sesiapa yg berminat untuk beriklan atau membeli produk di blog ini boleh whatsapp ke 60173806280.

Friday, 10 November 2017

Gegar vaganza musim ke 4 team aishah...

hi guys.. lama x bersiaran kan...

rasanya dah dua minggu blog ni krik2..

sejak geggar vaganza 4 start akak agak sibuk skit.. akak jadi admin utk fan club Aishah sempena gegar vaganza 4 ni.. manage tiket utk fan.. rotation sapa pegi konsert dan macam2 lagi...


 
CLICK MORE--- FOR MORE STORY
 


bg akak GV ni bagus bagi menaikkan balik nama artis2 kita yg dulu2 menjadi pujaan ramai.. bg akak GV4 kali ni semua2 artis2 yg bertanding mmg hebat2..semua ada aura dan keistimewaan tersendiri...

selain nak manage GV ni..keje akak yg berlambak2 ..nak buat marketing bagai..mana business akak online lagi..mana kan pasar malam lagi..ohhhh akak busy sundel...

masa akak kat GV macam2 benda akak tengook... mananya peminat fanatic..mana yg bersorak macam nak terkeluar anak tekak pun ada...

nak aku bantai jer rasanya.. next event kalau sempat akak rakamkan utk korang...

mmg lah program ni utk ko fun fun2..tapi mmm susah nak cakap..nanti orang cakap akak budget ustazah lak.. tapi agak2 lah kan...

bercakap pasal GV ni...akak kan team Aishah... akak x lah kenal kak aishah ni dekat sangat..tapi one of BFF akak ni dia adik angkat aishah...dia ketua fan club aishah..so akak pun secara tak langsung rapat skit lah ngan kak aishah...

kita selalu menggambarkan kak aishah ni dalam dunia diva divana yg vass gitu kan.. tapi kak aishah adalah seorang yg humble sgt... perubahan dulu hingga sekarang mmg banyak.. lebih keibuan..kelakar.. senang di damping.. soft spoken...akak admire dia sgt...

kita tau yg dia ni mmg tahap diva kan.. tapi dia sendiri x pernah menyangka yg ramai gila peminat dia.. dia ingat orang dah lupa pada dia.. x kenal dia...

jgan gila2 dia pernah masuk top 100 billboard chart tau... dengan suara dia yg x berubah sejak dulu.. setiap kali dia nyanyi akak meremang bulu roma tau...



nama dia makin meningkat naik bila minggu lepas dia pakai baju macam sarung peti ais masa konsert..kami fan club pun terkejut uollsss.. baju tu menampakkan kak aishah cam almari bergerak yer...

bila di selidik2.. rupanya yg buat baju dia tu designer terkenal uollss... baju tu mmg teruk..sampai dia kacau konsentrasi kak aishah masa nyanyi... nak nangis kata kak aishah.. tapi sbb baju tu siap on the day konsert so xde backup lain.. so kena lah pakai gak...



lepas konsert dia stress sgt.. yer lah diakan badan besar ..bila baju dengan bahu cam org main ragbi.. besar.. Nampak dia kepala kecik badan besar.. dengan tudung x kena...yer lah nak perform..tekanan lagi nak nyanyi.. baju lak cam tu.. korang paham kan...

lepas konsert viral terus pasal baju dia... bukan xde orang nak sponcer.. baju yg dia pakai tu pun sponcer gak..tapi as a designer.. u should know ur customer proportion ... besar ke kecik ke..warna apa sesuai..for kak senduk.. as designer u fail.. u should study.. ni dengan baju besar..terpaksa pin2.. macam last minute punya baju tau.. konsep asal ada jer...

akak malas nak sebut sapa buat.. korang google2 lah sapa.. mesti jumpe..and deigner tu x cakap apa2 pun since that day...

lepas je viral..akak n azami serta kak aishah di hujani beribu soalan and tajaan nak buat paju kak aishah.. sampai pening kepala nak pilih..ada nama biase sampaikan ke nama besar nak taja...

persoalan nya ..di mana mereka semua sebelum ni...adakah mereka mengambil kesempatan atas apa yg berlaku...so sekarang ada few designer yg dah kami agree utk buat baju kak aishah for this next punya konsert.

the thing is... semua netizen menunggu macam mana rupa baju kak aishah nanti..sbb semua berebut nak buat..sampai kak aishah x sangka ramai gila nak taja pakaian dia.. bukan sahaja pakaian.. macam2 uollssss...mmg rezeki dia... sampaikan berita liza hanim dapat markah paling tinggi minggu lepas pun orang x peduli...



ok lah that's all for now...pada sapa yg nak jadi fans aishah untuk GV4 ni boleh contact di facebook Azami Fatis ... dia ketua dalam group tu..

dan jangan lupa untuk like gambar Aishah di instagram dato sri vida bagi anugerah gelora DSV.. atau follow instagram kak aishah di @aishahjmm atau facebook wan aishah wan ariffin..

that's all for now uollss... see u..

1 comment:

Suria Lekatlekit said...

walaupun berubah imej suara kekal lunak merdu di sukai ramai.. memang baju dia nampak buruk sangat so sesapa kat tempat dia pun stress.. habis la designer baju tu.. hilang kredibiliti lepas ni

VIralkan >> JERAWAT JADI MALU DENGAN ORGANIC DETOX CLAY MASK (OCDM)
Kisah blogger kena saman >> BLOGGER PERLUKAN RM40K UNTUK FIGHT KES SAMAN SIVIL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...