ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 3 March 2009

soalan berharga 1 juta!!!

bangun pg td ..lepas mandi..n trus bekfes....then akak ngok makcik jah..sepupu mak akak dah bertenggek kat umah akak anta kuih...ape lagi uolss..lepas anta kuih sesi umpatan berirama lah dia ngan mak akak....

ngah akaknak tuang air cik jah tanya akak...."umo ko berapa sekarang?...lantas akak menjawab dengan berhati..ala2 soalan untuk dapat sejuta ringgit ni...." muda setahun dr apit cik jah" (apit adalah anak cik jah yang bertitle Doctor yang sering mak akak bangga2 kan..sorry mak i x leh jd doktor...i takut darah uolss )...


then soalan paling cepumas dr cik jah..."oooo 2++++ lah yer..bila nak kawen..dah ade makwe lom...?" soalan nages lak cik jah ni tanya pagi2 buta ni...baru akak nak bukak mulut..mak akak tolong jawab dengan nada yang agak lantang ..sambil jeling2 tajam kat akak "makwe ape nyer jah...ko x nampak rambut dia panjang siap kerinting2 tu..dengan kening nya habis dicukur...dialah makwe jah oi...lantak lah ko sane...aku tunggu adik dia je lah jah"....

opss terkesima akak..lantas akak teguk je air teh panas sekali napas uolss..x terasa panas pun..capai beg..sarung kasut ..larikkkkkkkkkkk...sebelum soalan berhara 1 bilion lak ditanya nanti....

26 comments:

MaS-HaNa said...

wakkakaka kak senduk.... lantak lah ngna soklan cepu emas tu.... kak senduk jom gi ulu bendul... ajak hot mama:">tingin nak jumpe ornag kampung:"> wakkakakkaka

hanis said...

kesian ko kan kak senduk oii..
sentiasa dalam dilema!
sabar je la.

rizz said...

haaha sian kak senduk.sabo jela ekkk:)

Madu Beracun said...

sabar je la akak senduk iye.. kita enjoy dulu life nih, live life to the fullest kata org.. soal jodoh tu jgn fikirkan sgt dulu.. sampai jodoh akak senduk nanti, kahwin jugak akak senduk kan;P tapi siapalah agaknya gerangan jodoh akak senduk tuh yaa??
nah itu dia soalan cepu mas yang seterusnya miahahaha..

linn said...

baru ku tahu dr mana dtgnye kelezeran mulut ko ye kak. mak ko pun sungguh tak insuran sama ropanye.

IBU KUMBANG said...

Bagus mak ko kak, tak payah ko pikir2 dah... dia tolong jawab.. ngeh2

jiejah d'blogger said...

wakakakakakak takut gak akak senduk ngan soklan 1million ehh ??
x per , mak akak kan ado as a talian hayat hehehe

Maya Qistina said...

rugi akak x tunggu soklan 1 yg bernilai 1 billion plak....hahaha =p

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

Hanjeng sungguh soalan nun!

annakaigo said...

soalan muntah darah namenye tu..
tak dapat jawab masuk hespital la jawabnya kak senduk.. larikk dulu

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyooo!!
Soalan sentap!!

cokolat said...

padan muka ko nyahhhhhhhhhhhhh!!!
tp ko pernah ada makwe kan???

i dun give a damn said...

ahaha! klaka klaka klaka klaka

nak ketawe sampai esuk.

sorry kak senduk.
klaka sangat

arep said...

kawen sajork ngan kak cam...

settle...


opsss

F A R Y N said...

mak akak mmg sporting...tabik la sama makcik! hehe

puteri paduka senduk said...

mashana - hey uolss jalan bukit putus runtuh uolss akak takut...

hanis - mak ala2 puteri yang baik..selalu di tindas

riz - ko bila nak kawen lak riz?

madu beracun - sape jodoh akak?..harus lah methew mconahey (betul ke eja ni)

lin - banyak lagi akak kena belajar uolss..tu baru katam satu chapter je..ade 15 chapter lagi...

ibu kumbang - mak i ala2 PA i ok...

jiejah - gila ko..mane tau solan nya berbunyi "ko taste pompuan x?" x ker pensan gamaknya

maya - mak bg soalan 1 bilian pada ko nyah.."ko nampak pompuan ko stim x?"

lost charmed - soalan membunuh katanya

annakaigo - kalau jawab maknenya menempa maut uolss

pijie - sentap nyah..mak ko x tanya cam tu ke kat ko nyah?

cokelat - sentap tau..saje je mengimpau kisah lesbienmak..mase tu mak darjah satu lah uolss..time tu eja pepek pun mak x tau...

i dont give a dam - ape lagi ketawa sampai cirit lah uolss

hOtMaMa said...

uols..mak tahu EX GF kak senduk dulu dah jd pengkid okeh.. frust tertonggeng katanyer...hihihi... larikkkkkkkks!

Dina said...

aiyohh kak...klu aku kt tmpat ko pun harus aku terkedu dgn kelaseran mulut mak ko tu....

hezesuze said...

mak aiii soalan cepumas tu kak senduk oiii....apalaie jom larikkkkkk same2....kikikiki

Cakap Kosong said...

senang idop ko nok! tak payah nak kaber2 line...mak ko dah tau identity ko dah!

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

wanita tabah seperti kak seduk x perlu kwen..
akak hanya perlu redha yg akak adalah pondan str8 yer..
sekian..

Anonymous said...

hahaha...

soklan cepu emas katenyer...ahaha

-joey-

pearlEJ said...

hehehehe... nasib baik mak akak memahami.. siap tolong jawabkan lagik...

izzu said...

pengsan dpt soalan mcm tu

Umi Mia said...
This comment has been removed by the author.
Umi Mia said...

eh..kak senduk takut darah???biar betulll...jadi selama ni camner akak handle darah period ek????ermmm....confuse....huhuhu....

Let's SHOPPING Uollss!