ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 2 March 2009

Happy birthday Hotmama!

i dedicate this special wish to my best friend HOTMAMA...happy bithday kakak
akak rasa its a special day coz hotmama lahir pada tanggal 29 February iaitu hanya di sambut 4 tahun sekali..

walaubagaimana pun dia tetap celebrate tiap2 tahun...kalau di ikutkan tarikh sebenar...umur hotmama baru berumur 7 tahun..kalau di sambut hanya 4 tahun selakali lah uolss..kalau tiap2 tahun sambut..uolss kira sendiri lah uolsss...

ape pun akak senduk n kak cam mengucapkan selamat hari lahir hotmama..bila nak buat party uolss...anyway we love u..muah muah

17 comments:

Madu Beracun said...

tu pic akak senduk ke? hamboi chanteknya dia..

muadzlife said...

hepi besday hotmama....

rizz said...

tantekknya kak sendukk hikss

Your Fan said...

Santeknya Kak Senduk. Jom lah bors bors kat piahzadoralagi kak senduk! Dia promote kak senduk dengan Hot Mama skals!

arep said...

chanteq skals.. berapa kali photoshop tu u ol? yg penting kak cam jelita ok

hezesuze said...

wah3...kelesssss gitew foto kak senduk...i like it...

muah muah muahhhhh

i dun give a damn said...

wahh!! kak senduk cantek laaa

linn said...

hepi besday too to hotmama.

ko ngan kak cam tu cantik2 sempena besday dia ke kak? kemain melerts!

cyberwira said...

Happy besday mak panas

||| PöJìé PööH ||| said...

amboiiii Kak Senduk slepas proses photoshop kan!!
Hahaaha..
Btw happy besday to Hotmama!!

Cakap Kosong said...

happy bezday hotmama...memang sebijik cam muka camelia lah kak cam nih!

Anonymous said...

glamer ko kak..piahzadoralagi dok promote ko..hehe

Anonymous said...

muke kak cam mcm cibai la,,,kelaka,,,,,awawawawaw,,da kertu da

mummYaeesh said...

patutla alarm hp weols tak berbunyi..skali set 29 february da...woohoo..happy bday lela!
adakah bersempena bday hotmama maka uols2 sume ke pd tempohari?? tak ajak pun??(wah ape penting sgt ke aku ni utk dijemput!)woohoo...

Anonymous said...

cantik la kak cam mcm camelia dlm iklan innershine...hiks

cokolat said...

kenapa kak cam nampak cantek dari ko, nyah????

hepi besday to hotmama.. :)

Miss Moon said...

happy besday hot mama semoga sentiawa hawtttttttttt

auuuu lawa nye anak dara tew ...anak sapa kah itew

Let's SHOPPING Uollss!