ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 20 April 2009

antonio nyer aku!

ptg td akak pegilah courier company nak antar parsal kat customer...walaupun panas trik akak gagahkan diri ke sana...walau pasang aircond dalam kete tapi azab..rase macam dalam oven..habis rentung kulit akak yang putih gemu macam salji ni...yer salji..walhal dah sedia sedia maklum yang akak ni arang kan...berangan ni...

sampai je GD express trus tulis detail..akak perasan sebelah counter akak tulis tu ade sorang mamat cina yang tengah nak anta parsal jugak...then talipon dia berbunyi..ape thah yang di borakkan..siap ketawa kuat tanpa segan silu...tapi ade jugak lah terdengar dia cakap inggeris walaupun bunyi cina bukit kan...ayatnya begini..." ya ya aya..me loh...hey kawan evely one know me what..u just lemember my name lor..i vely populor mah...if anyone asking u who am i u just said u are my vely close flen ma..my name ANTONIO YAP lor..."....Antonio?...terus akak pandang muka dia...

nama ku ANTONYOK... ade aku kesah..

yer ANTONIO Nyer akuuuuu...berangan.... muka ko lebih sesuai di beri nama ANTONYOK... dah le gemuk macam babi...dah betul dah tu...antonio katanya...ko sedehhhhh..


15 comments:

Roseriana CA said...

hehehe...biakan je die kak senduk..perasan tul mamat tu..pijak je pewot dia lainkali!!

rizz said...

muahhahahah cik b.. wakakaka

@LiYaNNuaR said...

antonio banderassss pon tak camtu... wakakakaka...

Kersani said...

hahaha!

apa makna antonyok kak senduk??

dah lama follow blog akak, just got the chance to put a comment here..

~Eila @ Along~ said...

hahaha..kak senduk..antonyok tak glamer okeh..harusla pakai antonio walaupun muka b**i..nama kena kelassssss

Tina said...

hahahaha...teringat kisah dua bulan lepas. external auditor tempat aku keja call aku nak mintak documents. aku tanya nama dia. dengan broken english dia dan bm yg maha hazab dia cakap "i loberto" hahaha ROBERTO!!!

Muka tak der lansung sesuai nak ber roberto. robert yap pun jauh sekali!

VersedAnggerik said...

hehehe..... kejam ngko Nyah!

Anonymous said...

Perasan tak? Puak diorang ni kalau gemuk sebijik cam babi, badan babi, muka pun babi.

You are what you eat kut?

Hezesuze said...

hahaha...berangan ler tuh nak muka cam antonio...

dah cina tu cina gak xpun cina apek...wakakaka

Iddin said...

Kak Senduk,

Company kak senduk keje ni kan...ada buat tak pest control services kat rumah persendirian?

Kalau ada please let me know..I need pest control kat rumah la..banyak sangat semut dengan serangga ntah apa apa...

Thanks

Kak Senduk said...

iddin - yes our company call ridpest. we are the proven termite elliminator n paet control..plz do call 03-80651888

Miss Moon said...

hahhahah lawaksssssssss
harus dia tew tauke...
tauke apa hahahhahahah lu pikirla sendiwikssssss

bagus la nko kak senduk . daya ingatan nko amat kuatssssssssss. ley jadi pelakon la nko neh

Hazzel said...

hahahhaha! kelakar la akak!
mak aaii! antonio katanya!
padahal nama dalam ic tu agaknya sangat la kuantong!

Anonymous said...

BAngsa depa ni kan saja pun mengada...nama kan main lagi...Katherine laa..Marcus ka..Lynette laa...tup2 nama IC depa ialah Peu Moo Hong (pemuhong)...aci kaa? hahhahahahaha..dasar bukit!

Anonymous said...

hamboih.sedapnyer mulot ko pondan hanjeng...org kutok ko ko marah macam nak rak.tp ko punyer mulot puaka ko tak sedar.aper kater kalau aku cakap kulit ko putih bkan macam salji,tp macam makhluk putih tu.yg dalam posting ko tuh.aper perassan anda.ha?ha?ha?pkir?dier tak kacau pown lobang bontot ko.F*cK!

Let's SHOPPING Uollss!