sesiapa yg berminat untuk beriklan atau membeli produk di blog ini boleh whatsapp ke 60173806280.

Monday, 11 September 2017

demandnya ko sundel

akak nak Tanya...

sejauh mana kita boleh terima dengan demand artis kita?...

baru2 ni kita ada baca yg Fattah amin kena bahan kerana meletakkan syarat yg dia x boleh berjemur di bawah cahaya matahari terlalu lama. syarat ni di letakkan atas alasan dia x mau apa2 kesan atau gelap di sebabkan panas matahari.

 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA




sebab Fattah kata setip inci tubuh dia..adalah untuk tatapan peminat.. sebab tu dia nak terdedah..
then semua orang bash dia sbb byk lagi artis2 pompuan cantek xde pun bangi syarat cam tu...

x pernah lak kita dengar fazura ke, erra ke,, siti nurhaliza ke ada demand2 melampau kan... tetiba yg jantan lak demand melampau..

sampaikan rakan artis pun peril dia.. sbb orang anggap si Fattah ni agak melampau...


mengarut kan... sebenarnya mmg mengarut.. tapi rupa dia tu lah sumber pencarian dia.. kena trus putih..mulus.. kayu...supaya job terus masyuk. dia mewakili 11 syarikat yg nak kan dia putih salju uollsss.. dan demi menjaga peminat seperti kiah senah dan joyah yg merasakan lelaki seperti Fattah ni
helok bebenor kan..

mmg lah uollsss... kayu kalau kita jemur lama2 kena ujan panas ujan panas lama2 reput kan.. so nak elak reput kita kena duk kat teduh je...

sekarang ni pompuan2 Malaysia ni nak jantan yg putih2 koreaje kan.. kalau dulu sapa jantan2 yg puteh2 ni semua diorang x nak kata macam pondan.. sekarang rupa pondan yg ko minat yer...

kat asia ni semua  berebut nak kan kulit putih melepak..lagi putih lagi minat.. lagi albino lagi bagus..lagi pompuan2 dan hadek2 jerit2 tengok..

bila kat barat lak semua nak tan kan kulit lagi gelap lagi cantek..semua duk berjemur cam ikan kering tengah panas nak jadi gelap...

itu baru artis..ko x dengar lagi demand2 VVIP tau.. korasa nak tumbuk je tau..

perkara ni biase lah bagi akak.. bila kita dah jadi nama besar.. kita boleh letak macam2 demand untuk keselesaan kita... tapi bila demand tu agak melampau.. ko kena tahan telinga je lah kalau orang maki ko... ini kerana dia mewakili produk2 kecantikan ini.. kalau kang kena panas ko jadi lengan hitam bahu puteh..leher coklat kang kontrak void lak.. so dia kena jaga semua ni tau...ada paham?

kalau kat holywood lagi melampau2 dia punya demand tau.. ni akak senaraikan demand2 artis holiwood yg paling melampau.. setakat demand x leh kena panas ni...x lah hanjeng sangat berbanding ni...



Mariah carey
pompuan ni akan request ni untuk setiap tour atau persembahan dia .straw Kristal yg boleh di bengkokkan untuk dia minum.. yg penting mesti ada orang pegangkan straw tu. 2 air purifier di alam bilik persalinan. dia juga nak assistant yg akan tadah tangan setiap kali dia nak ludah singgam dia. assistant untuk bantu dia duduk di kerusi dan turun tangga. dia mesti nak sofa yg warna gelap x de corak2. yg penting suhu bilik HARUS 75 degree Fahrenheit dan di hiasi dengan 2 dosen Bunga rose putih dan lilin aroma terapi.. matilah nakkkk



Madonna
makcik tua Madonna ni lagi demand melampau. setiap tour dia atau persembahan dia harus ada ramai pembantu sehingga 300 orang termasuk personal chef, yoga instructor, 30 orang bodyguard, setiap makanan haruslah vegan,  dalam bilik persalinan wajib ada 20 line talipon antarabangsa,
dan paling melampau harus ada bunga lili atau rose putih yg di potong 6 inci sahaja dalam bilik...



katty perry
betina ni lak dalam bilik persalinan harus ada kerusi berwarna cream kulit telur dengan matching ottoman, peti ais dengan pintu kaca, lampu dari perancis, tukang basuh tangan dia setiap dia makan dan sesiapa pun di larang bercakap dengan dia di dalam bilik.. babi sangat yer betina ni...




Jennifer lopez
dia mahukan semua dalam bilik persalinan semua harus berwarna putih, langsir, kerusi, lilin, bunga, alas meja, sofa, dan hanya makanan Cuban sahaja di benarkan.. jika ada sedikit kekotoran pada mana2 warna putih tu... sila tukar.. dan hanya orang tertentu sahaja boleh bercakap dengan dia..walaupun dia hanya berada di situ hanya untuk iklan 8 saat dia perlukan semua ni untuk keselesaan... sungguh binatang tau...

ada banyak lagi uollsss... demi menjaga standart katanya... nasib lah najwa latip x demand kan...

so korang baca ni agak2 standing x dengan demand fatah amin tu... lagi satu mereka2 ni semua celebrity holywood yg satu dunia kenal... so kalau nak di bandingkan dengan fatah.. mmmmmm jauh panggang dr api yer...

6 comments:

Suria Lekatlekit said...

hahaha.. aku perasan ko sangat suka kan najwa latip kak senduk
Bagi la abang patah demand.. dia dah lama kegelapan tu
Ni baru nak dapat sinar pada wajah dia hehehe

VIralkan >> JANGAN BAGI JAJAN MASA MAJLIS HARI JADI ANAK KAT SEKOLAH TAPI BAGI BISKUT SIMPLE STICK
Kisah blogger kena saman >> DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. INI YANG PALING MENAKUTKAN

Kak Senduk said...

suria... najwa latip represent biase biase aja ...hahahahah

Anonymous said...

lawak ahh kak senduk....caiiyokkkkkkkk hilang seteress haku

tp wondering gak nape kak sendok suke nau guna "najwa latip"? cer explain sket

Mythical Myth said...

jlo, madonna dan lain2 kat hollywood tu diva. fatah amin tu sape? mohon pencerahan.

Ct Cheery said...

Hahaha...lawak lah plak...sabor jerlah

Ghades Johor said...

Hahaha! Sempat study sis senduk psl retis hollywood. Klu aku kan kak retis hollywood, aku pon demand giler2. Dlm bilik msti nk ade mknan...ade desert... ade tpt karoke. Hahaha! Matilanakkk.. verangan jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...