ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 2 February 2009

Hotmama menang undi

uolss perasan x kat blog akak ade letak poll sape yang bakal kurus dan menag kancil idol..setelah beberapa lama akak letak nampaknya harapan semua orang mengatakan yang hotmama bakal menang dan kurus..wah takot mak..ke ko undi sendiri hotmama oi..tak pun ko upah adik ko si nana tu yang undi untuk ko...ke laki ko yang undi kan..sebab dia nak tengok ko kurus...

mmm ke ade peminat yang gigih nak ko menang ni..mushkil akak...ade ke peminat..gitew....


tengok tu hotmama mmg menjadi harapan dengan 90 orang (60%) mengatakan hotmama akan menang uolss...tp akak ngok si hotmama ni masih lagi makan 7 periuk nasi sehari..leh ke kurus uolss ...pastu lepas makan harus membuta tak henggat...mmmm ke ko dah buat appointment ngan doktor nak potong usus hotmama oi...tu x risau tu...ape pun tahniah noks....

pastu bila dah kurus nanti leh lah pose dengan kasut guess yang ko banggakan tu kan uolsss...


wanita berbadan tong

+



memakai kasut jenama GUESS

=



MENJADI TONG GAS.....
TAHNIAH NOK....


jangan marah uolsss...ni pembakar semangat ni..buktikan yang ko bukan lagi tong ok...ko kena ingat yang kak cam sedang sedaya upaya mengurat laki ko tu..ko kena pasang badan uolss..ko nak ke orang cakap kak cam lebih cantek dr ko hotmama oi...so ape lagi pi lah potong usus..pendekkan sehingga tinggal 3 inci je...lepas tu kalau ko makan nasik 8 ribu gantang pun u tetap akan nampak macam paris hilton...or parit hilton uolss....larikkkkk

7 comments:

suki.dezuka said...

Takziah ye kak senduk..bawak sabar...lepas ni berhemahla ye membawak kete itew...
nak request gambor laki hot mama kak senduk..?tunjuk la...

@LiYaNNuaR said...

hahaha... sabo je la nokkk... anyway.. tahniah ye hotmama... janjik ko bahgia... ;p

KV said...

hahahaha...adoi la kak senduk. Takpe, semangat baru buat hot mama.

cokolat said...

ko cakap orang pandaikan... ko tu pun sama.. ke main memula skipping sampai gegar2 umah mak ko tu, pehtu sit up sampai nak retak2 simen umah... ujung2 ko lantak tak hengat!
kalau aku ada masa tu... harus aku jadi trainer ko sambel gelak guling2.. ke main ko eh!

Jasfyra said...

besh ar blog nih

hOtMaMa said...

tahniah nok... ko kalau bab menghanjengkan org mmg nombor 1 kan... tak pe la mak pasrah... asyik coklat jerk yg selalu kena kan.. kali nih turn mak ek..


wahhh..motip ada yg request gambar laki mak?!

akuOVERthePAGAR said...

waah....TONG GAS!! hahah that's a good one....ko ni sendok mmg pndai menghanjj org tau! xpe sendok..yg penting ko bukan Mariah Carey...tapi SENDOK CAREY..or shud i say SENDOK KARI!!! hehehe

Let's SHOPPING Uollss!