ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 8 January 2013

Sorry uollsss



Hi uollsss...
Sorry akak mungkir janji ngan uoll sebab kata nak update kan...

Ceritanya macam ni..sebenarnya pada december lepas salah seorang ahli keluarga akak meninggal dunia. abng ipar kesayang kami sekelurga telah menemui ilahi terlebih dahulu...sebab tu akak tangguhkan semua update blog ni... sekarang akak mempunyai tanggung jawab besar mengambil alih tempat arwah untuk jaga kakak akak. tanggung jawab pada parents akak lagi...

kalau ikut hati mmg malas nak berblogging lagi..tapi akak tau korang semua lah dapat mengubat hati lara akak ni selain kawan2 baik akak kat puchong ni...

kawan2 akak banyak bagi sokongan pada akak lepas semua yang berlaku.. terima kasih banyak2 pada kak bed, hafiz, semah, hotmama, nora, babybee dan kawan2 yang lain. thanks alot...

setiap kali akak bukak fb..berduyun lah mesej yang bertanyakan akak bila nak update blog...tapi apa nak buat...akak rasa macam down sgt..

anyway thanks pada sesiapa yang ucap takziah pada akak tempohari...thanks so much..

so lepas ni akak x nak janji apa2 lagi.. sebab kalau update tu makna nya ada lah..kalau x update tu maknanya x de masa lah tu...

but i will try my best just for u all....

anyway... see u soon... 

and really sorry guys...

20 comments:

Anonymous said...

byk2 sabar ye kak senduk

A.I said...

Salam Takziah...

I miss your celoteh kemaruk tu kak senduk....huhuhu.... -_____-'

Amin A. R said...

Setahub sendok...setahun..tahu....
Pape pun semoga kak sendok tabah menjalankan tanggungjawab.....

syazmie hamzah said...

sabar ye kak~

Anash said...

first time masuk komen
after long years ikut blog nih
......
...
..
takziah diucapkan.
.
.
.
.taktau nak komen apa...
(mode sebak)

Anonymous said...

Takziah kak senduk. Semoga kuat semangat.

shahMikhael said...

Takziah kak senduk. Smoga roh arwah ditempatkan dikalangan makhluk2 yg dikasihi-Nya.

Anonymous said...

Takziah kak..

Anonymous said...

alfatihah..

Anonymous said...

takziah kak senduk... tgk org komen post lain berduyun2.. post sedih jarang2 je.. apepun kak senduk mesti tau, semua orang SAYANG kak senduk..jauh dekat,kenal ataupun tidak.gituuuu


misz chak_ner

Anonymous said...

nak dijadikan cerita rupanya..

al-fatihah buat arwah abg ipar kak senduk..

Anonymous said...

nak dijadikan cerita rupanya..

al-fatihah buat arwah abg ipar kak senduk..

cawan comel said...

takziah buat keluarga..semoga rohnya tenang di sana.semoga pengorbanan kak senduk menjaga keluarga mendapat rahmat dari NYA.amin. al-fatihah..

mamamia said...

Al fatihah...

mamamia said...

Al fatihah...

sally said...

salam takziah buat senduk n kuaga...tabah je la ye, redo, ni ujian Allah..

btw mmg hari2 tgu updet, tp da lama sgt,,smpai aku lupe nk bukak blog ko ni ^_^

HangKebon said...

salam takziah kak senduk...

grEEnLEaF rEdhEart said...

takziah kak sendukk.insha allah, ade hikmah .:)

Lieder Blumen said...

emosi boleh dibaca oleh hasil karangan seseorang...

Musang said...

takziah...

Let's SHOPPING Uollss!