ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 10 July 2012

what happen

Apa suda jadi ngan blog akak ni. Gambar semua hilang ni...kimak tul...Ni lah gamaknya kalau malas update blog.

Akak pasang azam ni. Lepas ni satu hari satu post yer... kalau x buat gak sila hina akak di facebook akak....

Nangisssss

Published with Blogger-droid v2.0.6

20 comments:

Cik Eka said...

a ah la.habis semua gambar dalam ni...eka baca pun gambar semua tanda !

Anonymous said...

apa add fb akak? berjanggut tunggu akak hapdet, rindu sgttt ngan akak.. cepat bg add fb, tak hapdet iolss nak kutuk :D

MizzTina said...

ingtkn slh msuk blog td..hehe

Anonymous said...

hamboi.. dah pakai blogger-droid harus la hapdet hari2... kalau tak, mmg wajib di cerca kak senduk ni..

Intan Payung said...

uwaaa..kak senduk..we miz u..~!

A.I said...

Sah! kau dah kene sumpahan kak! haha...

linalucx said...

hehehehe,
cian kak senduk..
tu mkne nyer kak senduk kena la rajin2 update blog.

Anonymous said...

Pergh..dah maju skrg...dh pakai Blogger-droid..

FatihaNur said...

what happen to ur blog kak....wat happen...

tanjat boboi

Anonymous said...

Salam. Saya bukanlah pembaca tegar blog ni, tapi ari tu saya perasan iklan gampang (post sebelum ni) ade tersiar gak kat Blog Serius...

Jadi, saya hanya BERTANYA,

adakah kehilangan gambar2 kat sini ade kaitan dengan post di Blog Serius yang KEBETULAN post gak pasal iklan gampang/hanjeng tu ?

Sekadar bertanya... :)

wani ezryl * said...

esok kitorg check blog akak ni.. pastikan berupdate!! :P

Angelo Zara said...

rindu sgt ngan akak

Anonymous said...

akhirnya akak update jgakkk

Anonymous said...

lorr...ingatkan company i yg block gambo2 tu..heheheh...rupe2nye 1 malaysia mcm tu..kihkih

adi said...

Cehhh..lama tak baca maki hamun membina ni..tetiba masuk dah jadi camni..aku frussstt..frussstt...

adi said...

Cehhh..lama tak baca maki hamun membina ni..tetiba masuk dah jadi camni..aku frussstt..frussstt...

reja said...

halu kak senduk..br2 ni sy ada teringin nak masuk bc blk entry akak psl tudung dlu2..siap buat bookmark lg thn lepas..tgk2 takde dah gmbo2 tu...sobss

Anonymous said...

kak..ko da mati ke..senyap je

Nadia Dzarief said...

haha.. sehari 1 post la sangat kan.. ni dr bulan julai sampai oktober ada beberapa je.. sedehhhh la kak senduk ni... hihi

oni.asyraf said...

confirm, aku cerca kau kak senduk oi!!!...pe kejadah nyer kak senduk oi dr raya sudah, smpai le dah lepas raya haji dan raya yenna yenni, tak berhapdate2 pun smpai skang...ni raya santa klaus pun around the corner je wahai senduk oi...hahahahha:P

Let's SHOPPING Uollss!