ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 30 May 2009

ampon maaf yang akak pinta


disini saya siti senduk..ingin memohon maaf atas segala ketelanjuran akak dalam penulisan blog..bukan niat akak menulis cerita berbaur perkauman... akak cuma ingin meluahkan rasa hati ...almaklum lah masyarakat kita ni amat sensitip dalam semua segi...

sini akak sujud serta bersimpuh atas segala keterlanjuran akak dalam menulis blog..akak janji entry akan datang akan lebih meriah dr biasa tanpa mengaitkan unsur2 perkauman...diharap sokongan uoll di atas blog akak akan berterusan..sebab i love uolsss....


yang benar
Tengku Siti senduk bte Tengku syed Dulang.
(bekas ratu cantik kenya 1991)

23 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

skrg ni smua benda sensitip kak...
tmbah plak isu perkauman..
kn hati-hati ngan apa yg kita ckp..
eventho kita tak bermaksud yg kurang baik

mummYaeesh said...

hamboii cam ari raya uols!
percaya ke ni?ahaks
teringat lak 'mamat' sonata td..parking kete ala2 menyelang katanye...ujung2 driver!woohoo

i'm shin... i'm inesen said...

syabas akak senduk.. semoga dijadikan pedoman hidup di hari muka...

Hezesuze said...

haha ade yg tsentap ke dgn blog kak senduk ni...aduyaiiiii...

tang yg benar tu yg xtahan..wakaka
bekas ratu shantek katenye..huuhuh

Anonymous said...

motif mintak maaf bagai??ni blog ang kan?

AlexAlabasta said...

OMG! Ader yg sensitip ke post tuh?!

Bg saya, org yg slalu menego isu2 camtu la yg maseh racist. Sebab sensitip sangat!

KV said...

owh..baru akak tau, senduk bekas ratu chantek rupanya. Owh..kagum!

suhaila-ab said...

oo kena mintak maap gini ke????...huh letih mokcik...

||| PöJìé PööH ||| said...

motippp la org nak sentap pasal mende² nih..
ada yenna yg baca blog akak n marah² ker??
kecoh la lu..
apa² pun meriahuoll kak senduk nih tau!!

mrsmummy said...

motip mnta maaf.....???? adakah cik kelly eng terbaca blog uoll lantas teserempak kt luar maka uoll di hamun bagai.....????ahaksss......

rasmoissalle said...

haha kak senduk!!!dlm meminta maaf tue sempat lagi tulis mis kenya 1991!!!lawak la... adat la kan org sensitif..hehe..nasib dah delete post itu!!!haha..kalau tak,ramai la mrk yg terasa buat aduan!!hehe

Diadiva said...

nampaknya.. kak sendu menyokong seruan kerajaan dengan tagline 1 MALAYSIA. Apapun yang akak sendu buat kami sokong dari belakang...

rizz said...

bekas ratu ktnya! hahahah

JuLie said...

ni senduk..aku nak komen skit...
hang dok sebut sujud2 tu....ni toksah guna laa....sujud2 tu hanya pada yg maha Esa....hang nak sujud minta maaf kat org buat apa? mintak maaf hulog tangan salam sudah la aih..
By the way..sapa yg sentap..isu2 perkauman ni? Kelly Eng ke? haiyo..hahahhaha..

Anonymous said...

ngengada nak sentap.Kalo brani wat brani tanggong r..kelly eng mana2 same jer.kalo nek ktm xnah miss lagu joget diorang.pasang kuat2 cam nak kenduri bagai dlm tu,seyall jek.

nadia alias said...

kak senduk.. jangan berubah. kami suka ketelanjuran mulut bisa kak senduk. hehe..

kak senduk kak senduk..kami amat meminati kak senduk, boleh tak kami buat kak senduk fan club kat facebook? ke.. akak da ada fan club meletops? leh kami jadi fan..? hehe

sayang kak senduk.~

b-boy said...

ratu kenya katanyaa...hik3

afifisa said...

akak
jgn la merajuk
sya baru je nak enjoy ngan blog akak
tolong r

xpe
ini sumer adalah pedoman utk kta
smoga kak senduk trus sukses gitew

datin cik sal said...

nok.. tak payah mintak maap pun tak pa.. motipp.. depa lagi dok suka pedajal org.. mrasa lah kene maki kann.. mak dinch kelly eng.. especially yg estate.. matilakaw!

Tengku Anggerik said...

amboiii..nama ..kemain pemes..tapi lagi sedap kalau letak siti lesung... mahal tuuuu..kekekekeke

kelly eng said...

kalau baca blog ni, memang boleh agak tahap pendidikan si senduk ni yang ala-ala cipan. tapi kaki ampu kat komen ni semua lagi bangang rupenye. ada ke patut sokong si senduk api-apikan semangat perkauman? taula ni blog die, tapi blog ni public.

cube kalo yang busuk tu orang melayu, mesti si senduk takkan sebut banyak2 kali yang diorang tu melayu. ni sebab diorang tu bangsa lain, terus disebut juta2 kali nama kaum diorang.

dan pengomen ni pulak semua pakat kata "takkan tu pun nak terasa, sensitif gilerr!!"

mestila sensitif bahalol. kalau orang india pakat ramai-ramai kata orang melayu busuk, bangang sume, mau tak mengamuk korang? yang korang selamba sokong senduk buat ape?

aku sokong sikap senduk yang mintak maaf, dan aku harap takde orang india yang baca blog ni. tapi kepada korang2 yang kata "ni blog senduk, so sukati die la nak tulis ape, takyah la nak mintak maaf segala", aku harap korang sedar bahawa orang2 macam korang la yang buat orang melayu tak maju sebab orang cina ngan india je dok hegeh2 ke depan, orang melayu dok kutuk kat blakang. last2 bangsa sendiri yang makan sampah.

wassalam.

peridot sepi said...

setuju dengan kelly eng, tapi apa apapon kak senduk dah mintak maap...
cayalah kak senduk...kak sudip ada tak???

Anonymous said...

kuat menyalak r kelly eng niehhh

Let's SHOPPING Uollss!