ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 30 July 2009

misai dan janggut

hey uolsss akak ade masalah ni..harap2 uolss dapat tolong akak uolssss....ini ade kena mengena sebab akak ni pondan...

akak tiap2 hari balik keje....ape yang akak buat sebelum mandi adalah mencabut susuk ( janggut atau misai)..eh senduk ko kan perempuan ade janggut n misai ker?...

" mak pondan sundel.... kenape selama ni mak tak pecah lobang ker nyah?"....


pening akak... tiap kali akak nak menggatal akak akan tengok cermin sama ada keadaan susuk akak berada dalam keadaan tersembunyi x?....kalau ade susuk yang terkeluar tu akak akan batalkan niat menggatal akak...x kan nak mengurat jantan dengan misai melintang..apekelah pulak kan...

hahahahaha... pondan bermisai...

x kan akak nak berfoundation bagai kan setiap hari... kang orang ingat akak ni hantu lak... akak kan wanita natural..wanita yang jarang menggunakan bahan kosmetic uolss...so susuk itew boleh mendatangkan masalah pada akak...kadang2 tu bila jalan2 ade jantan senyum2 kat akak ..so akak feeling lah akak ni chantekkan,....bila tengok cermin...susuk berterabur uolsss...

sedih akak lantas akak nangis...sebelum nagis akak pakai maskara tebal2 skit bagi effect nangis itew lebih dramatik..

kalau akak ni jantan kekar..or jantan betul akak x kisah..tapi masalahnya akak ni lelaki yang berpewatakan wanita..walaupn akak ni dikategorikan sebagai wanita warok...tapi akak feeling woman kan...so uolss paham kan...

so korang ade tak petua nak hilang kan..or kurangkan menumbuhan susuk di wajah akak ni...kalau x dapat hilang dapat kurang pun dah syukur...yang akak pelik adik beradik akak yang lelaki xde bulu pun..abang akak bulu dia manja2 je siap nak lebatkan lagi...

tapi akak yang pondan ni..bulu macam gorila... bahagian misai n janggut je ok..bahagian lain i dah brazilian wax ok..harap maklum....so tolong akak ek..korang kan hebat2 kan...

kalau korang x tolong maaf akak katakan korang x kan jumpe lagi kak senduk lepas ni...ape yang korang akan jumpe adalah abang senduk pulak...

so terima lah abang senduk...

27 comments:

Anonymous said...

Nyah, klu ko byk duit ler..laser..mcm Ginger tuh..licinnnnnnnnnnnnnnnnn...

Maya Qistina said...

emak i ajar i,klo lepas cabot tue sapu dgn kapur....i dh start practicekan...ok ler sket,bulu yg baru tumbuh tue x lebat sgt dh....akak try ler...

datin cik sal said...

org ckp kat mak... ubat nya ialah minyak tanah + bawang putih.. .. tapikan nok.. mana kao nak cari minyak tanah dah zaman skarang nih!! oppss

Hezesuze said...

tetiba nk tuko ke abg senduk...tp konpius gak abg snduk tu kai baju xberlengan & siap kai anting2 lagik tu...wakakakakaka

ishh xpenah plak ze nk buang sume bulu2 roma yg ade...heheheh tp bulu ari2 tu mmg kene trime slalu...ekekeke

p/s kesimpulannya xtau...ekekke

cokolat said...

nok.. tp cantek per ko ada susuk!
larikkkkkkkkkkkkk...

AzlanMD said...

pakai jer laser uols!

shandye. said...

wax sudehh... tapi hazab sakit uols. mak dulu buat kat kaki je once in a while klu nk feeling2 womens turun feringghi. ngee...

italembut said...

masalah kak sendu same ngn masalah sy..tp dh 2 minggu sy dh xde susuk..sbb wat laser.kos dia x mll..RM2400 je.ade 10 kali rawatan..skali buat mmg pedih sb rase mcm muke kite kene lastik n pijar mcm lps kene tenyeh cili api..pastu bile dh kne lasek je susuk tu,ia akan berkurangan..cabut pn x sakit.susuk yg dh mati tu aku kuar sndiri..mase tu kite akan rase kulit bhgn atas bibir n dagu jd licin..dh xde hitam2 n hijau2 tu lg kesan bercukup...senduk try la wat laser..puas ati..skg ni sy konfiden kuar siang2 buta ngorat jntan sb dh xde susuk..br buat 2 kali rawatan hasilnye memuaskn.xde la cukup opagi,ptg dh tumbuh..kalau tumbuh pn halus2 je..slamat mncuba..

~Eila @ Along~ said...

kak senduk...
selalu sapu minyak zaitun pas shave..insya allah lambat tumbuh balik..err..my hubby yg suh tulis ni..hehe

mRs.jUkoGYu said...

santek la ko nie kak senduk...kagum..;)

Anonymous said...

kak senduk,hr tu ade nmpak kak bed time gi tgok festival tari.kak senduk asal xdtg skali?huhuhu..

Gelas Biru Muda said...

betoi tu minyak gas/ org kpg panggil minyak tanah + bwg putih + kapor berkesan, bulu jantanz akan berkurangan, tapi pas sapu jgn plak isap rokok, nanti jadi mcm michael jackson x berambut! larikkk!

||| PöJìé PööH ||| said...

ohhhh byk gak petua..
aku pun nk jugak la..
maaf yer Kak Senduk kerana xdpt menyumbangkan idea..
hoho..

Anonymous said...

sesungguhnya Allah sengaja jadikan bulu engkau banyak..supaya engkau bertaubat dan menjadi lelaki sejati...renung renungkan lah sementara pintu taubat masih terbuka...

rizz said...

hahah kai laser r ilangkan wakakkakaa

arep said...

mark x kisah u ols jadik abang sendokk pun.. yang penting update blog ya... hahahaha

Anonymous said...

bakar dengan api. nanti dngn mulut skali ilang. abeh citer

Anonymous said...

nak tgk versi abg senduk plok..mesti maskulin abis.wakakakakakak

HAZRiN said...
This comment has been removed by the author.
laser-man said...

alaa. akak suh je kak bed tuh laser-laser akak tiap-tiap hari, hilang nye lah bulu2 tuh. berbaloi walo sakit hati kena laser.
ahas.

Anonymous said...

matila mak pun salin petua dari kak senduk blog mrasa!!!

aDie dALi said...

laser sajok!

kat klang.. klinik khoo..

tp kene pg at least 4-5 kali..

nk tau lokasi? msg me kak..

afifisa said...

kenapa ada post yg dah delete?
ada pe cer ek?

Entah....aku pn xtau sape aku said...

mak pon kompius senduk oiii...
knp pondan yg selalu paling bnyak tumbuh susuk2 nie...redha je la

ko ok la tiap balik keje baru cabut...mak ni sedih smpai nangis gigit jari sampai hancur nok...
subuh sepi mak dh gigih bangun awal nak cabut hasil tanaman mak yg tumbuh dgn rakusnye kt muke mak nie...how :(

|| sTaRLoveR || said...

TumPanG geLaK jeK kaT cni.. BoLeyH? haHha.. WeyH2.. AkU juGaK memeRLukaN petUa iNi tau. BukaN jek LeLAki baNyaK buLu.. Aku yaNg naTuraL PompUaN niH pOn baNyaK buLu gaK.. BuLu kaKi.. euw.. BiLa sHAve, Dia MaKin LebaT.. LAsT2, aKu biaRkaN jeK diA tUmBuH denGAn mekArnYA.. seKiaN.. MAkaSeyH..

Anonymous said...

HAHAHAAA... POST & KOMEN LAWAK GILER!

Arsen said...

lepas cukur sapu ngn kapur..mujarab..nk produk hebat g email je sy..

Let's SHOPPING Uollss!