ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 2 January 2014

azam apa?

slamat tahun baru uollsss... 
ape azam baru korang?...

bila tahun baru tu lah orang akan tanya kita kan...
sempena tahun baru ni akak ada zam baru dan nak buat perubahan diri skit...
antaranya : 

Potong rambut pendek ... akak nak buat rambut cam bawah ni leh x.. lama dah rambut akak n..nak fresh look lah... nak bg pendek n senang nak urus...sebelah pendek sangat ..n sebelah panjang..so style skit kan...

mudah nak jaga..kemas... nak p meeting nampak nice.. n x lah drastik sangat kan..

so apa pendapat korang..cantek ke aku rupa cam ni..




lagi satu nak kurus.. dah bezaman kata nak kurus..tapi tetap kekal lembu je aku ni... macam2 benda aku buat..makin lembu ada lah...

akak jumpe satu produk ni...sapa pernah makan or pernah tau pasal Raspberry Ketone sila bg tau akak.. macam best je.. akak perlu turunkan berat badan sebab berat aku dah 80 lebih dah.. sapa berat ngan 4 tong gas yer... tengok diri sendiri je dah nak muntah..apa lagi orang tengok kan...

any suggestion produk lain bg ah tau.. x nak mahal2 ..aku x de duit.. murah2 sudah...kalau beratus tu..nak maintain lagi..gadai tanah nanti... aku dintis... 



 thats all for now.. happy new year again... any suggestion untuk next entry..tlh bg tau..nanti akak tulis..

 

15 comments:

Yuki Casablancas said...

style kak senduk rambut tu...
aku like 60juta kali..

nak kurus satu jer kak senduk..

senam senam senam..
tak perlu duit...
cuma sakit kaki n punggung jer la
hihi

Anonymous said...

ahkak senduk,

ko nak kurus tak yah makan ubat uolss...kan ko jugak yg komplen kat entry dulu tu...aku bagi tips ek camana diet ni boleh berkesan..mcm body aku ni maintain dari remajew sampai le skrg dah hangka 4 series hockay..badan aku mcm anak dara uolss..

tips tops nya adalah:-

1. jgn makan berat selepas pukul 8 mlm. klu lapo gak..ko telan je air kosong ke or buat air manis cecah biskut 2 3 kpg..bukan 20 keping ye uolss

2. lepas ko berlapo waktu mlm, bfast haruslah makan berat2 ye

3. tengahari amik light2 jew..mcm sup ngan nasi sikit

4. ptg jgn makan berat lagi dah..cukup buah2..klu lapo gak ko telan je oat..

ko cuba kekdah ni dlm sebulan..gerenti berat ko turun...tapi semangat ko kena kuat tapi berbaloi dari ko buang duit beli ubat2 kurus badan ni..tak berkesan uolss i tell u..

chow chin chow...

from: Yet yg memahami perem n fonen giler badan nak kurus tp melantok tak hengat donia :)

Suria Lekatlekitgurl said...

den makan jamu je akak Senduk.. Tak mahal sebotol RM48.. turun la jugak. sebelum berat mengetong gas... baik cegah sebelum parah. Tapi nak suggest tak sesuai pulak utk golongan akak2.. hahahahaha

Panas >>TESTIMONI TERLAMPAU LUCAH,SEMPIT SAMPAI TAKNAK CABUT KATANYA
Sedih >>TERGAMAK BAGI MAKCIK TUA TU MAKAN SISA NASI ORANG

Nasha bin Rodziadi Khaw said...

akak.. buat entry pasal resepi2!

sue said...

Memang cute kalau kak senduk wat stail
Memang cute n stailo lah akak...nasihat tuk akak tak yah makan produk kuruskan badan ...semua tu menipu..
.jgn makan selepas kol 6pm




Kifli Mally said...

nyossssss
kamus senduk ko tu tambah lagi satu term
Sado: tough gitu ^_^

Anonymous said...

pil figure up.. dulu kita pernah gemuk berat 80+ pastu nekad diet x makan nasi langsung 6 bulan berat turun 20kg.. masa tu umr baru 16 muda lagi badan sng turun.. kalau dh tua mmg kena amik ubat

dik mancis said...

kak senduk sikit sangat ucapan thun bru..kelakarlah u...i like

Anonymous said...

kak sendukkk...tolong buat entry psl kisah hdup kak senduk waktu muda remaja hehe :)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

bai zura said...

salam kak senduk...
Nak kurus kene azam dgn nekad jaga dite k... Cube tgk blog susu sejat ke or kevin zahari ke... tu nak kurus tanpa suolemen laa... saya slalu skodeng...

Nak cube suplemen n tip nak kurus sila laa datang paga fb saya https://www.facebook.com/Yuyaisihat

http://yuyaisihat.blogspot.com/

tq yea...

missalongwani said...

cuber figure up..mmg jadi..tp kene minum air masak bnyak2 la...pastu kontrol makan k...tu je pon...huhuhu

f!fz said...

akak amik fat burner pastu buat body combat pas blik keja ke, ari cuti ke.. buat dlm rumah je... confirm kurus..testimoni diri sendiri..hihihi

Anonymous said...

Try s-recipe, product from US.
Ada jual online (ada rep agent Malaysia). Satu RM180, tp klu ko beli 2, satu jatuh harga 160, kalau beli 4, jadi 140 sekotak. Share2 la ngan kawan2 size lembu yg lain.. dia ada 3 fungsi, burn fat, block absorption and surpress nafsu makan ko menggila tu...sekotak ada 20sachet, minum 15 min b4 bfast. Dlm seminggu, ko leh nampak perut ko dah kurang kedepan, nafsu makan mmg kurang trus, takde masalah cherry berry...aktiviti pembuangan adalah seperti biasa...tapi kena byk minum air...exercise jgn tinggal pulak...
http://www.s-recipes.com/

(website ni tutup cny katanya)

zara zain said...

i like style tu..
sama cam rambut aku skrg nih..
nampak stylo..
caya la..kak senduk..

Let's SHOPPING Uollss!