ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 26 September 2008

akak mintak ampun sujud to uollsss! selamat ari raya uolssss


di bulan yang mulia lagi berseri akak susun 20 jari iaitu jari tangan dan kaki untuk memohon maaf pada semu..pada yang akak selalu dan mmg sengaja cerca akak mintak ampon banyak2... yer lah bukan ape insuran mulut aku 56 juta pound sterling hargannya..kalau aku x melezer xde lah orang nak saman aku kan..kalau xde orang nak saman or koyakkan mulut aku xde lah insuran nak bayar aku duit tu kat akak kan... kan...

so uolssssssss........sesi memohon ampun ler....
to kak bed : nyah sempena hari lebaran yang bala menjelma lg dua tiga ari ni nak mak mintak maap kat ko dr ujung kaki mak yang bersaiz 9 ni sehingga hujung rambut baru mak kat ko...mak selalu panggil ko gajah..walaupun mak tau ko kancil sebenarnya..walaupun perut ko lebih besar dr hotmama..ko kena ingat yang mulut ko x lah sehazab mulut hotmama..dan mak yakin ko 100 kali ganda cantek dr semua binatang kat hutan tu..mala muka ko sejuta kali lebih chantek dr mak..mak akui nok..muka ko terletak.. saiz betis ngan lengan ko ideal..kelopak mata ngan bibir ko dambaan setiap jantan...ni bukan cerca ok ni puji....amponn noks..maap yer noksss...mak sujud kat ko ni..dan macam sembahyang dah aku ni....mak doakan raya ni ko akan lebih ceria sebab raya ni banyak makanan..mak tau kalau ko di beri pilihan antara jantan dan makanan ko akan pilih makanan kan ..so selamat ari ya maaf zahir batin nok...kita 0-0 yer noks...mak pun same
to hotmama : nyah mak mintak ampun bebanyak kat ko..mak tau mulut mak same hazab ngan mulut ko...so kira 0-0 kay..pasal laki ko nak pepek tu mak dah lupakan dah..ape nak buat nokss..mak yang silap..kalau laki ko nak pepek pun ..dia berhak dapat..sebab ko bini dia kan..so what?...so buku dosa mak kat ko kira dah kosong lah kan..so nanti mak penuhkan balik lepas raya yer nok..nanti kalau sempat mak ngan kak bed rempit ke kg jumbang jumpe family ko...

to boss akak :
thanks Sue thank Mie..sebab setia melayan kerenah akak yang agak hanjs di office...to boss akak mintak maaf kalau akak termalas or teronline waktu keje..maaf yer boss...kalau terkasar bahasa or ter silap kata maaf kan i yer boss...both of u are the best boss ever...thanks boss.. selamat ari raya maaf zahir dan batin yer boss..xde duit raya ker boss?

to kak cam : oh kak cam ku sayang..mak mintak maap bebanyak sebab mak paling banyak buat silap kat ko..sehari mak x cerca ko mesti x lengkap idup mak nok...tp ko seorang yang tabah dan gigih..mak tau hati x ko senipis kulit ko..ko mesti dah maapkan mak kan nok..syukur...thanks nok...mak harap ko gembira raya ni sebab raya ni mesti ramai laki2 orang datang beraya kat umah ko..so mak cadangkan ko pi lah jahit semua jala lama ko..senang ko nak sauk laki2 orang tu..selamat ari raya nok...

to kak nita : hello bro..gua mintak maap kat lu...gua tau walaupun muka lu ganas..tp gua dapat lihat hati lu yang tulus iklas..sebab tu ramai tuuuuuuuuuutttttttttt sayang kat ko (censored)..lu selalu bantu gua dalam ape benda..gua nak mintak maaf kat ko dr ujung kaki hingga ujung rambut baru potongan rihanna gua ni..kalau ade salah silap kita same2 maapkan yer...so bro kira 0-0 lah ek...

to meen zuleyka kakak wartawan : hey popuan cantek...mak nak mintak maap kat ko kalau ade ko terkecil hati ngan mak ..walau sekecil kuman pun mak mintak maap yer nok..segala salah silap sila ampun kan yer..raya ni mak nak terjah umah baru ko yang memukau setiap lapisan masyarakat tu ek nok...

to tona : walau pun ko jarang2 ade ngan mak..mak nak mintak maaf ..sebab kekadang tu mak ter mengumpat ko dr jarak jauh kan..so maap yer nok...0-0 ek...

to pn cokelat : nyah mak mintak maaf kat ko sebab mak cuba rampas laki ko..mak tau ko sentap sebab mak beratus kali ganda cantek dan beratus kali ganda berpeluang untuk dapat laki ko..walau pun mak tak penah face to face ngan muka ko yang agak pempelah bumi tu..tp mak rase macam kita dah kenal dr zaman nabi lagi...so mak mintak maaf yer nok..ko jagan risau pasal yeop..sebab raya ni mak cuti goda dia..naik dr cuti raya mak akan sambung sesi rampasan yer..so selamat aidilfitri nok...

to kak jah : wahai kak jah ku yang bisa pembelah..mak mintak maap kalau mak ade salah silap kat ko nyah...walau pun kira sering cerca secara maya..mak tau kadang2 mesti ko sentap ngan mak kan..so mak mintak maap yer...so kalau mak x dapat rampas laki cokelat lepas raya ni mak cuba untuk rampas laki ko pulak yer..sebab tu mak mintak maap ngan ko awal2 yer..so salam lebaran uolsss...

to ita itu : nyah akak mintak maap sebab akak ade tercerca ko sikit2 dalam blog...thanks sebab selalu lawat blog akak..ape pun untuk hapi2 je kan..ko kim salam at atromen yer..kalau ade mase akan ku rempit ke umah ko raya ni..

to izal and cyberwira : nyah walaupun korang selalu cerca mak secara maya..x tak sentap ok..sebab mak tau cik gayah macam korang ni mmg mulut lahanat..so mak nak mintak maap kalau ade terkasar bahasa dan terlanjur kata..selalunya mak bukan tercerca tp sengaja cerca pun...so mak mintak maap bebanyak ok..

kepada bloger lain : kepada yang akak x sebut name tu tu akak mintaak maap sangat..yer lah mulut akak ni kan agak hanjs sikit kan..mane lah tau korang terase ker..so akak nak mintak maap bagai nak gila kat korang kalau ade kekasaran bahasa dan terlanjur perbuatan..so akak harap raya kali ni bawa berkat korang sumer.. so berhati-hati di jalan raya...semoga anda selamat tiba..ucapan selamat hari raya..dr kak senduk untuk semua..dr kat senduk untuk semuaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


rambut baru akak sempena raya tahun ni..chantek x?

24 comments:

cokolat said...

nok aku maafkan ko nok... cukup2lah usaha godaan ko tu nok... walau lepas raya sekalipon.. aku dah pagar yeop aku nok...!!
siyes nok.. aku suka ko nok.. waaa.. lesbo!!! walaupon molot ko taraf molot hanjeng nok... tapi aku tau ko baik nok...
yer.. mmg rasa dah kenal ko sejak zaman nabi lagi... hahahah!!

selamat hari raya nokkk!!!
harap ampun segala terkasar bahasa..

salam raya
cokolat, yeop & budakkecik

IBU KUMBANG said...

chantek rambut ko nyah! dengan pertanyaan, rambut tu asli ker photoshop hehehe.... Selamat ari raya maaf zahir batin

Cyberwira said...

Tumpang tanya Dewan bahasa dan pustaka : Apa yg di maksudkan dgn CIK GAYAH?.. ada sesiapa boleh translatekan utk aku..

www.cyberwira.blogspot.com

Cyberwira said...

Untuk Kak Senduk Binti Sudip Sumbing.. saya pun nak mintak maap sebab selalu kutuk akak kat alam maya ni.. walaupun niat di hati teringin nak beristerikan akak.. namun apakan daya..akak dgn saya ibaratkan jauh pepek dari ciknek..(Ni nak bg ampu sikit ni) walaupun akak ni cantik sgtttttt.. sehinggakan sya tgk bulu kaki akak tu... sampaikan terliur air peluh ketiak saya..namun mustahil untuk melahirkan zuriat akak nanti..

Sembah Dewa Murugan dan sujud Puaka dari saya kepada akak senduk binti sudip sumbing..

Dengan ucapan..BILA NAK KUAR DATE DGN I ????

www.cyberwira.blogspot.com

izal said...

to kak senduk aka rihanna katanyer..

slamat raya ye sund...aku pun nak mohon 21 jari kaki & tangan & konek atas kesilapan atau ke hanjengan molot masa bagi komen nih....

raya2 ni jgn lupa hapdate tau ponennn....aku slalu nak liwat ehhh lawat blog ko nehh...

0-0 yer jenggg...hehehe

ita.itu said...

kak..haha..nih mintak maaf ke..tp ttp melaser kan ko..haha..apa pun aku ttp suka mulut ko yg laser itu...ko lah pujaaan hatiku..hehe...raya dtg la umah ye nok..hehe..maaf zahir batin ye nok

Cakap Kosong said...

kak senduk, tak de sape terasa hati dgn cercaan kak senduk tuh.sebab menghiburkan.selamat hari raya dan selamat berambut baru.raya ni jangan lupa update.

K.Jah said...

mak pun sama nok! mak mintak mahap dr ujung rambut blonde gorjes sampai la ujung kaki bercutex mak. mak maafkan cercaan2 ko selama ni dgn syarat jgn buat lagi!

mak dah bagitau carlos. dia kata ok dan mak pun rela dimadukan tapi dgn 1 syarat. ko mampus BERANAK ke noks???

wakakaka!!! slamat hari raya! 0-0 haa...

Nad Eusoff said...

chantek gile rambut kamu!
sesuai!!
nyway happy raya ya..

suw said...

tantek tantek rambut mu :P

@k@kPOKPEK said...

kak senduk, @k@kpokpek pun menyusun 20 jari memohon ampun dan maap ye...

@pp x sempat buat rambut, hairdresser nyah @pp dah coti balik kampong.. huhu..

KV said...

wah, chantekk nya rambut baru.\selamat hari raya ahkak. Maaf zahir dan batin.;P

Mama_Nofal said...

camat ari raya to kak senduk too...lawa rmbut..asli ke pelesu tuh :D

orangrawa said...

wah..memang rihanna gitew

Umi Mia said...

meletops rambut kak senduk oooi...jeles aku nengok nih....ala rihanna katanya yer.....rihanna nengok pun nanges nih.....

sesamalah kita.....takder terasa apa pun ngan blogger2 nih....nak terasa apa....buat orang happy lagi ada.....selamat raya akak senduk ku sayang.....mmmuuah.......

Cyberwira said...

aha.. chantek rambuk ko kak senduk.. sama taraf dan sama chantek dgn rambut nenek aku. sesuai sgt!!!!

hilda said...

wahh!! kak sensuk dah cam muker ala ala elly mazlien aa...

VersedAnggerik said...

Like the hair! Very the vogue!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Mohon maaf andai ada terkasar bahasa.

Nikli said...

Salam Aidilfitri
Maap Zahir Batin..

:)

Hafez Zahruddin said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!

saja je buat bising. Jarang masuk blog ni harus aku buat havoc.

Kau sombong kan, tak lawat blog aku.

:-)

Hafez Zahruddin said...

Tak perasan rambut baru uoll. Wah womannya! Woman ke?

pearlEJ said...

salam aidilfitri, maaf zahir n batin utk kak senduk..

Mrs Maznan said...

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin to akak sekeluarga! p/s: like your new hairdo! kalau rihanna tgk trus dia sujud ko kak!

Aleeya said...

he he samat ari raya gaks!dah2 le tu beraya nye, nak tengok gambo rayeee akakkkkkkkkkkkkkkk

Let's SHOPPING Uollss!