sesiapa yg berminat untuk beriklan atau membeli produk di blog ini boleh whatsapp ke 60173806280.

Friday, 8 September 2017

Apa SUNGLASSES mampu mengubah wajah?

uollsss semalam akak boring2 akak look around lah wechat kan..opssss... maka ramai lah yg add akak kerana kechantikan akak semulajadi ni...

then ada lah sorang ni add akak...nak berkenalan katanya... elok orangnya... ala2 model gitu... gambar dia semua pakai sunglasesse uollss.. akak suruh lah bg gambar dia x pakai sunglasses.. sbb akak cakap akak nak tengok mata dia....orang kata " dr mata turun ke hati kan"..gituh

tapi bila dia bg akak gambar dia x pakai sunglasses mmg terus dr mata turun ke hati..tapi lepas ke hati trus ke ginjal ke perut dan terus terkentut.. muka pakai sunglasses ngan x pakai lain sangat uollsss..langit dan bumi.. trus hodoh uollss.. mmg lah orang cakap kalau pakai sunglasses ni dapat mencantekkan kan wajah kita kan...sekarang akak percaya

ia menyerikan lagi rupa kita yg kekadang biser pembelah...
bukan je menyerikan penampilan kita .. tapi dia juga menghalang silau cahaya sinaran matahari kan..

lagi2 kalau perempuan yg pakai... uollss trus meletop cantek kebaboom tau..x kira lah tua ke muda ke..herot ke biser ke..semua boleh pakai...baru namak cam artis..

sekarang ni ada macam2 jenis dan variasi sunglasses.. dan sekarang ZALORA ada promo hebat tau. under "WOMAN SUNGLASSES" <------ click="" p="" sini=""><------ click="" p="" sini="">
akak pun naik gila tengok sunglases cantek2 uollsss...dah macam2 patern, berkualiti dan yg paling penting murah uolssssss.... gila akak di buatnya..mmg rambang mata sangat uollsss





CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA


promo terbarunya adalah koleksi Prive revaux.. akak mmg jatuh cinta lah dengan sunglases ni.. lagi2 yg the feminist sunglasess... oh meletop uollsssss.. akak dah bayangkan dah betapa jelitanya akak ketika memakai sunglasses ini...



tapi uollss pemilihan sunglases ni kena ukut kesusaian wajah tau.. x leh main bedal je.. bentuk, saiz, warna semua tu kena di teliti dulu.. bukan ko main sebat je.. bukan apa..takut x kena dengan muka kann.. kang elok2 ko nak cantek trus jadi hudoh lak.. bila dah sesuai baru le santek di wajah...terletak gitu...

ada gak tu akak tengok muka x lah brapa lawa.. tapi bila sarung je sunglasses trus jadi jelita yer.. mmg pun.. so sunglasses ni menaikkan seri wajah?... yer kot

lagi2 sekarang nak ujung2 tahun ni mood cuti dah sampai.. kena lah cari sunglasses sepasang dua buat bercuti.. x gitu uollsss




dulu waktu akak blajar kat university akak ada berpuluh2 koleksi sunglasess tau.. hari2 tukar kalau p kelas.. sampai kan kalau akak x pakai orang Tanya.. mana sunglases ko?... sekarang ni entah hilang kemana thah.. tu nak kena kumpul koleksi balik tu...

waktu zaman akak dulu semua duk pakai sunglasses besar2 mata belalang...ada gak yg pakai warna warni.. rayband lah..macam2 lagi tau.. kalau hilang mau naik hantu ... kawan akak kak bed kalau x ada sunglasses mau murung dia satu ari..

tapi sejak akak dah bermata empat ni kena pilih betul2 supaya pandangan akak x lah terbatas kan..

melalui zalora woman sunglasses ni ada macam2 jenis sunglasses tau.. uollss boleh senaraikan dr yg murah hingga yg mahal. boleh juga buat pilihan "popular" dan boleh pilih mengikut jenama kegemaran uollss...

x payah lagi uollss pi kedai.. click click je sampai umah..

cam ner nak beli dari zalora.. senang je uollsss... kena celik IT skit ek.. download je aplikasi ZALORA untuk android atau ios. then daftar dan trus leh shopping. search by woman sunglasses.. trus beribu pilihan kluar.. sampai muntah ijau ko nak pilih..




nak pilih ini tetiba jumpa lagi cantek..dah rasa ni cantek..jumpa lagi meletop.. sungguh uollsss.. dah lah senang murah lak tu.. ada promo diskaun bagai lah dengan zalora ni..

zaman sekarang ni senang je click2 je beli trus x yah p kedai lagi... yg penting dalam zalora ni semuanya ORIGINAL dan ada warranty tau... so don't worry lah uollsss...







mmg menarik semuanya... akak yakin korang akan meroyan tengok koleksi dia.. akak dah sambar dua.. kalau nak tau kena lah tunggu nanti akak tunjuk...

so apa lagi uollsss lets shopping kat zalora . click je kat sini trus sampai tempat di tuju ----> "WOMAN SUNGLASSES"

1 comment:

Suria Lekatlekit said...

aku ni muka size kanak kanak.. susah kalau nak beli sunglasses.. kadang2 aku beli yang kanak kanak punya je kak senduk. Alah.. sapa tau design dia macam adult jugak hahahaha

Kisah blogger kena saman >> DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. INI YANG PALING MENAKUTKAN
VIralkan >> PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM) DEDAH CARA MEREKA BANTU MANGSA AHLONG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...