jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 21 January 2013

sarung nangka zaman melenium

sejak dulu lagi akak tengok ramai yang gemar pakai korset...macam2 jenis..elken, premium beautiful..dan bagai2 lagi...


gambar hiasan...hiasan mata yang bakal menanah

tapi adakah inya berbaloi dan berkesan...cer citer...

so ini pendapat akak...sapa x setuju or marah..ko boleh berambus...kannnn
ade aku kesah...

mak ai..ribu harga korset ni...sampai ker 5000 ringgit.. leh downpayment keter uollss...
katanya boleh kurus ..membentuk badan dan sebagainya..macam2 lah..pakai x panas lah..selesa lah...

sah membohong..cuba ko pakai baju ketat satu hari je..rimas tak..ini kan korset...bukan je kat perut dan macam sarung dah...maka ramailah wanita2 yang berbadan empat segi tepat lari2 anak ke ATM machine kuar duit pi beli...

yang hebatnya leh beli instalment...ini namanya instalment nangka cempedak...maksud disini..ko beli badan ko nangka dan bila ko berbentuk cempedak baru abis bayar...

yang penting nak beli ni siap pakej harga ahli and harga bukan ahli...maka ramailah makcik2 empat segi tepat join masuk ahli yang inginkan bentuk tubuh cengkung mengkung dan bonos keter mercedes mata belalang bila majlis sapa jual sarung nangka paling banyak....

akak x cakap korset ni x bagus..tapi harganya melampaui batas...meninggal kak senah dengar...

akak pernah kenal sorang abang ni..dia askar...jual beautiful...trap akak suruh join...naik pening akak nak mengelak..dia janjikan bulan bintang pada akak...yang penting siap suruh akak buat personal loan puluh ribu utk join ahli..lepas tu dapat beberapa helai korset..so kena jual lah...

dia terangkan korset tu hebat ..teknologi korea ke jepun cam tu lah...pakai x panas lah..selesa walaupun dalam keadaan berlari...merepek sangat bunyinya...akhirnya akak membuat keputusan menyuruh abg tu pakai je korset tu sendiri ...x pun pakaikan kat buah nangka belakang umah dia...

secara teknikal..kalau ko pakai korset yang ketat hari hari..adakah anda dapat makan banyak..tentunya automatik ko akan kawal makan...lama kelamaan ko kancil lah walau asalnya ko mirip gajah...

ko tengok orang bersalin..pakai bengkung kan..sama je fungsi dia..cuma bengkung traditional tu pakai kain batik..x kelas lah nak pakai kan kuar jalan2...

ko benda ni tren je..kalau korang mampu rasa nak beli korang beli..sapa xde duit ko pakai je lah bengkung kain batik tu...bila dah abis pakai ko waris kan pada anak cucu ko..x kan beli ribu2 harga nak buang je kan..wariskan lah sampai 7 keturunan..kalau buat wasiat..ko masukkan wasiat tu korset ko skali...

so itu hak korang..kalau rasa feeling monyet korang beli lah..kalau rasa bersenam tu adalah langkah terbaik turunkan berat badan maka bersenamlah...terpulang...

kalau miskin sangat nak jugak feeling pakai korset..ko beli je baju kecik sais s walau ko pakai saiz xxxxxxl... maka ia akan terhasil seperti korset..paham...

so imej sarung nangka akan terbentuk secara total...

cau cin cau

48 comments:

Anonymous said...

Terbaekkkk

FatihaNur said...

sakit urat perut golek2 gelak kat opis...dah la kena OT malam ni...baca blog kak senduk trs pitam sendirik...

Anonymous said...

Bodoh la kau

Shahada Fauzi said...

bukan kak senah je..aku pun rasa cenggitu..mahai gilosssss..huhuhu..aku rela pi joging tuk buang lemak..kalau pakai koset tak buang lemak tapi lemak sembunyi..err..ye ke kak senduk? haha..

Anonymous said...

Yang paling ak xpaham tu,yang jual korset ni pun ramai yg bersaiz gajah ak tengok...abih,acane ko nak yakinkan org kalo tgk pade tubuh ko sendiri pon da sah2 org xkan yakin

uuuumee patica said...

yelah.sebaik aku beli maidin punye je.takde la susa payah nak wasiat kat cucu aku nnt.pitam depa.takde bende bole wat kurus melainkan kontrol makan dan esesais.

bak kate kak senduk sebelum ni, kalu ade betul2 jadi make takde la orang gemok dlm dunie ni cam aku

Anonymous said...

enry2 kak senduk mirip mencaras hotmama jek.hahahaha...

btw, hepi sgt bile tau kak senduk dh start berblogging blk...

kukukata.blogspot.com said...

yeahhhh best kak senduk dah rajin berblog

>>>PASANGAN GAY BERSAMA DENGAN ANAK-ANAK MEREKA<<<

Laila said...

tokey jual korset pun badan empat segi tepat uols...

Anonymous said...

Aku lebih suka entri pasal produk memutihkan badan daripada entri ni...

Kurang ummpphhh sikitlah entri kali ni. Kena buat lebih menyengat.

Mohon Kak Senduk lebih berbisa di entri seterusnya.

alialisa said...

hhahahhaha...puasa aje lah. kurus cepat dowh

@juera said...

org x abih pitih boleh la nk bli korset tu..diulangi pitih x abih...haha

Anonymous said...

I tak berduit kak senduk, memang tak terbeli lah walopun ada berangan nak kurus pakai menatang tu.

Tapi, entri kak senduk ni menaikkan semangat I balik. So, xdo feeling dah nak pakai sarung nangka tu. ;p

ZarinAziz said...

setuju dgn kak senduk..

mak dulu pakai bengkung 12 hengget je beli kat mydin..ok je walaupon x mcm kerengga kan..ntah mana dah ku humban bende tu..x payah la nak membuang duit sgt..



Anonymous said...

genius ko senduk! boleh jd lecturer kat UNITEN nih dalam ilmu fesyen. ko mampu nyah?

Anonymous said...

i miss u

monstorious wife said...

clust Kak senduk. Iols pon setuju. Tapi penjual2 sarung nangka tersebut semua berbadan segi empat. Howw??

Mass said...

hahaha...entry yg tulus lg mulus...i like :D

hOtMaMa said...

mak nak masukkan astro kt rumah pun kedekut.. lg nak beli sarong nagka itew.. katakan tidak occay.. sbb kwn2 mak dah berapa ekor masuk perimium burtipul ni tp ujong2 seddehhh.. sampai skrg kena bayar utang bank rakyat uols.. aiyooo.. pas tu paksa2 org beli korset balut nangka tu dng ansuran mudahan mirip aeon keredit.. kosser makkk.. biar la badan mak empat segi tepat asalkan laki mak sayang.. drpd kak senduk berbadan kancil tp asyik kena cerai dng laki jek...ehhh.. larikkkkkkkkkkkkkk! hahahahaha..

Ayu said...

Ya Allah kakkkkkkkkk, ko ni kena buat seminar kak, sedorkan sikit orang melayu yang berebut2 masuk em el em ni, dulu aku pun sama kak, ada sedara suruh masuk beli keroset ni, bayar bulan2 RM50.00 pun tak apa katanya.. nasib baik aku tak terjebak kakkkkkkk! i love your posting kak, terbaik, marvelous!! keep it up!!!!!

IdaShah WC said...

yg tak tahan tu paksa org suruh buat loan ribu riban. katanya melabur sket utk kesihatan hahaha

mmg sihat lah sbb yg jual tu pun majoriti berbadan gajah. baper kerat lah sgt yg kurusssssssssss nya.

asal berjaya yg org atas2 tu jelah yg bawah tak kemana pun. korset tak laku. hutang kat bank kena bayar smpi 10-20 tahun kesian

NenetPenne (NP) said...

mesti orang yang jual product ni geram habis kat kaksenduk sebab cantas bonus depa nak dapatkan mercedeezzz... ahaks....

gugugaga said...

aku tergolek ketawa tang part 'kalau miskin sgt tp nak jugak feeling pakai korset belilah baju size xs' nangesss....kikiki

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

hebat kau jahhh/ hahahaa. ayat akak memang power habis la. kalah power root. ehh lupee. saya baru follow akak smlm. best la entri akak. tp yg entri lama dh tak boleh tgk gmbr. sobsob.

Anonymous said...

Kak oiii...
Cuba ko tulis pulak story pasal org2 zaman skang ni yg menggelenyar ltk name anak panjang2.Aku bukan jeles hatta dengki...jauh skali nak busuk ati.Tp aku nyampah la kak.Letak name panjang2...last2 name panggilan sejemput je.
Mohon idea aku ni dipertimbangkan dgn penuh kecantikan.

Yang jelita
~Putri Natasha Afrina Batrisya Isabella Hakhstui~

Anonymous said...

Kikiki...terbaek wokk

Anonymous said...

Setuju pasal buat nama Anak pelik, belit, pjg, pasan mat saleh sgt, spelling nak klu name anak kiah, eje kieyyaaa....

Anonymous said...

Alooo mak.. ekceli i mmg pakai corset ini. Mmg berkesan mak. I bukan penjual dan sama sekali tidak pernak terlibat mana2 bisnes MLM. N utk makluman u i beli jg secara cash hokayyy... no hutang2. Duit i poket i. Ekeke. X salah utk cantik. Jgn badan dh mcm lembu laki dh cari lain br nak siap pasang bdn. Time tu menyesal dh xde gune. Ekeke...

Anonymous said...

Nokkssss... cuba ko bukak entri psl dlm kain ko. Nak jg mak tgok. Havocsss sgt ke u ni... baguih sgt ke u ni. X sabar mak oit...

Anonymous said...

Est-ce que le contenu des conclusions Blogging Sites Divers conduire à une violation du droit d'auteur, Will mentionner la source de l'aide?

Anonymous said...

Anon 22 January 2013 23:28

Jgn badan dh mcm lembu laki dh cari lain br nak siap pasang bdn. Time tu menyesal dh xde gune. Ekeke...

APA KO INGAT ORG BADAN BESAR MACAM LEMBU TU SEMUA LAKI DIA ORG CARI LAIN KEWWWWW?? KO JNG INGAT BADAN KO CHANTEKKK SAMPAI LAKI KO TAK PANDANG POMPUAN KIRI KANAN.. ENTAH2 KETIAK KAU BUSUKKKKKK EIII.. RAMAI JE AKU TENGOK ORG BADAN BODY MELETOP UJUNG2 KENA CERAI DENGAN LAKI DIA APA KES??? LEN KALI KLU NAK KOMEN TU BIAR FAKTA TU BETUL SIKIT

YG BENAR

PERSATUAN POMPUAN BERBADAN LEMBU

Kak Senduk said...

Wahai kakak persatuan berbadan lembu....

Tahniah sbb keluarkan isi hati..kak senduk percaya..dengan kelembuan uollss mampu memikat hati suami..

Pasti suami uollss gemarkan sesuatu yg besar.. big n beautiful.

Akak cadangkan uolllss cuba ubah bentuk lembu kepada bentuk tong beras... mungkin suami uollss juga minat pada tong beras... mana tau kan...

Pada yg feeling kancil tu...kalau badan ko kurus n curvy macam gitar sekali pun kalau muka ko bisa ular tedung selar..sila kukur( menggunakan kukur kelapa) muka uollsss dahulu sblm cerca wanita lembu...

Gitew... mak suka cat fight ni....

Hahahhahahababha( ketawa sambil korek hidung)

Yg benar

Sharifah Siti nur senduk damia natasha zura binti syed dol

Anonymous said...

kennn uolsss.. dah laki taste berbadan lembu dan sasa harus la tetap laki sayang kennn... klu mcm tu uoll.. ramai la makcik2 kakak2 yg berbadan lembu jadi janda sbb kena ditinggal dng laki sbb nak mencari pompuan yg kurus... yg makcik2 kakak2 yg kurus persis kancil tu mesti hidup bahagia sbb laki tak pandang pompuan lain dah.. biar tak pandai masak uolssss asalkan badan ko kancil KOMPEM laki tak carik lainnn.. tak gitchewww?!

YG BENAR

PERSATUAN POMPUAN BERBADAN LEMBU

Kak Senduk said...

wah persatuan lembu dah fight back...

awas ko ..tunggu raya haji nanti laki ko sembelih ko buat korban ke tak...

akak x kisah.. badan akak tetap maintain cantek persis anak patung (sambil belai2 rambut depan cermin)

Akukah? said...

hahahahaha... mati keras aku tahan gelak kat opis ni woiii!!

"awas ko ..tunggu raya haji nanti laki ko sembelih ko buat korban ke tak..." MUAHAHAHAHAHAHA....

ko ni senduk, toksah la gitu rope..

Anonymous said...

hahahahahaaa..aku dah terkena dgn org jual korset nih....cam lahabauuuu..!!

aslina majid said...

Penah la beli korset. Kat mydin je. Tak sampai doploh hengget pon. Salah basuh, rosak ke apa tak la sentap sangat. Haha

Anonymous said...

ntahnye. badan cantik2 mcm nora danish tu pun kena cerai. toksah laa kau dok ngata pompuan bdn besar nnt kena tinggal dgn laki. laki kau kalau perangai cam lahanat, bdn kau cantik mcm neelofa pun, dia gi cari lubang betina lain jugak.

Anonymous said...

si penjual corset pon ramai gemuks kan?
Acaner tu??

Anonymous said...

Betol..korset itu sangat menyusahkan...ha ha best lah..

Manusia yg bertopengkan syaitaaannn... said...

Hahaha.. lawakla uolss ni.. mcm2 debat.. biarla mrk dgn dunia mrk. May be duit mrk dh tiada tmpt nk buang. Dr dok sedekah baik dok beli brg sendiri. Pahala lmbt sg nk dpt dan nmpk. Neraka lmbt lg smpai msnye. Jom2. Kt tmbh dosa dunia kt. Aku suke ni. Lebih2 lg menyesatkan manusia yg alpa di dunia ni.

elly nadyra said...

aduh kak, lawak tul entry nih kuikuikuikui

Anonymous said...

btl tu kak.. dan satu lg.. kebanyakan pompuan ni hangat2 taik ayam je.. tgk yg dh beli tu tong drum jgk.. yg jual pn 2X5..

sally said...

wakakakak =D

ye kak, aku pon da beli. bayo ansur2 ngn osmet, alamat 2 thn abih bayo, pasal bayo ikut suke.. sekse je lebey koset ni. tak mguruskan pon, mbantu mbentuk tu ada la.. sape nk kurus skit, diet la..mkn jgn bkoyan2..rajin2 bace blog kevin zahri ke camtu..

Mr.PinGu said...

iols pun telan glutamix tu dengan harapan nak putih xde kesan pown.. abes duit ratus2 ader. hakkk

misz_hannah said...

senam je kak..
kite diet n senam hari2..
dalam masa 5 bulan hilang 20kg..
dari 70kg, skrg 50 kg..
xde amik ap2 ubat, korset, n etc..
bahagia idop...=)

Shopping Heaven Dot Net said...

Hahaha.. suka part ni "kalau miskin sangat nak jugak feeling pakai korset..ko beli je baju kecik sais s walau ko pakai saiz xxxxxxl... maka ia akan terhasil seperti korset..paham..."

Hamba pahammm kak Senduk! :)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

pernah kena sekali...akak yg tlg promote tu smpai sggup byrkan membership fee supaya ai jd member utk MLM tuuut tu...last2 ai x beli jgk set lingerie tu...mahal gila...5k...dah la time tu ai dah dkt2 nak kawen...laki ai ok apa...biar body ai gebusss dia tetap sayang hokaiii hahaha

Let's SHOPPING Uollss!