sesiapa yg berminat untuk beriklan atau membeli produk di blog ini boleh whatsapp ke 60173806280.

Wednesday, 26 July 2017

perasan cantek...perasan hot..perahsantan

seamat pagi uollsss...

nak tanya ni..dah beli rak bilik air akak jual belum?... kalau lom pi beli saya kat FB akak..like n share banyak2 yer... tambah rezeki aku.. ingat tu...

ok.. pagi ni akak nak santai2 cerca je...cerca diri sendiri dan cerca yg lain..

akak perasan zaman sekarang ramai yg perasan cantek kan..termasuk akak sendiri..kalau nak cakap dalam FB atau insta tu jangan cakap le..the king n queen perasan cantik semua ada...sebenarnya akak jelous dengan kecantikan uollss tu.. akak rasa cam nak simbah air panas je kat korang...

tadi akak ada baca harian metro..seorang gadis di kecam sebab buat muka kiut dalam tv akhirnya di cerca rakyat Malaysia...

masa kat berita tu akak ade tengok..masa tu majlis Felda apa thah..ada pak najib dalam tu..tetiba camera focus pada budak pompuan ni buat muka kiut ..kenyit2 mata dan lambai2 manja...


 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 


masa tu akak pun terkezut melihatnya... " halahhhhh feeling nya pompuan ni".. dalam hati cakap mesti viral lah pompuan ni kang...BETUL uollsss ianya terjadi...

katanya cameraman suruh buat muka kiut...ko rasa?..kerana aku rasa CANTEKNYA HAKUUUU..itu jawapannya...

dik manusia kat Malaysia ni sentiasa x kan senang dengan apa ko buat.. ko cantek salah..ko buruk salah..ko gemok kurus salah..segala bagai lah salah...

halah kalau akak pun akak buat muka kiut sbb akak tau masuk tv...akak bukan kenyit mata je dik.. akak bangun..akak hempas2 rambut, akak libas rambut..duck face , monkey face..tonggeng, rukuk, tomakninah bagai...siap akak pos gaya pari pari biawak sekali...di akhiri dengn pose simpul biawak..sbb apa akak cantek...


tapi ko ingat dik setiap tindakan ko ada akibatnya..ada yg puji mmg puji lah..yg jantan konpom lah puji..akak tau sangat lah diorang ni...Nampak awek cun buat lak muka kiut kenyit2 mata sambil lambai2 ni.." aduh cun siot, bergetar teulang pelvis abg dik"..



manakala yg pompuan  lak cakap " eeee...perasan canteknya pompuan ni..geli aku".. betul x?..

biase lah dik... resam lah dik.. akak ni dah lali dah.. akak selalu di keji kerana kecantikan akak yg persis princess ni..akak selalu di hina kerana akak pose cantik dengan kulit akak ibarat telur yg di kupas ni..tapi apa nak buat mulut orang kita x leh tutup..

jangan kata yg comel buat muka kiut orang kecam...yg muka macam baldi buruk pose2 selfie kat fb tu lagi lah di hina masyarakat.. walaupun kekngkawan dia tekan butang like sambil komen2 cutenya..tu semua nak jaga hati je ...

so moral of the story apa ko buat ko kena lah tanggung.. kita ni bermasyarakat.. apa kita buat orang keliling kita akan terasa kan..ibarat pepatah ada mengatakan "CUBIT MONYET KANAN , MONYET KIRI TERASA"..

so behave urself n keep cute..dan pastikan betul2 cute..

ok bye.. akak nak pos barang yg berlambak org order tu..cau cin cauuuuuu

P/S: jangan lupa beli barang akak tau...

9 comments:

Sarah Said said...

Hahaha.. Pagi2 iolls dah sengih2 mcm kerang busuk baca post kak senduk..

MinTy said...

Hahahahahhaha tergelak sensorang.

QisDani said...

hahahaaha kakak senduk poreber princes di hati i.. kipidap kakak hahahahaha

~@num@zh@r! sH0p~ said...

Hahaha senak perot aku dok gelak sorg2 pg2 nih..

naduta said...

Kak Senduk, letaklah iklan nuffnang ke, fb ads kat dalam page ni, pembaca klik kat senduk dapat gak modal beli bedak sejuk, hihihi

Suria Lekatlekit said...

bila jadi viral itulah kena hadap.. ada yang mencerca & ada yang memuji.. apapun dia memang la comel.. aku pun jeles kak hahahaha

Anonymous said...

riz....kita rindu awak...sama batch n kita uitm..fashion design...

Intan ~ Nur Azlina said...

betul tu kak senduk... kite yg kebetulan tgk pun dok...erk erm...amboi amboi silap kenyit mata lg ko time live.

Always update ye, miss u writing buat kita gelak2 time tgh stress

Faiz Daong said...

Kelakarla kau ni. 😂😂😂 teringin nk jmp live adakah sekelakar and selahar ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...