ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 25 June 2015

Biadap benau ko yer amoi....

Kisah berlaku beberapa hari lalu....
Mula puasa hari tu cuaca agak redup je..suasana pun sejuk je..maka puasa pun feeling2 di negara timur tengah kannn..

Tapi dua tiga hari ni...panas uolllsss... ala2 bediri tepi unggun api gitew...makanya bila panas..haus je... kalau bukan bulan posa mau aku tegukkan air batu sebaldi...

Tapi ni bulan posa...maka akak bayangkan je lah akak berada di tepi gunung sambil salji turun menghempap ke pipi sambil tiupan angin sepoi2 bahasa... x gitew...nak menyedapkan hati sebab haus lah katakan...

Akak lak balik keje kul 4 petang.. time matahari di ufuk timur menyinar katanya...panassss je...kuar je opis akak nak p kedai DIY sbb nak beli stepler besar....

Sebelah DIY tu ada kedai motor...adalah sekor amoi keje kedai motor ni sedang menyedut slurpee 7eleven berwarna hijau...meleleh peluh slurpee tu kat cawan besar tu uollsss...akak lak terpandang betina cina tu ngah nyedut slurpee tu...


Then boleh pulak dia sedut slurpee tu sambil jeling2 akak... sedut siap pejam2 mata ko...dengan gaya kesedapan amat sangat...sambil bunyi air tu srupppp srupppp... then dia akhiri sedutan slurpee tu dengan bunyi "ahhhhhhhhh" katanya....


Hey naik hantu pulak aku tengok amoi ni... yg aku pun bangang..yg p pandang amoi tu minum kenapa... halahhhh macam budak2 kan... tapi tegugat juga uollssss...


Ikutkan hati mau aku rampas cawan slurpee tu...mau aku kokakkan cawan tu...sabar je lah uollsss....
Tapi ujung2 sempat juga aku beli slurpee waktu nak buka ari tu...x lah kempunan kannn... tapi yang menyakit kan hati akak... time akak ngah picit2 mesin slurpee tu...amoi tu leh lak masuk 7 eleven tu jugak... dia nampak akak then senyum2...


Mesti betina cina tu cakap dalam hati " terpedayalah lah tu aku minum petang tadi"...

Cilakak lu amoiiii...


9 comments:

Che kem said...

hahaahaha..

lawak lah ko ni kak senduk..perangai mcm adik tadika je tau..

selamat berposa kak senduk

Miss Brenito said...

kah kah kah, berjaya tektik amoi cina tuh.
terpengaruh juga kak senduk

Innanie Ariffin said...

Hahaahh memang menduga amoi tu ye!!!

Miz Markonah said...

Hadoihhhhhh hazabbbbb la kau ni kak sendokkkk 😂😂😂😂😂😂😂😂

La Cocca Di Papa' said...

dah namanya kayu api neraka uols...selayaknyalah

Anonymous said...

HAHAHAHAHHAHAHAHA sekarang ko dah buat aku terliur kan air slurpee tu. biadappppp

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Suria Lekatlekit said...

tu syaiton yang terlepas kandang kak senduk ooi.. hahahaha...
terkini >> INI SEBAB ANDA PERLU SHARE KISAH RAYA DI LAMAN SOSIAL

RevengeDemon said...

menarik kak senduk untuk post kali ni. by the way, bukan nak promote, tapi kalau uols nak segar2kan mata, buat2 eye candy, dipersilakan untuk melayari web ini

http://revengedemonic.blogspot.com/

Bagi yang sukakan mamat arab lah. Lagipun tak rugi like dan follow. Silakan uols.

Let's SHOPPING Uollss!