ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 25 April 2014

Nampak Hantu ...OMG !

hi uollsss.. 

ada kesah akak nak cerita... agak seram skit

beberapa bulan lepas..pertengahan feb x silap akak ... akak duk main komputer kat umah... masa tu dalam kul 2 lebih pagi.. tetiba dengar kat luar bunyi ujan..tetiba jadi sejuk jee... akak pulak duk dalam gelap ..harap lampu laptop je ..malap2 gitew... 

tetiba ngah duk google2..bulu roma akak naik...then ujung mata akak nampak cam ada orang berdiri tepi pintu...hati akak trus berdegup..laju uollssss rasa cam nak tercirit pun ade..akak toleh xde sapa...

the dengar anjeng sahut2.. bunyi cam anjeng menangis... bunyi cam dekat je..

lagi lah takut uolsss.... then akak cepat2 bukak lampu... biar terang...so ok skit...

bilik akak kat umah kakak akak ni dekat bahagian daput...al maklum lah..gajah kan..mesti pilih bilik kat area dapur..sebab senang merangkak malam2 buta cari makanan..peti air lak tepi je bilik akak tu..bak kata kalau nak rasa kehidupan kutub leh trus bukak je peti ais tu trus lompat dalam tu...

tetiba akak dengar macam orang berjalan dalam umah..tapi berjalan seret kaki..uolls tau kan cam ne..kejap slow kejap buat..makin meremang bulu betis akak...

akak berani kan diri..akak kuar bilik then cari bunyi tu.. akan jalan pelan2..then kat ruang tamu tu ada cermin ikea yang tampal2 tu.. then akak jalan ke arah situ..

tetiba ..ya Allah.... apa tu... meremang segala pelusuk bulu akak uollsss... nampak kat cermin tu benda besar.. muka dia buruk sangat.. jijik... mengigil lutut..siap kerkencing sikit kat ujung2 tu.. 

ya allah hantu ke ni..ker hotmama ni...

akak perhati..rupanya itu muka akak sendiri.. ya allah..kusamnya muka akak..x bermaya.. sendu.. cam param sangat...

p/s: sorry muka akak x sama ngan hotmama yer..jauh panggang dr api..

gitew...

amacam hebat x intro akak nak mengatakan muka akak ni kusam dahulu nya..dah hauk juga...

hahahahaahah... korang ingat hantu kan... hantu itu adalah akak sendiri uollsss..

sejak kejadian tu ..akaka x dapat tido lena..selalu dsedih sbb muka akak hauk..kulit akak hauk. ko ingat pompuan betul je ke akan down kalau muka hauk..kulit hauk..akak yang di lahirkan istimewa ni pun jaga kesihatan tau...

walau hakikat akak ni mmg hauk sejak di lahirkan...kulit rentung...akak sedaya upaya nak jadikan diri akak ni seperti adik beradik snow white..agar satu hari nanti akak akan di kucup dengan putera raja yang kacak kaya... untuk mengejutkan akak dari ketidak sedar diri nya akak ini...

uollss nak tau.. akak ni mmg jenis kalau ade produk kecantikan ni akak ni rajin nak cuba... kalau bab nak putih kan kulit ni..uollss sebut je lah apa..semua akak dah cuba..mungkin dah tertulis..yang akak ni mmg akan rentung selamanya..akak redo..

bak kata.. " kalau kekusaman kulit akak membawa akak kebahagiaan ..akak redha"

kannnnnnnnnnn...

tapi sungguh akak cakap...sejak akak cuba makan ephyra ni..kulit akak nampak cerah skit..kerak2 manja mulai hilang... kira dari carta ke 100 akak melonjak ke carta 70 lah...banyak kan perbezaan..muka pun nampak sedikit glow..kalau tutup lampu tu bercahaya lah ..ko mampu?...

selain tu badan bertenaga skit.. 

kadang tu kita nak makan suppliment ni pun kena ikut keserasian kan..tapi alhamdulilah ephyra ni mmg serasi ngan akak...


kalau uollss tengok gambar tu sikit x banyak korang leh tengok perubahan dia tau..awas ek korang...ni akak x pakai camera 360 tau.. sory ek...camera biase je... ni setelah akak makan ephyra tu 1 kotak setengah...tampahan pula akak selalu embun kan muka kat kaki gunung kilimanjaro..tu nampak suci tu

pada yang percaya ..silakan..sapa nak cuba pun silakan..akak cuma nak share je cerita...

sapa yang rasa amik air sembahyang je leh jadi cantek pun boleh.. amik sembahyang tu mmg wajib...sapa x cuba maknyanya korang mmg x sembahyang lah gamaknya...

x salah kan kita cuba..kalau korang rasa korang ada produk lebih meletop..itu hak korang lah..pada sapa yang masih percayakan tanah liat myanmar nora danish tu pun silakan pakai...

akak beli ephyra ni ngan kawan akak...kak Shiema... sapa rasa nak cuba leh p sini

uollss akak bukan nak jual produk tau..cuma nak share je apa akak guna...yang bagus kita share shakan.. yang x bagus kita hanjengkan bersama...x gitu kiah...

kalau x silap akak tengok sekarang ada promosi uollsss... 175 je sekotak..kalau beli dua jadi 170 hengget je..murah kan...x silap akak kalau kat luar 180 lebih rasanya...

yg bestnya kat si shiema ni..penghantaran percuma...apa lagi..berbelanjalah bagi mendapatkan hasil yang terbaik..katanyaaaaaaa....

katanya good bye to kulit dan wajah yang haukkkkkkkkkk...

ramai gak tanya akak..apa akak pakai..so akak share lah... uollsss ni..akak tau nanti ramai lah mulut lahanat yang duk cerca akak kan...tapi ade aku kesah...cerca lah...itu lah ini lah

akhir kata..aku punya blog aku punya suka lah...ko haderrrr

ok lah dah nak pukul 3 pagi ni..kang ada hantu sebenar duk bertenggek sebelah aku..lagi parah...
ok lah nak tido..cau cin cau..

36 comments:

Miss Moon said...

tang rasa bertenaga tuh mmg betol kan .... moon pun minum ephyra ni

Miss Brenito said...

choiiiii tau, ingatkan bebetul lah expose mistik. siap terkencing hujung2 gittew.. senduk sangat kak send ni!!!

Suria Lekatlekitgurl said...

kau memang kelas la kak senduk kalau review produk... cerita seram la sangat. apapun ephyra ni memang feedback dia bagus.. tak dengar lagi la yang tak bagus.. rega pun bagus jugak la. yelah barang bagus kan... kekekekeke

Pelik >>SANGGUP BERKAKI HAIWAN DEMI FESYEN

Puan Hani said...

saspen je lah kak senduk ni tauuuu...debo-debo aku baca mukaddimah tadi. eh nk try lah ephyra ni. mcm best je.

Anonymous said...

Kelest smp meremang bulu betis,nsib baik x meremang bulu pu** skals,klo x merengsa u ols..hehe

fateem fatima said...

kak!! ko mesti nak petik nama hotmama gak khenn masuk dlm cte ko ???ahahahahaa!!
klako ahhh!!LOL

La Cocca Di Papa' said...

akak semayang pakai telekung yg beli kat bandung ke kain pelikat gajah duduk?

Anonymous said...

kak senduk kau memang cantek dah...ditambah pulak dgn amal ibadah wajib dan sunat kann..pas ni kau dah putih cam beruang kutub tu kak..

Anonymous said...

Jahanam punya senduk! Intro cerita kau memang boom

Kniedaz said...

suspen giler....rupa-rupanya review produk..kuikuikui..tapi memang nampak bersih la muka...macam teringin je nak cuba

temboktebal.com said...

Tunggu hotmama kata apa..sian hotmama. Kak send kata dia rupa antuuuu

Anonymous said...

kening beyonce sngt... curlass kau senduk tpi muke tetap haukk
sory akakkk .. byee

Anonymous said...

kening beyonce sngt... curlass kau senduk tpi muke tetap haukk
sory akakkk .. byee

lovelywa said...

wahh nampak beza lah..sesuci bak bulan purnama gituhh!! harus try gak nih..

Liyana Sohaime said...

hanjeng la ko kak, aku pon nak terkencing baca cite ko awaal2, saspen gila, siap samekan hantu ngan hotmama, ujung2 promo produk rupanye, sendok sgt ko kak!!!

Tasha Shila said...

Bersinarnya wajah kak senduk... illumination gitu!!!! kalah hanez suraya!!!

miss shuwa said...

gile suspen aku membacanya.. siot kak senduk.. nasib baik lawak..hahaha

hOtMaMa said...

ko gampang kan nokkk.. ujung2 tetap petik nama mak kannn.. ponjeng!
Oooo patut la kekwat skrg,.. rupanya tahap chantekkkk dah meghampiri skala ratu anai2... ya tuhannn chanteknya ko nokk.. canteknya canteknya canteknyaaaa!!!!

Cikgu Norazimah said...

intro mmg superb ! CN suka ! hahahaa

Zie Syafruddin said...

beriye riye aku baca..keji la konyahhh

Anonymous said...

kak senduk..weol rindu kak senduk yg dlu..now asik iklan jah..we ol sad2 kak senduk..

Malinda said...

kak senduk gambar yg 25 hari tu cute sgt... ^_^

Selipar Putus said...

curlastt ko kak.. dah boleh jadi adik beradik snow white.. :') mukadimmah memang meletss habiss.. hakhak.

Selipar Putus said...
This comment has been removed by the author.
Hotmama said...

gambo sebelum, jantan sikit2, gambar lepas=hauk dan amat jantans

Aila Fadhila said...
This comment has been removed by the author.
Aila Fadhila said...

cpt la update kak senduk..

Anonymous said...

Mentang2 muke dh cantik mcm dewi kawah tasik toba,terus kekwat nk hapdet yer?!?

Anonymous said...

Muke yg sbelum tue pic selfie dlm masjid kew nok?patut ler muker semakin suci n bersinar..ade nur rupanye

Anonymous said...

riz...... windu nya kawan aku sorang ni... rupanya ada blog.... (satu uitm n riz..)

Anonymous said...

Shilake kau kak senduk. Nasib tak menopause aku baca intro tu. Bila lagi nak apdet ni? Nak tunggu sampai pembaca setia kau semua putus darah haid ke nok

Bukan Hotmamak! said...

Ye ker product tu? Ntah2 berkat wuduk yang sempurna... Tu yang terpancar cahaya keimanan....

alialisa said...

mengekek aku gelak ko hhahaha...
take care kak senduk

Anonymous said...

nasib baik yenna tu xrogol kau nokk...

Anonymous said...

bets ek? tumpang tanye-satu kotak RM175 ade bape sachet eh? sehari makan brapa?

joi said...

trimakasih infonya gan...
sangat bermanfaat..
mantap..

Let's SHOPPING Uollss!