ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 1 August 2009

kau membuatkan akak pengsan 3 kali...

ade x akak cerita ngan korang akak dok menggatal ngan budak umah sewa belakang umah akak tu...ade story akak nak citer ngan akak...

siang tadi lepas akak pi umah kak nita kenduri akak pun lepak lah umah azam..berberokband katanya.. lepas dah habis semua akak balik lah...

akak pose lah ibarat wanita ayu tepi jendela uolss...

lepas mandi akak pun pose lah tepi jendela ..pose2 wanita melayu..walaupun hakikatnya akak mirip wanita angola kan...so lalu lah iqbal tepi jendela akak..ape lagi mengeletis lah akak macam ulat taik mendapat taik yang segar...gitew...

akak lebih mirip angola uolss..jangan gila2 ok

iqbal berkata..." hye .. ape menung sangat tu..mari lah duduk2 ngan iqbal'...wah ape lagi bagaikan hanjeng di sorong tulang lah akak kan...dengan nada gembiranya..akak pun terkinja2 lah ibarat monyet mendapat pisang...pisang?....motip...

horey..akak melompat kegembiraan

so akak pun kuar n lepak ngan iqbal di bawak pokok mengkudu tepi bilik akak itew...sedang akak sibuk mencuba menabur kata2 manis memancing..iqbal bertanya pada akak...

" iqbal tengok awak ni selalu kuar malam2 balik mesti lewat balik kan..bila balik lambat mesti tidur n bangun lambat...jadi mesti tertinggal solat subuh kan..."...zuuup petir sabung menyabung...akak terpengsan dengan kata2 itew...


akak hanya tersenyum manja ...walaupun telah disambar petir dengan kata2 iqbal itew tadi akak tetap pose depan dia...

dia tanya akak lagi..." awak mengaji x..kalau mengaji dah katam quran bape kali"... sekali lagi petir uolss....akak terkedu...akak hanya senyum ala2 kerang busuk je...


tiba2 iqbal bangun dan duduk betul sebalah akak..akak berdebar2 sebab mesti ade soalan petir yang bakal tiba untuk akak....

iqbal pandang muka akak lalu berkata lagi...

" kalau iqbal nak peluk awak boleh tak..."

akak ternganga uolsss..akak keras uolsss...the akak menjawab..."kenape nak peluk"...

dia menjawab..." sebab awak ni buat iqbal geram tau..comel"....
dunia jadi gelap...tangan n kaki akak kebas....

akak pitam uolssss.....

33 comments:

Putr@ said...

aiyooo..kasi pitam kaa..dlm atie suka nokkk...
ap cerrr yg strus yerr..xkn pitam jje nokk..
adoii..kalo haku nk weiii pelok2 ko..
bak kate iqbal "comel"...

I-AM-NURI said...

hahahaha.. best la ending entry ni..
hee.. :D
kak senduk, iqbal jadi pluk x??
wahhhh.. pitam konon..
suka laaaaaa tuuuuuuu...
nak tau nak tau! ;p

Isbjørn Fra Nord said...

3rd pitam tu hati tumbuh bunga hahaha

Koyuki said...

Ni pitam ke..buat2 pitam?suke tawww..

a i z o u l h a s h i m i e said...

pitam2 pon pose chantek ala2 supermodel kan..
clust ko kak senduk

Mr Chomel said...

gila lah!! Go Go Senduk! Go Go Senduk! Senduk kayu yoo! Senduk plastik yoo! Seduk metal tahan karat yoo!! Ape lagi....citer la ttg iqbal banyak-banyaaaaakkkkkk lagiiiii..!!
Saje je senduk buat suspen citer ni..siap tanak citer ending lagi. Ko igt ko produce drama korea ke nok?? Citer laaaaaaaaaaaaaaa CEPAT! Heeee..
^__^

Anonymous said...

ayooo buat iolss suspen nk baca lagi...ape kesudahan nyer noksss..Iqbal meminang Siti Senduk bawak pokok Mengkudu ke ke?cepat uolss habis kan Telenovela inniew...aqaq sexcited k...

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

aiyo... 3 kali pengsan nie!! haha... nsb baik akak x kne strok!! hehe

ayinn said...

wahahahahaha,..

lawak syiotttttttttt,...

akak,.. akak ni shumel lahhhhhh!!!!

wakaka,.. (saje nk wat akak pitam lagikk,.)

arep said...

motip citer tergantung... dapat jek pro tak u ols?

amarwonbin said...

kak senduk dah berpunya la ni..di bawah pokok mengkudu..muahaha

::narita:: said...

kak senduk...
pas akak pitam tue..ape jadik..
citela smpai abes hik hik..
nak tau nie..

diadiva said...

Adik rasa kak senduk pitam sebab kak senduk nak Iqbal kasi CPR ye.. tu yang pitam ala posing maut tu.. tapi takkan setakat pitam jer takkan takder apa apa kut..

Leen said...

hahaha.. giler lawak.. apa jadik pastu?? hahahaa

Hezesuze said...

wakakaka motip tnya sal solat subuh ujung2 nk peluk kekdahnye....hahahahaha

alah kak senduk pitammmmm konon..ceh! lam ati suka latuh...ekekeke

p/s xkesah ler yg penting MERIAHUOLS..

shandye. said...

uols mandi wajib tak lepas pengsan?

**tetibe...

afifisa said...

akak, apa ni?
sambung la citer
berdebar plak rasa

ZuE said...

aih...potong stim
citer tergantung..
pastu..pastu?

EIPUL said...

aiyoh, iqbal ni sekejap pak ustad sekejap sangat sexy dan romantis. Suka suka. Kak Senduk sangat untung oh!

hahaha

iLOVEspeed said...

jantan oh jantan. ayat memancing jer memule kan? lepas tuh, mcm haram.


pastu ape jadik kak?

KaSiH said...

aku terus jd nyampah dgn iqbal...baik ko sikukan gigi dia kak bg rongak...

AzAz said...

citer ni x habih lg ni, dah pitam... lpas sedar nnti, smbg blk, nak gak tahu kesudahannya...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wah... mengeletis arr ang kan akk wakakak apa laie kesudahan citer nie??? adoaiiii cepat arr...

Mat Boring said...

hahaha,
memula ayat, kemain berlagak ustad,
rupa².. ujung2nya nak peluk..
dahsyat iqbal nih..
rupanya bertopengkan serigala uols
hahahah..

rizz said...

warghhhhhhhhhhhhhh dpt pelok! wakakkaka jeles2! ahhahaha

hanis said...

ni kisah benar ke kisah hayalan nih...
muskil mak taw

mama dania said...

haaahahaa...lawak siot....comel katernye....ok la tuh...kak,ko nk join aku x buit duit....aku dh buat 1 hari leh dapat 700...x gile ko....jgn risau ni bkn mlm....kalau ko nak boleh join...akak mula2 pun x caya kak,tpi bila dh masuk dn 1 hari aku leh dpt 700 tebeliak ku..padahal aku bru join mggu lepas

faizul said...

wah, apa yang terjadi seterusnya kak senduk? sambungla... mahu tahu kesudahannya.

reriff. said...

ala akak senduk pitam wrong timing la.. klu x da dpt pelukan maut berapi

Boss kak senduk said...

patutla last week ada nampak love bite di leher sblh kanan.

Entah....aku pn xtau sape aku said...

ayoyo kak senduk ape lagi rezeki dtg bedebuk tu...ko sapu je....sementare masih hot ni...

QieFLy si Dolce said...

ayoo tunggu apa lagi u allsss....

dah dapat statement chomel katanya hahahaah

kelakar sngt....

iLOVEspeed said...

mama dania yang main forex. study graph netdania ker nok

Let's SHOPPING Uollss!