sesiapa yg berminat untuk beriklan atau membeli produk di blog ini boleh whatsapp ke 60173806280.

Thursday, 5 October 2017

FB Live tahap Anjeng liar punya

ari tu akak ada sebut2 pasal orang duk buat fb live pasal mekap yg entah apa benda kan.. ni ada lagi story pasal fb live akak nak komen sikit..

dalam dunia ni banyak manusia yg kadang kala di lahiran mungkin semulajadi gila atau terencat akal tau..tapi yg mmg sengaja mengilakan diri atau menerencatkan dirinya ke apa pun akak x tau

ari tu saja je akak menganjeng akak kata " jangan sampai aku buat live pakai bedak kutikura yer".. rupanya ada lagi binatang yer dari akak...

akak mmg x leh hadam dengan org2 macam ni.. bukan cemburu ke , bukan saja2 cakap ke apa ke...

macam mana terlintas dalam kepala ko ..KO BUAT LIVE KO TENGAH TIDO.. dari nak tido sampai ko tido sampai ko bangun balik..then sambung ko pi jamban p basuh muka sarapan..akak neves lah...



aku pun x tau lah macam mana aku leh ter-add ko dalam fb pun x tau.. tetiba terjumpe manusia yg macam ni...yg akak jadi gila memikirnya dapat 2000 lebih like dan lebih 3 ribu komen...akak delete je fb ko block terus...sungguh ni akak x tipu.. akak x screenshoot pun sbb terlalu marah uollsssssss

sebelum tu ko buat live lipat baju kat dobi.. dengan xde berinteraksi apa2..sambil2 senyum2 lipat baju...akak pun x tau orang macam ni pun ada...pas tu ada lak yg komen " comel lah awak ni..pandai lipat baju".. then dia tersipu2 malu... ada pulak yg komen.." wah OPPA"... apa oppa..opah kau!.. ko dah kenapa ponjengggggggg

kekadang tu live yg bukan2 je..live tengah bawak kereta... pandang depan je..senyum2...ko tunggu2 kot ada orang puji dia cantek ke..puji dia kiut ke apa ke kannn....lagi satu yg paling anjeng adalah bawak keter camera phone tu mengadap jalan.. sepanjang perjalanan ko drive tu ..ko live ngadap jalan.. sambil background lagu Hindustan sepanjang jalan...ko ni ukur jalan ke apa.. ke ko jadikan live video ni sebagai dashboard cam ke apa... ayooooo.. bila akak komen..dah kenapa gila ke apa live ngadap jalan..dia trus block akak...

entah lah uollssss.. manusia yg kekadang berperangai binatang ni banyak muncul sekarang ni... ada tu live fb tapi camera tu ngadap tv...tv1 lak tu..ko dah kenapa anjeng... panas hati je aku tengok...

macam2 perangai ada.. live tengah mandi, tengah bakar sampah, tengah bawak motor, live tengah ngadap sungai.. korang ni dah kenapa ek...

adakah zaman sekarang ni mmg zaman menghasilkan manusia gila ...akak rasa stress terus lepas tengok..nasib aku pakai wifi free masa tu..aku pun tengok lah apa yg cuba ko sampaikan...adakah dia live bg sapa2 yg x dapat siaran tv1 satu ke hapa.... halahhhhhhhhh...

entah lah uollss akak x tau lah.. stresss stresss...

lagi satu semalam..nak Tanya semalam mmg hari live mekap sedunia ke apa.. ko nak promote produk xpe lah kan...tu kita leh lah terima...exception lah kan .akak scroll fb semua dok live mekap ...dekat 100 orang agaknya buat live video serentak... neves lah...









maaf le kalau sesapa dalam gambar ni korang kenal ke apa...akak x anjengkan yg ni,,cuma cakap je..ni antara yg live semalam... ada banyak lagi tapi x kuasa lah nak screenshoot banyak2...

ahhhh lantak ko lah sane..kalau agak2 ko anjeng sangat aku block kan je... abis cerita...

stay tune ..jap gi akak nak buat live garu telo.. pastikan like banyak2..

bye

7 comments:

Klebang Melaka Homestay said...

Kak tak tengok live suami isteri tengah gado sebab tak beli ubat nyamuk? cam ***** je

shahsha said...

haha. adeii, semua pakat jadi batak like. yang kaki gym, dok buat live tunjuk biceps sdiri n kawan2. konon dah rasa kacak. yang girl dok buat live makeup, yang adik2 live muka sambil angkat kening dan senyum2 budget cute.memamng gila ah budak zaman sekarang. yang lagi stress muka pecah pun budget cute juga, live sambil dok buat muka macam anjing.

wani ezryl * said...

ahaha live ni tak ada S.O.P. kot, tu yg mcm2 jenis live ada; yg bukan2 live contohnya tgh mkn, tgh drive semua tu. kadang bila bukak live org and tengok cerita dia macam tak de arah tuju.. contohnya shoot dia tengah berjalan, lepas tu tak cakap apa-apa & kita pun tak tau dia nak buat apa sebenarnya, terus je sy keluar.

kesimpulannya kita sebagai viewer ni ada pilihan untuk tengok/tak. tak de demand, tak de supply. disebabkan ramai yg menengok tu la yg jadikan orang tu tambah-tambah semangat lagi nak post live.. walaupun kadang livenya tu tak de arah tuju pun. hahah

Amanda Suria said...

Hahahahhaa...win entry ko kak senduk oiii...aku pu kadang pelik apa la yang bestnya live2 ni semua...kalau boleh berak live pun dia nak buat...choiiii

isketambol said...

Yang hadap n sangap buat live ni diorg tak de life di alam fana ni noks..kurang kaseh syg n dambakan belaian n perhatian. Neves mak dgn puak2 ni.

Anonymous said...

kipidap kak senduk...i likeeeee

Suria Lekatlekit said...

tak lama lagi ada yang buat live berjimak kak senduk ooi.. ko tunggu la hahahaha


VIralkan >> TENGOK APA DAH JADI LEPAS GUNA CHARMS FOUNDATION & STAR GLOW SCRUB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...