ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 7 May 2009

salah umah uolsss

hey uolsss...wat pe tu uolsss...kali ni akak bersiaran di umah hotmama uolsss....kaedahnya meminta belas ehsan sesuap nasi...walhal perut dah buncit membedah 3 pinggan nasi tadi....

sbelum sampai umah hotmama akak anta mak akak pi umah kakak akak..seperti biasa lah kan ..kalau dah ke umah kakak akak..harus lah ke umah hotmama..kira 20 tapak je dari umah hotmama...akak park kete kat umah kakak akak ..lepak2 kejap..then trus catwalk ke umah hotmama...

dengan feeling womannya akak pun catwalk ke umah wanita cantik memukau si hotmama itu..sambil jalan tu akak pun feeling2 lah ala2 model...siap berangan konon akak lah supermodel paling jelita sambil nyanyi lagu suri ram...suri ram ram ram

sampai2 je depan umah hotmama akak trus lah beri salam...tetiba akak tengok keliling umah hotmama lain macam je...eh apsal bau setanggi lak ni..siap jemur baju berlambak2 depan umah...then baru akak perasan akak tersalah umah..umah makcik kelly eng rupanya..rumah yenna dey ok...

ayo aka...hotmama xda...selvi ada..mau ka..

harus lah makcik kelly eng tu menjawab..assalamualaikum x da boleh...ommm nama shibaaa ada...


motip dah berjuta kali pi umah hotmama macam ne leh akak tersalah umah...akak pun pelik cam ner leh tersalah umah siap bagi salam kat umah makcik kelly eng tu...nape akaktersalah umah ek..adakah......

adakah hotmama mirip makcik kelly eng itew?....


cabuttttttttttt!!!!!!!

19 comments:

suw said...

kekekek..ujung2 hotmama jugak yang mirip kelly ng ek? kekekek

kak senduk harusler lepasni tambah power spec tu setebal 10 inci hahahah sbb rabun dh tak cam rumah hotmama

Tijah said...

hahaha. matik la kelly ng tak penah buat scaling katanya

||| PöJìé PööH ||| said...

ko jgn giler² Kak Senduk..
itu jelmaan hotmama tau!
ala² jelmaan Puteri Gunung Ledang jadik nenek kebayan..
gittew!!

rizz said...

kah3 mcm mne laa bole salah umh plak.klko laa kak senduk ni ahhaha

pEts LovEr.. said...

kak senduk nih mmg klakarr arrr.. tang gigi tuh xtahan uikss.. opppss..tompang lalu..

hOtMaMa said...

yessss....entry menghanjengkan mak lagi sekali kannnn!!! tahniah nok.. dah kenyang mencekik kat rumah mak... pas tu terus pose2 depan laptop mak... hujung2 sempat plak update blog tuh... yg penting sempat lagi sedas mengcerca mak... dah ko tu rabun tahap nak hampir buta mana tak salah rumah nyer...bongok! yg penting kalau tersasar kat sebelah rumah mak jer tak per... tersasar sampai 3 buah rumah apa cer... tak ke buta namanyer tuh..!!

mummYaeesh said...

ye uma hotmama dikelilingi kiling juga..suasana pun golap sajork..mungkin sbb tu uols salah uma kekdahnye! tp weols nak tanye ni..gambar yenna yg kat atas tu...gigi bawah ke gigi atas tu yerk..kompius la..hadoyaiii...

Roseriana CA said...

haha...kak senduk ni..kelakaw jerk..sabar je lah ko hotmama weh..

momguess said...

sian ko
hotmama
asyik kena jerr

kak senduk...
aku dah muntah nie
nengok gg nyer
bluwekkkkkkkkkkk

Hezesuze said...

tu ler kalo da pasan ala2 model jln...smpai tsalah rmh uols..

mrsmummy said...

hahahaay

mrsmummy said...

wah....x hbis2 hotmama di kenakan lg...kak senduk tu bknnye pe uolss,hnya hotmama mangsa yg sesueeiiii di perkenakan,giler ko klau kak senduk nk kenakan kak bed,harus di hempap ibu gajah nnti...awas ko kak.....ape pun en3 ko slalu lawak dan malatoppsss kak senduk......wahhh......

A.I.S.Y.I.T.E.R.U said...

hye kak...
everytime saya baca entry baru akak,sure tak pernah fail buat saya gelak sakan..so everytime saya rasa seddey..saya mesti bukak blog akak.thanx akak..I worship you!!!!kikiki...
(^_^)

kak senduk!
zindaba!!!

cik syazni said...

hahah! cmane la leh tsilap eh...ngantuk kot :P

Cyberwira said...

Nasib baik masuk rumah yena Kelly Ng.. kalau masuk rumah Bujang Yenna Jantan..tak ke habis dikerjakan di rogol beramai2.

CaBaiKeRinG said...

salam kak senduk..

apa khabaq hang..lama aku tak mai..

hang bila senang mai la jengok blog aku..

teruskan vogue!

cabaikering

izal said...

ko tingtong ke siti senduk...:)

iena said...

kak senduk terlampau feeling catwalk ala2 supermodel international gitew... sbb tu samp tersalah masuk umah... whopss...

Hayley Castro said...

kak senduk nih mmg klakarr arrr.. tang gigi tuh xtahan uikss.. opppss..tompang lalu..

Let's SHOPPING Uollss!