ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 15 May 2009

hey..jangan impap i uollss

akak ni ade2 je kan....semalam di himpap pintu almari...malam semalam lak di himpap hantu tindih katanya....

korang pernah kena tak...akak x lah selalu sangat...tapi kalau himpap jembalang berkerandut selalu lah...gitewww...orang kata kalau tido terlentang lah selalu kena impap ni kan....

abang jangan lah impap i...i senak lah...

rase berat je...mata rasanya malam boleh bukak tapi x leh gerak...manekan doa, ayat suci lagi yang akak baca..sampai kan ke doa masuk tandas pun aku baca..mane lah tau hantu tandas yang ikut akak tidur kann....tapi tetap kena himpap gak...

bila akak azan dalam hati ..pelan2 leh gerak balik...takut uolss...bila akak cakap kat mak akak..ini pulak jawapannya...." mane tak kena impap dik hantu..dah ko pun macam hantu balik pagi2 baru ingat nak balik rumah"....

lantas akak tersentap ok....

opsss rase macam kena tampar lakkk...hihihi

ade orang cakap kita x leh gerak tu sebab peredaran darah kita x lancar...korang rase ape?..

20 comments:

l0ti f00l garden said...

kak senduk yang comey lotey,tu rasanya bukan antu yang himpap tuh.tapi hantu sleep para apa kebendanya entah susah nak mengeja nya mean dat badan kita mengalami kelupuhan buek semantara waktu.sbb tuh bc jampi serapah berpuluh2 kali kurang ke"lut"annya.

Entah....aku pn xtau sape aku said...

wahai kak senduk...mak pun selalu sgt2 kene himpap ni....mmg seram sgt2 u all..kengkadang tu..bukan mlm je...siang ari pun mak kene...mungkin mak ni mcm antu kot..tu yg ramai bebenar antu yg nak himpap mak....ape2 pn mak redhakn je...elokla dihimpap buat di gigitnye mak ni...ape kes...mak jadi vampire vogue la gamaknye...mak pn selalu gak org cakap tu pasal darah la urat saraf kite la something wrong....ala tu mesti dieorg tak kene lagi kot...sah2 mak pecaye bende halus ni kak senduk...

suw said...

aku rase..btol kate mak akak tu..kekekek

hanis said...

aku rasa hantu tu wisau ko hempap dia..
tu yg dia awal lagi hempap ko dulu...
larikkkkkkkk selamatkan diri.... gagaga!

rizz said...

bese r tu kdg2kite xsedar kite kna himpap oo mmg ngeri kan hehee

b-boy said...

dari segi sains iut dikatakan temporary stroke a.k.a lumpuh sementara..

veeda_areena said...

sebab anda bapokkkkk... nokk tgok wajah ko sapa yg tanak hempap ko....hantu berduyun2 nak meniduri dan menjadi topp gara2 kemutan maut ko tu......mak ado.........mak hempap org ader lerrr.. ko patut berbangga....

[z@ck] said...

ada betulnya tuh..
sbb peredaran darah xlancar..
x mungkin sbb hantu..
mainan tdur je tuh..

Cyberwira said...

Manalah ada hantu kat dunia moden ni. Semua tu perasaan je. Larikk 100km/jam

annakaigo said...

nuk kalu u all jadi antu,
agak2nya uall kategori antu yg mcmaner yerk..
(matila kena panahan senduk kayu mak nanti)
annakaigo@akirapeblos sinatra

feez matilde said...

hai kak senduk yg cantik memukawwwww..kak senduk amik no ni 0177498792..nti kite leh sare2 cerita uolls..kak senduk msg i tau..pondan sesama pondan harus menjalinkan hubungan persaudaraan agar golongan yang suci ini tak akan ditindas...

Budak Kota Bharu said...

lucu la kak senduk ni.....hehe

joll said...

hahahaha..bukan ader hantu la kak senduk..sebenarnya bende ade kaitan dengan fungsi otak.sye pun dah lupe..ape yg sye ingat time tu otak dah sedar,tp untuk voluntary movement otak blom aktif.sbb tu kte tak leh nak bgerak.hehehehe...

Roseriana CA said...

kak senduk...bukan antu lah impap akak tu...dalam sains memang ada kejadian tu...my sis kata lumpuh sementara..ye lah bila kita tido...badan kita akan berehat dan dlm keadaan release gitu..thats y bila tetiba terjaga...sistem dalam badan tu lari skit...belum pulih sepenuhnya...takde antu2 lah..

kueh bakar said...

pasal gambar aku termasuk kat sini...

Hezesuze said...

mcm2 ler kak snduk ni...
musim ari impap sedunia kot...wakaka

ni mest kak senduk slalu tdo lewat ptg kan..tu ler jdinye...

hantu dok bertenggek gilir2 nak impap kak senduk...ishhh sodap kot...wakaka

mummYaeesh said...

percaya ke hantu uols??
ntah2 spt gambaran pic plg atas tu..whoops!

Asyraf said...
This comment has been removed by the author.
AzLaN MoHaMeD said...

ahaha.. i pun pernah kne...

Anonymous said...

wateva it is, prevent it batin n zahir.zahir kite dapatkan cukup rehat, batin kiter selalu solat n sentiasa ingat allah.so kiter selamat dari ketidak sihatan n gangguan setan.org mmg ingat tuhan maser susah n maser jumper hantu jer.ingat plak laungan suci azan.maser kene himpit makhluk berbulu berkerendut berbatang sakti tak ingat Allah SWT?renung2kan.lu pikir la sendiri MOTIFFFF?

Let's SHOPPING Uollss!