ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 11 August 2008

di tag oleh marina hunny



“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”It has been done according to the following rules:


1. The winner may put the logo on her blog.

2. Put a link to the person you got the award from.

3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees
entah lah akak disuruh membuat ucapan paling cretive katanya..akak pun kurang paham..karang x buat ade ler pulak yang sentap ikan puyu nanti...konon2 anugerah blog paling meletup le gamaknya..baik lah....akak kurang paham sape lah gamaknya yang reka benda ni...nak kena sepak tul ngan kaki kiri ni.....
ucapan akak:
first and for most i would like to thanks to all the bloger yang telah membaca blog akak setiap hari..akak tau akak cantek dan memukau dan rupa akak lebih meletup beratus kali ganda dari muka hotmama yang adoo kiranya itew...walaupun akak bukan perempuan yang di lahirkan mempunyai kerang di bahagian kelengkang kaki tetapi mempunyai keropok lekor...akak gigih menjalani hidup yang serba serbi menarik ini..terima kasih juga ditujukan oleh kak cam yang berwajah pelangi dan kawan2 yang kurang sentap dengan kata2 yang berbisa dari akak sama ada dalam blog atau secara lisan...lisan katanya..begitu juga akak ucapkan ribuan terima kasih kepada ita itu kerana sering membuatkan air liur akak mengalir bagai nak gila kerana blog dia yang sering memberi akak selera nak makan dengan gambar makanan yang sedap2 itew dan seterusnya membuatkan akak tak jadi nak diet dan menjadikan badan akak seperti lembu yang mengandung sulung...tanpa kata2 nista dari bloger yang lain juga hidup akak kurang bermakne... tak lupa juga pada suami akak mathew maconahay kerana sering paham dengar kerenah isterinya yang melampau2 ini...dengan ucapan abang berry sayang abang..tidak dilupakan kepada Loreal kerana tanpa sponcer dari anda mungkin wajah akak x seindah dan cantek melampau2 seperti sekarang..dan kerana mu loreal akak terselamat dari tawaran bedak kutikura daripada menjadi spoke person mereka...thanks sebab memilih blog akak sebagai bloger paling meletup yang meriah..terima kasih , thanks , domo arigato...hidup mesti ceria lupakan kesensaraan meriah uolls....to the all nominees good luck..dengan ucapan meletup ke blog korang?...mmmmmm
akak serahkan award ini kepada:
hotmama
ita itu
adriana
umi mia
niezarm

13 comments:

marinahunny said...

huwaaa..malatop gtu ucapan akak..saya sengaja bg sbb tau akak pnya ucapan mmg mampu mengeluarkan air mata saya...hahahahaha

marinahunny said...

kak, singgah amik award baru ye..saya bg khas to kak senduk coz blog akak mmg menghiburkan saya..

ita.itu said...

kah.kah.kah..setan ko tau..bab kerang ngan keropok lekor tuh aku tak tahan..satu opis dgr aku gelak..kah.kah.kah

NieZearm said...

oh tidak....! kena bg ucapan plak ker?

umie said...

aduiyaii...ucapan akak mmg meletops abiss...hahahaha

hOtMaMa said...

hanjengggggggggg..! pengejian terhadap mak yg berjiwa suci lg murni tetap ada kan..! awas.. nantikan pembalasan dari mak! mak syak ita itu tuh dah mereng2 sket bila tengok blog ko kan... tengok arr dia leh gelak tak kira tempat dah..hahaha!!

IBU KUMBANG said...

Wah.. I like... ni kalah Azwan Ali punya ucapan ni...

darling8tabby said...

kelas...sana sini award kan..
i nak link ur blog to mine nah!

ita.itu said...

hotmama-kah.kah.kah..tu la aku jd mereng kawan ngan korang berdua nih tau..haha

one love said...

1st time reading ur blog setelah diwarwarkan oleh umimia beberapa kali...

cantek u nih! (ikhlas cakap...)

Umi Mia said...

oooo...ada tag untuk aku ghope2nya....

kahkahkah.....kopok lekor yer akak....kelassssss...

semekom onelove...ooo puji kak senduk cantik yer...mana lagi cantik...saya ker dia...jawab cepattttt.....awas jgn salah jawab...

arenaKu uKanera said...

apa kesudahan tragedi cekodok udang? ceritalah... ceritalah... ceritalah... (Ogy dalam filem Memori)

tamat kat sarapan pagi tu ke?

one love said...

umimia,
balik lah blog awak..
saya puji awak kat sana!

ish, memalu le sikit woi umimia!

hehehehe :)

Let's SHOPPING Uollss!