ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 20 November 2008

Dinner Plz Help Me!

hujung bulan ni akak ade dinner ngan MAS company..and tema dia adalah

WORLD CULTURE ...
ade idea tak akak nak pakai ape...bukan Tradional costume tau..its "WORLD CULTURE"..
Atleast akak leh buat persiapan ape akak nak pakai..ni company dinner tau...

plz pzl plz help me ....

18 comments:

ita.itu said...

kak..ko pakai baju mcm tarzan..x pun ko pakai baju daun just ttp anu ko je.kih..kih.kih

NieZearm said...

pilih la negara yang senang nk dpt buat baju.. maxico ke, belanda ke, brazil ke, paris ke.....

Mrs Maznan said...

akak ko pakai ape pun cantek!!! tetiba lari tajuk..hiks..

arep said...

tema dia menarik..
pakai baju MAWI.. sb mawi kan WORLD>..
matilah lari tajuk jugakkk

Anonymous said...

kak,
tema dia tuh merujuk kepada ketamadunan la tuh...harus la akak memakai purdah dgn menutup muka....!!

Umie said...

Kak..ape kata ko pakai sari kak...solek pulak mcm ala2 kajol gittew..perghh,meletops kak!!!

Monkey D Luffy said...

pakaian namibia.. ok?

Nad Eusoff said...

pakai nothing kak..lagi meletopss wahaha
bukan setakat world culture jadiknye..jadik susu kultur plak..
hikhik

orangrawa said...

Kak senduk....pakai tudung litup..ala-ala Mesir culture gitew!!

Fifiyana Layola said...

kalau susah susah ko pakai je Bikini.. senang je..World Culture gak tu. nanti sampai tpt dinner tu terus org ramai jadi shock Culture tgk ko. hehehe

Aleeya said...

bestnyeeeeeeeeeeeeee akakkkkkkkkkk plz plz plz pakai ala ayat2 cinta nye heroin he he, purdahhhh oppssssssssss ala..tapi style tu meen zuleyka penah buat laks hu hu

cokolat said...

nok.. mak tau nok apa yg sesuai utk ko! pakistan nok.. pakistan!!! culture dorang sgt2 best nok!!!

Anonymous said...

ko pakai macam mawi le kak senn.

sbb mawi kan...

"world"

tigrismalaya said...

upss..ceongsam baju tadisional...salah salah...tukar baju negara lain..mgkin pakai ala2 jantan mesir yg sexy2 manja??

izal said...

tak pun ko beli je dress anjing kedai sebelah opis ko tuh...

cariklah saiz baju anjing yg besar..mesti ko muat...

wat say u?????

pearlEJ said...

akak, pakai sari ler... seksi wooo...

AlexAlabasta said...

Baju cheonsam ala2 Chun-Li kaler merah nice kot~
Akak pon ade muke2 Chinese gitu~

Umi Mia said...

kalau u nak pakai ala2 pompuan..apakata u pakai style macam belle dancing...ada tutup2 muka dgn kain jarang dan rantai keliling pinggang...tak perlu pakai terlampau seksi...ada dua benda tu pun dah nampak style blle dancing..

tapi kalau nak dtg sebagai lelaki..i cadangkan..u pakai jugak mcm org arab..tp style aladdin 1001 malam...tak terlalu kejantanan dan tak terlalu keperempuanan...juga boleh pakai tutup muka...nampak misteri kan..sexy tau...

Let's SHOPPING Uollss!