ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 21 July 2015

miss Marigold 5 tahun berturut2 menjadi mangsa cubaan rompak

assalamualaikum semua...
\
Selamat hari raya Aidilfitri

hari ni raya ke 5.. akak nak mintak maaf dr hujung rambut hingga hujung high heels akak kalau ada terkasar bahasa or ada tercerca uollss dengan x sengaja kan...maklum lah blog akak ni x tapis..semua kluar tanpa tapisan lembaga tapisan kan...harap uollss maafkan lah yer...

amacam raya kali ni...meriah ke..akak cuma beraya di puchong je..kalau ikutkan macam kebiasaan akak akan beraya di johor bersama keluarga... tapi tahun ni kami sekeluarga cuma beraya di puchong je..sbb daddy akak kurang sihat...daddy akak dah 79 tahun...kesihatan dia agak kurang skit..perjalanan jauh dia agak kurang selesa... so raya puchong je..apa nak buat..tetap meriah kan..nama pun raya..ko raya bawah jembatan pun meriah uolsss

1st day raya lepas sembahyang kami bermaafan.. ni lah tiba masa bermaafan di pagi raya..bukan x bermaafan di hari biasa tapi di pagi raya kan special skit...

lepas je bermaafan pergi lah beraya umah besan mak..then balik umah...then umah akak di serbu peminat 15 kereta... peminat sangat..sedara lah... x menang tangan akak di buatnya.. basah lencun kebaya akak..melayan tetamu ...ketiak jangan cakap lah macam air terjun di buatnya...

lepas sembahyang jumaat baru lah ronda2 umah kawan2... kira pukul rata lah..sampai malam ..habis kusta kaki, kembong perot... menggajahkan diri makan..maklumlah makanan semua sedap2...bedal je lah..diet lain cerita..x payah lah nak diet bagai raya2 ni...rugi je uollsss

tapi raya ke tiga akak di kejutkan dengan kejadian yang tidak di ingini...

best buddy akak kak cam telah di tetak oleh penyangak malam raya ke tiga...

ceritanya begini... malam raya ketiga akak di rumah dalam jam 10.30 malam...lepak2 layan drama raya kat tv yang menarik walaupun kannnn... then kak cam mesej akak..ajak lepak katanya..so akak cakap ok je..tunggu geng lain respond.. 3 minit lepas tu kak cam call...akak ingat call biase je..akak sempat buat suara2 cute manja gadis 13 tahun.. then dengar kak cam cakap.." NYAH MAK KENA TETAK"... gugur jantung akak... Ya Allah...

sebab dalam keadaan panik akak suruh dia p mana2 klinik 24..akak pun panik..trus roger kawan2 yang lain...akak trus nak gerak ke klinik tu..sbb akak x tau kat mana kak cam sekarang... so mengikut cerita kawan akak... kak cam p klinik tu untuk rawatan...luka agak parah... tetakkan di lengan sedikit di bahu dan kaki... 





di katakan orang tu cuba rompak kak cam.. kak cam lalu jalan agak gelap.. kejadian di Taman Mas Sepang...nama je sepang tapi berdekatan dengan taman puchong prima n taman putra prima...kak cam bawak motor...then ada sebuah motor skuter..warna putih..dengan dua orang ..sekor gemok tanpa helmet dan kurus berhelmet..tahan kak cam ..motor x berlampu..kawasan lak agak gelap...menurut kak cam gaya pertuturan mmg orang melayu...umur lingkungan 20 an.

mereka suruh kak cam bg semua barang dan jangan melawan..kak cam tergamam...then mereka trus hayun parang pemotong daging ke kaki kak cam..sbb kak cam pakai suar jeans kalis peluru..pisau cuma calarkan je...then penyangak cuba tetak kepala kak cam tapi kak cam angkat tangan halang dengan lengan dia yang mulus putih gebu tu...terus terkena bahu..then trus tetak bahagian lengan dia dan trus ke bakul motor..bakul pecah sebab hentakan kuat....darah memancut..

kerana tergamam dan spontan kak cam trus memecut motor dia n trus call akak...sampai klinik doktor kata luka agak parah..darah habis atas sluar...doktor arahkan ke hospital...masa tu kawan akak ada berdekatan dengan klinik..trus bawak kak cam ke hospital serdang...

setelah x ray n rawatan di hospital..doktor bagi tau kak cam mengalami putus urat..muscle injurd..dan retak pada tulang...pembedahan perlu di lakukan sbb luka teruk dan melibatkan tulang n urat...kak cam kena admit trus kat spital...kak cam troma..sambil nyanyi2 lagu elite "Trauma"..trauma yang melanda menikam2 jiwa..sambil akak sahut2 dr belakang..

 sbb kak cam cantek sgt doktor bg plaster teddy bear utk dia..kiut kannn


akak juga nak ucapkan terima kasih pada yang melawat kak cam

kat sini akak nak cakap..sesiapa di luar sana hati2 lah..jgan tayang2 sangat hp korang yg mahal tu suka2...kita duk pose hp barang2 kita..tanpa sangka org sekeliling memerhati..penyangak banyak sekarang..bukan kita tau org keliling kita tu ada niat buruk ke tak..lagi2 macam kak cam..bekas ratu kebaya tahun 1990..miss marigols 5 kali berturut turut.. finalist pengacara jemputan nona 1995..mmg slalu jadi sasaran penyangak...

pada pompuan2 dan jantan yang ada hp mahal..ker iphone 6 bagai tu..sorok2 skit...hati2..skarang ni orang x kira ..ko jantan ke betina ke..kalau dia nak parang ko dia parang gak...bukan kira ko sado ke x ke..ko pandai karate ke apa ke...hati2 tau...letak speed dial no emergency kat hp korang mana tau ada kecemasan trus dial jer..

elok ko ada tangan dah hilang sebelah..x ke hilang nikmat tu...

apa pun korang semua lebih berhati2..akak ingatkan semua..jgan suka2 sangat..kadang2 dalam kita bergembira ada menyangak yang turut gembira dapat rompak uollsss...

thats all..salam aidilfitri dr akak...

muahhhhh...






17 comments:

Suria Lekatlekit said...

aku jadi berbagai perasaan pulak baca entri mula2 seriau.. lepas tu dalam seriau2 aku gelak.. lepas tu aku jadi takut mengenang kejadian tetak tu.. lepas tu aku tergelak balik.. gila aku baca entri ko kak sendurk. apapun pesanan khidmat masyarakat ko amat berguna kepada geng tunjuk2 reta kat orang...

terkini >> INILAH CARA NAK TAU SAMADA ANDA 'HOT' KE TIDAK

crescent said...

kak senduk cerita macam comedy seram gituh...semoga kak cam cepat sembuh dan kembali cantik...eh...btw selamat hari raya kak senduk...

Anonymous said...

eee kongajo sgt raya2 pun nak rompak org. maklumlah dah "puasa merompak" sebulan kan..

Anonymous said...

tak tau nak gelak ke nak kesian. ayat dalam cerita semua buat gelak. tapi dalam masa sama kesiankan kawan akak tu. kalau nak rompak pun rompak je la. nak tetak tetak tu kenapa? pegi la jual ayam ke lembu ke kat pasar. tetak sampai tak mahu

akiss. said...

hadoiii makin teruklah kawasan puchong ni. mohon polis rajin ronda lah. saya selalu dtg sini makan nasi kukus aamir..

Malinda Ismail said...

Setan punye penyamun dlm bulan2 raya camni pon nak buat keje keji camtu....moga penyamun2 tu dpt pembalasan setimpal

Budak Itu said...

takziah kak cam atas kejadian tersebut. Tapiiiiii kenapa kak cam makin berisi ni? rasanya dulu dia kuwus2 jer kans.

Ponjeng sangat kau kak senduk tetibe ada adegan lagu 'trauma', dah la aku terikut sekali menyanyi 'trauma yang melanda menika-nikam jiwa...'

Irfa said...

YaAllah menakutkan betul

kiah ronggeng said...

kak cam pakai jubah hospital pon maseh jelitew

sa'adah by atiehilmi said...

takziah kak atas kejadian.. tapi tak tau nak seram sejuk ke nak ketawa.. hahahaha~ ketawa sepam la kak ye.. halal naa..

Mariana mat jusoh said...

eee... takutnya..
seriau plak kalau tengok org injured mcm tu...
semoga cepat sembuh..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Malinda Ismail said...

KAK SENDUK NAK N3 BARU PELISSSSS....!!!!

hamizah che mat said...

seramnyaa..
KULIT LEMBUT, GEBU DAN CERAH DENGAN ESP

Pil Aborsi said...

Kasihan Pula Q Baca n Lihatnya

Dewi Kirana said...

Obat Aborsi
Pil Aborsi
Obat Penggugur Kandungan
Obat Telat Bulan
Obat Telat Haid

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Let's SHOPPING Uollss!