LIKE kak senduk tu. LIKEEEEEEEEEEE jugak

mrs zach said...

kak senduk..motif diorang like ialah sebab merindui belog kak senduk yg tak berhapdet. kannn...teruss zass jadi isu bila diorang like, maka adalah hapdet walaupun setakat motiff like. merasa lepas ni semua org like status kak senduk sebab nak motivate kak senduk hapdet belog giteww. ihiks

mie said...

Dont like..hehe..mampoo?

cik minah said...

ha ah la kak senduk..

mmg rasa mcm orang kurang siuman je like bende2 yang tak sepatutnya di like... tapi, rasanye mungkin betul yang like akak senduk tu sbb dia rindukan kak senduk kot.. mcm mrz zach cakap... tapi, hari tu kite pun ada nampak org like sbb ada eksiden yang jadi... itu lagi gile.. maknanye dia suka bila ada eksiden... entah ape2 je...

cantekk said...

kalau ada button 'Ada Aku Kesah' haha...mst lg ramai guna. tp bagus jugak saranan ko kak, kolo tutup aku nk terai la jerit Like kt org yg bg stetment,, lpas tu lariikkkk!!! =D

Anonymous said...

Like

Anonymous said...

Saya mengharap sgt ada button "riak"...yelah ramai benor rajin tunjuk kehebatan masing2 and brg2 yg dibeli..

Anonymous said...

I likeeeeeee! *matila ko naik hantu kan?? Hada mak kesahhhh??? Nok mak tahu makcik ko sapa... Makcik bedah kan????? Kikikiki... I likeeee... Gil x nok??? Kahkahkah!

Yg Benar,

Mak Panas

IdaShazana said...

nasib la bukan haku yg like

keeya mustafa said...

mmg like la dgn entry akak ni :)

Anonymous said...

Likelikelike
Sape suh malas hapdet blog!
Mst ko jwb-sukatiakula?? Kah3

- D' Nick Daniel Azri - said...

Ahaha.. memang byk orang ya ada sindrom Like mengelike tue...

laskar pelangi said...

takde kerja kot.tu yg depa main like jerp.. HAHAHA =D

jahajahatable said...

itulah kak oiiii...dunia skang ni...xmacam dulu2...

faRaLouiSe said...

skarang dah menyampah tgk fb kak, last2 off terus.. Yg paling annoying, dialog owner fb dgn bapak or mak dia pon nak hapdet kat fb.. ape je lah mreka ni mcm takde life. keke ;p

Hafiz Saadon said...

biasa lah tu kak senduk oi budak2 zmn sekarang..malas nak komen, like jelah. kadang2 tu status pengumuman pasal orang meninggal pun like jgk ramai2... ko betul ke tak...

Nik said...

FB nak tutop hoax smate2 (http://abcnews.go.com/Technology/rumor-facebook-closing-storms-web/story?id=12575856). Fb baru masok Wall Street, takan tetibe die nak tutop. Len kali dpt cite2 pelik ni, p google dulu, siasat dulu. Jgn main sebar je.

Ms. Wanniey said...

Galaxy note ker??? i loike... :P

Anonymous said...

suka gak if button riak ada di fb ituh. aku nak teka button tu byk2. punya dok habag depa beli beg tangan ribu riban...tunjuk kereta baru semua..rumah baru..segala2 baru. Beli spenda baru pun nak habag. PI makan di luag..ambik gambag di kedai tu..punya nak habag dia mampu pi makan situ..walhal makan di KFC je..aiyo..nenek aku pun mampu okeh..

Anonymous said...

xbez la entry ni. xmcm slalu! Unlike!

adek.senyum said...

HAHAAHAHA !
meyh kasi jerit kat telinga akak bahawa saya memang LIKEEEEEEEEEEE entry akak senduk kali ini XD
LIKE !

FatihaNur said...

yeay..like jugak sbb kak senduk dah hapdet...

Angah said...

aye rase yg like tu adalah mereka yg mendoakan akak cepat dapat rumah sewa tu..

Mama Iris said...

kak senduk cun amat

shark said...

facebook kn tmpat publisiti..
wat jer apa pn..
tetap ada org like..
org like tu pn ntah reti baca ker x.

SayaNina said...

mmg ye pun...kwn aku,adik dia meninggal eksiden...lps tu,ada plak mangkok2 sumpik ni like status tu lps tu ckp takziah!cam hanjeng sgt!!!

Anonymous said...

Aku terlambat bca entri ni.. Tpi aku nk komen gak.aku plg menyampah klu org nk 'check in' smua tmpt dier pgi?ader aku kesah ker ko nk pegi mner.ke ko feeling2 artis smua org mau kejar2 ko?letih arr org cmni.

Mikah Lurima said...

Vodohlah! Hahaha... penat tau org ketawa tapi sekali lagi org setuju dgn kak senduk. Post pasal arwah meninggal pun like pehal? Gilakah? Org dah nyampah dgn fb lari ke twitter. jauh lagi best. fb tu dah sesak sgt n boring. tinggalkan jelah...

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

setujuk!! ntah apa2 ntah.... up status bg tau org meninggal pun nak LIKE... kemaruk sgt nak tekan butang LIKE tu apa ke halnye..
daripada dok LIKE tu... lebih baik taip ucapan2 yg menyenangkan hati si penulis status tu....
aparaaa...mcm2 pangai org ek...

kay masingan said...

kena ko yang suka meng LIKE..hehe

Putri Atiqah said...

sumpah yang ni aku nyaris nak terlike, naseb aku masih dalam keadaan normal!!!

Anonymous said...

nama ahkak jejantanz sangat

Airil Azam said...

LIKE entry akak kali ni..hehe

Anonymous said...

aku like ko pasal ko update blog ko ni senduk oii!! lame aku x jengah tetiber ari ni mcm ade je yg memanggil2.. tadaaaa... ade few entries.. I LIKEEEEEEEE!!!!!

Anonymous said...

buta IT juga ko nie.. bila org like maka kat wall kawan kawan dia nampak.. mana laa tau ada kawan kawan dia kat area situ.. sengal laa.
kalau dah tak tau bertanya yer kenape org like... hahaha

cikcloudy said...

penat scroll down sume komen.. last2 ada gak komen yg explain psl rasional org klik 'like' wlaupun psl org mati..

bila org like maka kat wall kawan kawan dia nampak.. mana laa tau ada kawan kawan dia kat area situ.. sengal laa.
kalau dah tak tau bertanya yer kenape org like... hahaha

jgn pk 'like' tu maksudnyer suka semata2.. aiyakkk

Anonymous said...

nk like.. nk like.. like like like like like (for infinity times).. lol.. -sb-

BudakNakal said...

da alang2 semua like.. so sy pon dengan riak takburnyer.. LIKE gak... hehehe

Anonymous said...

sac louis vuitton crhxay louis vuitton uzewqf sac louis vuitton pas cher bsythg http://www.2013isabelmarant.net
toms shoes outlet rwhdgv taenju toms outlet online sgcuix fqjjbj toms outlet muqlyz http://www.tiffanyjewelryoutlet2013.net

Let's SHOPPING Uollss!